![]() |
#7483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#7484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Higurashi 01-06 - nic nie rozumiem, ale o to tworcom chyba chodzilo : D
ale ogolnie mi sie podoba ; ) klimat wymiata, opening tez... Ostatnio edytowany przez i386 - 06-03-2009 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7485 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dobra. Melodies ściągnięte, Hyakko też. Bounen na 95%.
Wrzucam całe Higurashi (2 sezony i OAVka). Troche ponad 12 gb. Powinno się ściągnąć dość szybko.
![]() |
![]() |
![]() |
#7486 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Higurashi
(to chyba Gro mi mówił) Wszystko wyjaśni sie w swoim czasie : p 1wsze 10 ep. jest skomplikowane ale potem całość nabiera sensu..
![]() |
![]() |
#7487 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po drugie! Przecież Horo nie jest płaska! Zauważam tu pewne sprzeczności... : P
![]() |
![]() |
#7488 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, miałem tak samo ^_^ chyba wszyscy.
![]() |
![]() |
#7489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
A jednak - niestety dlatego, ze skonczyles na x odcinku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Ukryty tekst:
Co do Higurashi.... Bez obejrzenia całości nie ma co liczyć żeby to zrozumieć. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7491 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja nie rozumiem, jak niektórzy mogą wypowiadać się o anime, skoro go nie obejrzeli.
Nie lubię - to jedno Anime jest do rzyci - spoko, ale powiedz to jak obejrzysz serię. Bo jakie ty masz rozeznanie po 1-X odcinku/odcinkach? Oczywiście pewnie te same osoby chórkiem powiedzą, że nie należy oceniać książki po okładce (bądź człowieka po wyglądzie zewnętrznym). PS - Stwierdziłem, że do torrentów dorzucę 2 sezon Genshikena, Blood+, Akane-iro Somaru Saka i Sayounara Zetsubou sensei A co do SnW - był znośny. Przyjemnie się oglądało, coś co bazuje na innych rzeczach niż ciągłe tłuczenie się czy podrywanie i miłostki.
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 06-03-2009 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Ja was nie rozumiem...
Nie lepiej jest obejrzeć sobie Online te animce niż się męczyć ze ściąganiem naraz całego sezonu co waży kilka GB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7493 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Tracisz praktycznie kilka godzin, gdy nie masz nic na dysku. Po tym jak ściągniesz sobie jedną serię to możesz podczas jej oglądania ściągać odcinki następnej. Do tego zyskujesz niemalże niezależny dostęp do oglądania i o wiele wyższą jakość.
![]() |
![]() |
#7494 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Arashel
Jakość ponad wszystko!! Warto ściągać anime na dysk, bo jak będziesz chciał ponownie obejrzeć jakiś fragment/ całą serię to już wszystko masz na dysku. Zresztą jak oglądasz anime online to także je ściągasz, jedynie później zostaje usunięte z plików tymczasowych. Kilka Gb jeśli jest dużo seedów to kwestia 2-3 godzin ściągania. A za to jaka jakość. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7495 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dlaczego nie zmienisz czcionki?
![]() |
![]() |
![]() |
#7496 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do wypowiadania opinii - widzisz np. w CG najbardziej podobało mi się zakończenie. Wyobraź sobie jak niepełna na ten temat jest opinia kogoś, kto całości nie obejrzał i anime komentuje. A inni potem czytają takie informacje. Ogólnie rzecz biorąc - nie obejrzało się całości - spoko. Wypowiedz swoją opinię na temat anime, na przykład, że tych klimatów nie lubisz, czy tematyka cię odrzuca. Ale nie mów, że jest słabe, bo go całego nie obejrzałeś. Całości dzieła się nie ocenia, widząc tylko jego część. Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7497 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
To co wytłuszczone zostało skomentowane
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 06-03-2009 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Kuma
Tak, wlasnie w drugiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7499 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma
Ehhh... dawno, dawno temu temu Aizen tłumaczył do czego zdolna jest Hime. Ona nie dysponuje technikami leczącymi, lecz technikami pozwalającymi jej zmieniać rzeczywistość. Dlatego była potrzeba Aizenowi. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7500 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@kuma Ja 1 serią zrozumiałem przez ost. odc : p (tak, śmiej sie Maciejku XD)
![]() |
![]() |