![]() |
#7781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Roma - Arsenal 1, awans Arsenalu po nudnym meczu;d
Porto - Atletico 2, liczę na to, że Atletico odrodzi się po świetnym meczu z Realem i pokaże dobry futbol;p Barcelona - Lyon 1, widać, że po powrocie Iniesty gra wygląda znacznie lepiej, nawet bez Puyola powinni sobie poradzić Manchester - Inter 1, po słabym meczu w wykonaniu Interu nie oczekuję od tej drużyny zbyt wiele;d (nie wspominając o ostatnim meczu w pucharze z Sampdorią bodajże) Juventus - Chelsea 2, chciałbym aby Juventus wygrał, ale będzie o to bardzo ciężko Panathinaikos - Villareal ?, z jednej strony Villareal bez formy, mecz u siebie bardzo słaby, ale myślę, że mogą się jeszcze wziąć w garść i powalczyć o awans Bayern - Sporting 1, tak jak Maggic - cudów się nie spodziewam Liverpool - Real 1, na Anfield w Lidze Mistrzów (zwłaszcza w fazie pucharowej) gra się bardzo ciężko, nie wróżę Realowi nic dobrego;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Moje:
Juventus - Chelsea Tu piłkarze z Londynu mają przewagę, ale będzie to trudny mecz. Remis, porażka dająca awans, albo minimalna wygrana. Panathinaikos - Villareal Zdaje mi się, że Yellow Submarine sobie poradzi. Bayern - Sporting ofc Sporting Liverpool - Real Madryt Piłkarze Beniteza będą grali u siebie, a Real znów wpada w kryzys (?). Porto - Atletico Może być róznie, wierzę w Hiszpanów. Barcelona - Ol. Lyon Barca to mój faworyt. Nie tylko w tym meczu. Roma - Arsenal Wynik może zależeć od szczęścia, ale Arsenal jest w dużo lepszej sytuacji. Manchester - Inter Man United zasłużyli na wygraną już w pierwszym meczu. Teraz - u siebie - na pewno będą chceli to wszystkim udowodnić. @Edit (Up) Typy identyczne, z wyjątkiem Ptk - Vrl, a i tak nie do końca. Dla porównania Maggic dwa razy różnił się zdaniem. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 08-03-2009 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7783 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Arsenal 3:0 Burnley
Vela (Arshavin) Eduardo (Song) Eboue (Song) Jak Eduardo bedzie gral to w Rzymie sie o wynik nie boje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Juventus - Chelsea
Chelsea powinna sobie poradzi. Wątpię w przebudzenie Juve. Panathinaikos - Villareal Stawiam na Greków. Villareal jest bez formy, dodatkowo kibice Panathinaikosu na pewno zrobią swoje. No i może błyśnie Wawrzyniak (tylko nie tak jak ostatnio):-) Bayern - Sporting Jeśli Sporting awansuje, to na świecie nie będzie już rzeczy niemożliwych. Liverpool - Real Madryt Stawiam na Liverpool. Jednak o awansie może przesądzić dyspozycja dnia któregoś z piłkarzy. Porto - Atletico Wyrównane starcie. Porto ma atut boiska, jednak Atletico jest na fali. Stawiam na Hiszpanów. Barcelona - Ol. Lyon Barcelona powinna sobie poradzić, ale jak było widać w pierwszym spotkaniu Lyonu nie wolno lekceważyć. Ciekawe czy zagra Benzema. Roma - Arsenal Na przekór wszystkim Roma. Takie mam przeczucie. Manchester - Inter Stawiam na manchester chociaż tutaj wszystko jest możliwe. Na pewno będzie ciekawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Serie A
AC Milan 3 - 0 Atalanta Milan go, go, go... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7786 |
Użytkownik Forum
|
![]() AC Milan przygotowuje wartą 20 milionów funtów ofertę za Nemanję Vidicia - donosi "Mail On Sunday". Dziennik informuje także, że obrońca Manchesteru United spotkał się we Włoszech z legendą "Rossonerich" Paolo Maldinim.
Do spotkania miało dojść zaledwie kilka dni przez spotkaniem "Czerwonych Diabłów" z Interem Mediolan w 1/8 finału Ligi Mistrzów. Podczas obiadu, w którym uczestniczyli obaj defensorzy miał być obecny także jeden z czołowych agentów piłkarskich. Sir Alex Ferguson ściągnął Vidicia na Old Trafford trzy lata temu. Serb kosztował mistrzów Anglii siedem milionów funtów. 27-latek od kilku sezonów jest podporą defensywy Manchesteru United, więc Milan musiałby się liczyć z wydatkiem kilkudziesięciu milionów funtów. Jednak według "Mail On Sunday" działacze włoskiego klubu zainteresowani są także innym obrońcą "Czerwonych Diabłów". Na celowniku ekipy z San Siro znalazł się Jonny Evans, za którego mieliby oni zapłacić 10 milionów funtów. Źródło: Mail On Sunday @Edit MASZ NAJŻAŁOŚNIEJSZY PODPIS NA FORUM! :S @Down Ditto, LolnY i wszystkie inne były zajęte. "Jestem Pallem." - wiemy, masz po lewej. "cytat 1" - napisał itens zamiast items, świetne. "cytat 2" - end = konieć, ale każdy wie, że chodzi o and (i). ALE NIE! ON PRZEGAPIŁ "T" I NAPISAŁ "Z" ZAMIAST "S"! Do podpisu go! Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 08-03-2009 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() A ty za to masz boski nick.
Popatrz tu >>>>s*******aj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A ja Wam tak powiem:
"Pomocnik Juventusu Turyn, Mohamed Sissoko nie zagra w spotkaniu Ligi Mistrzów z Chelsea z powodu złamania kości śródstopia." I tak: "Michael spisał się bardzo dobrze po tak długiej kontuzji. Jest już zdrowy, ale to nie to samo co być przygotowanym do gry." "Potrzebuję czasu by przemyśleć, czy postawić na niego od początku w meczu z Juventusem"
![]() |
#7789 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Natomiast Manchester wygrał 4:0 w F.A. Cup. No i znowu przychodzi mi na myśl nieszczęsna sprawa Teveza. Z jednej strony świetne występy w pucharach w tym sezonie, wieńczone wieloma bramkami oraz ogólnie bardzo pozytywna postawa- niewielu fanów nie lubi Teveza. No, a z drugiej fatalna postawa w lidze w tym sezonie i to po prostu trzeba przyznać (szczególnie mi- bo Tevez obok Rio i Giggsa jest moim ulubieńcem). Do tego 30 mln jakich oczekują właściciele karty zawodnika to bardzo konkretna kwota. Ehhh, ciężki orzech do zgryzienia. Mam nadzieje, że SAF nie puści Teveza, bo mimo słabszego sezonu jest on młody i perspektywiczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sissoko jest znakomity, ale świetni są także Marchisio, teraz Tiago i chyba już Poulsen. Gorzej by bylo jak by zabraklo Chiellinego czy o dziwo Molinaro.
![]() |
#7791 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit Do tego Nedved i Camoranesi byliby zmęczeni po ligowych meczach i także nie mogli wystąpić. Wtedy byście nastrzelali tej Chelsea! ![]() Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 08-03-2009 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Lampard, Deco, Essien, Mikel > Marchisio, Sissoko, Tiago, Poulsen
![]() |
#7793 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
A Camoranesi nie zagra.
![]() |
![]() |
#7794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
Chelsea, Panathinaikos, Bayern, Liverpool, Porto, Barca, Arsenal, Inter moje typy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() chciał po prostu przedstawić, że wg niego spotkanie będzie bardzo wyrównane i jeżeli nie będzie remisu, to zwycięstwo jednej z drużyn będzie nieduże
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juventus - Chelsea
Chelsea przechodzi bez bólu. Chociaż kto wie, nie zdziwię się, jeśli będzie dogrywka i karne. Panathinaikos - Villareal Villareal. Ze względu na Piresa. Bayern - Sporting Ofc, że Bayern. Liverpool - Real Madryt Mam dosyć fuksa Live w LM. Wydaję mi się, że Real może się fantastycznie zmobilizować na ten mecz, zresztą, jednobramkowa zaliczka nie jest jakimś fantastycznym wynikiem. Porto - Atletico Wisi mi to. Atletico. Bo tak. Barcelona - Ol. Lyon Chciałbym, żeby awansował Lyon, ale pewnie Barca znowu przyfarci. Roma - Arsenal No pewnie, że Arsenal. Roma po raz kolejny ulegnie w Rzymie Arsenalowi. Znowu 3:1 ? Manchester - Inter Imho Inter. Zlatan będzie miał swoje 5 minut sławy.
![]() |
#7797 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Jestem ciekaw z jaką mentalnością wyjdzie ekipa United na Old Trafford. Jeśli Ferguson ich tak zmotywuje jak na rewanż z Romą sprzed dwóch lat to jestem absolutnie spokojny o wynik.
Imho Lyon przejdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To byloby zbyt piekne ;p
Ja nie bede sie wypowiadal o szansach, ale licze ze Real Lyon Inter Roma Juventus przejda dalej. I beda cwiercinaly bez anglikow i wtedy moze skonczy sie kozaczenie, ze jest angielska liga, a pozniej dlugo dlugo nic. xdd edit" http://sport.onet.pl/0,1248744,1930335,wiadomosc.html Hahaha, wyobrazacie sobie walke Adamka z Holyfieldem, co prawda Holy juz ma swoje lata, ale Adamek to nie ta klasa no i oczywiscie ie ta waga. Dla mnie Adamek jest bez szans w wadze ciezkiej, Golota jest dla mnie o wiele lepszy, a jak jego tam oklepuja. Pomijac fakt,ze juz dwa razy POWINIEN zdobyc pas, ale coz... Ostatnio edytowany przez Exodus - 09-03-2009 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7799 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje, że Barca sobie poradzi ale nie ma pewności po ostatnich występach :| nie równa forma. Mam nadzieje, że przejdzie Arsenal i Barca go ośmieszy w 1/4 :*
![]() |