![]() |
#3081 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2008
Lokacja: Łęczna
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soraniz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divinus Parlamentum
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 90/66
Poziom mag.: 20
|
![]() Elfbot <3 bez bana
![]() Krejzi: I co grasz jeszcze czy pierdolisz to? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3082 |
Użytkownik Forum
|
![]() przynajmniej beda noobki do zbierania loota
![]() ![]() jak ja to lubie szkoda ze z naszej strony tym razem bany polecialy ale boterow trzeba karac !!
![]() |
#3083 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
z frat nikt nie dostal joł =]
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 04-03-2009 o 13:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() bo wy uzywac nie wykrywalnego bota tibia auto ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3085 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() dzieki gonzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3087 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3089 |
Guest
|
![]() Jestem tez antysemita i po czesci ateista, i chuj ci do tego?
Jesli po pogladach/uprzedzeniach sadzisz ze "jestem idiota", to nie pozostaje mi nic innego jak zignorowac to szyderczym usmiechem. Adios, kid. PS. Twoje dazenie do bycia emo-leet-ziomkiem jest zalosne. Over |
![]() |
![]() |
#3090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() no ogolnie rzecz biarac, rasisci to idioci
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 04-03-2009 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Oj gonzo nie czaisz o co chodzi to sie nie wypowiadaj... slowo murzyn ma tu swoje konkretne znaczenie, banany też. nie chodzi tu o wszystkich smoluchów i nikt tu nie jest rasistą.
@kafes nie 80 tylko 87 ms to jest spora roznica, 80 ms glebniesz raz i masz juz 79 albo 77 jak to robili koledzy z gse, a tym 87 jeszcze troche levela masz w zapasie. @soraniz mam dobra okazje by przestac grac i postaram sie z niej skorzystac. wiesz ile problemow mi z tym banem zniklo, nie musze kminic forsy, wklejac keylogerow na tibia.de, stresowac sie, siedziec na vencie do 2 w nocy. jak wygrywalismy owszem radocha byla ale to tylko jeszcze bardziej przyklejalo do kompa na czym mi raczej nie zalezy. @krizzek skad masz zdjecie hichama?
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 04-03-2009 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
Guest
|
![]() http://photobucket.com/images/arioc%20scalp/
praktycznie wszystkich fratsow na tym znajdziesz o, kafes http://media.photobucket.com/image/k...35642.jpg?o=18 Ostatnio edytowany przez Kenow - 04-03-2009 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#3093 | ||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Dobra, ale teraz na serio - dlaczego masz uprzedzenia do żydów czy osób innej rasy? Imho, jest to bezpodstawne - wszyscy jesteśmy ludźmi (pomijając NEONAZISTÓW, gdzieś ostatnio znalazłem badania pt. "dlaczego neonaziści mają niższe IQ niż normalni ludzie" ![]() Cytuj:
Amen Grzesiu, powinieneś rzucić studia i iść na pastora, myślę, że Twoje kazania przyciągnęłyby sporo kamieni wycelowanych w Ciebie ze strony Torunia. ![]() @edit: E, na Facebook.com Hicham ma lepsze fotki, jedną ma w takich mega-joł-okularach na pół twarzy. ^^ Ostatnio edytowany przez Gonzo - 04-03-2009 o 21:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Guest
|
![]() no niech cie chuj, kolejny twoj post, kolejna moja strata czasu na czytanie tego pierdolenia
niech bedzie po 'tibijskiemu' bye tibia.pl |
![]() |
![]() |
#3095 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestes tolerancyjny gonzo bo ci zaden przedstawiciel obcego "narodu" nic nigdy nie zrobil, nieuzasadniona tolerancja nie jest dobra
na szacunek powinni sobie zasluzyc a nie dostac go bezwarunkowo bo tak jest poprawniej politycznie.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konta "Hirre", "eddieOnElysia" i "RoyalSteel" na tibia.looki.de były moje
![]() Kto stracil dzieki mnie konto moze mnie oficjalnie pocałowac w dupe ![]() Nie sadzilem ze ludzie są az tak glupi zeby sciagnac film z rozszerzeniem *****, gdzie pod postem w ktory byl wklejony link 20 osob zgodnie napisalo ze to HAXXXXX no ale widocznie mozna, polacy sa do tego zdolni, bo tylko jeden brazol sie trafil, reszta polacy. tak btw na ostatniej opence na której byłem czyli chyba w poniedzialek pozostaje mi pogratulowac wri nobcharów bo bylo ich "do zajebania". Zeby na opence sie dalo biegac prawie tylko na ukos, byc do tego stopnia blokowanym przez noby to porazka. W zasadzie nobchary wri odgrywaly ciągle dużą rolę, a kto cale zycie polakow oskarzal o nobchary..
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 04-03-2009 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3099 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
U mnie na szacunek to każdy musi sobie zasłużyć, nawet i biali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wystarczy mi ze widze tych pierdolonych cyganow za kazdym razem jak ide do szkoly z przystanku, a ide moze 100 metrow, piekna okolice czwartku rumańskie skurwysyny zamienily w smietnik swoim smierdzacym targiem szmat
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |