![]() |
#7581 |
Fallen Angel
|
![]() O co się założymy że mimo wszystko będzie cacy, git i miodzio? ;P
|
![]() |
#7582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @kołbaś
A gdzie ja marudze? @Gangrel Haha, pewnie tak ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() o SAKE!
przegrany stawia całemu teamowi sake na Funekaiu Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#7584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Wiesz, teraz Haruhi, Yuki, Asahine dorobie i bedzie bajer. ;p @topic Dzisiaj kolejna nocka, tym razem bedzie Haruhi, a mial byc Bleach ;< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() a ja wlasnie nocka na bleachu dzis prawdopodobnie... dopiero jestem na 16 odcinku ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7587 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @tompior - też mam prawie zawsze, że gdy torrent włączony reszta zamula, ale mi to obojętne
![]() Już z tej listy co dałem zostały tylko 2 dolne pozycje 2 i 5 GB, reszta już na dysku. Rayza - Darker than Black bardzo dobry wybór <thumbs up> Ja oglądam teraz - Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Nie rozumiem 21 odcinka higurashi i ciagle sie denerwuje : D ale tak mialo pewnie byc... Szczerze powiem ze zadne anime mnie tak nie wciagnelo... Przez dwa dni ogladania obejrzalem 22 epy : P
Druga czesc wskazane jest ogladac od razu czy mozna sobie jakas inna seryjke wplesc pomiedzy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7590 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Topic:
Bounen no Xamdou skończony. Anime naprawdę polecam. Musze przyznać, że dawno nic mnie tak nie wciągnęło (serię oglądałem jak tylko miałem wolną chwilę). Fajnie znów się wkręcić tak, że na raz wciągasz 26 odcinków ;D A i w maire niedawno oglądałem Darker than Black. Było git, ale Bounen no Xamdou jest IMHO zdecydowanie lepszy.
![]() |
![]() |
![]() |
#7591 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Dobra ze względów zdrowotnych XD (muszę iść sie na cieplic pod prysznic .....) kończę mój maratonik z DTB : p czyli 9 epów pod rząd(17 ep) ... i jeszcze bardziej utwierdziłem sie w "plusie-minusie" tego anime Jest tam dużo nawiązań do CG i to nie tylko przez sam design postaci,ale też przez niektóre fragmenty życia postaci Ukryty tekst:
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 08-03-2009 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo i tak wlasciwie zakonczylem Harushi... Dosc ciekawe anime, nieco podobne do LS. Ogolnie to bardziej podobalo mi sie LS, gdyz bylo wiecej humoru ktory do mnie trafial. ;p
Aktualnie sadzilem ze z Harushi spedze dzisiejszy wieczor, ale odziwo skonczylem ta serje nieco wczesniej. ![]() Tak wiec zabieram sie teraz za Zero no Tsukaima. Polecacie czy nie i tak sie za to biore ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7594 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, polecam ; )
![]() |
![]() |
#7595 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Cytuj:
Chociaz i tak powinni skonczyc na 2giej serii, i powinna zakonczyc sie lekko inaczej : P Btw. nikt nie zauwazyl ze szóstka mi sie na siodemke zamienila jakis czas temu ;<
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 08-03-2009 o 21:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ehh a ja nie mam jak bleacha online ogladac bo na wbijam.pl nie ma 1-szych odcinkow;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7598 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
3 seria: * Rayza nie poleca @up kreskowka fani?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 08-03-2009 o 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7600 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, jestem po 1st ep'ie ZnT. Jak narazie za wiele nie bede mowic i wyciagac pochopnych wnioskow z fabuly, ale powiem ze smierdzi mi Potterem (ehhh przecze sam sobie, mowiac ze nie bede mowic nic o fabule, ale musialem... >.<).
A odczucia po pierwszym ep'ie jak narazie sa pozytywne i zapowiada sie ciekawie. ![]() @edit Aaaa, no wlasnie ja tez musze sobie jakas sygne sprawic z AP. ;p Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 08-03-2009 o 21:50. |
![]() |
![]() |