![]() |
#14581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
|
![]() Cytuj:
Pisal nie dobrze nie pisze to placzesz za nim? Olewa cie i juz. Chcesz go drażnić? to wymyśl coś lepszego. Wiesz każdy moze zrobic konto nicku nie podać i sie napinać. Taki on słaby <olaboga> a nicku boisz sie podać -czemu? - bo jesteś napinaczem tylko na forum ;/ ![]()
__________________________ ¨˜”°º•®Romi Wesin®•º°”˜¨ __________________________ Ostatnio edytowany przez Matjj93 - 08-03-2009 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
|
![]() up. 100% racja ;D Ale ciekawi mnie dlaczego tak szanowny Pan boi się przyznać kim jest
![]() Dla mnie koleś jesteś nie dojebanym typkiem który chce pokazać, że też potrafi się napiąć. Jesteś kozak to pokaż swoja mordę ![]() Ostatnio edytowany przez Znicz - 08-03-2009 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Imię: Bags Paladin
Gildia: Dark Imperium,Envyy
Świat: Candia,Nerana
Poziom: 270
![]() |
![]() 2 ss a tu dalej kłótnie ;]
w tibi koles pewnie sie kryje po depo a na forum sie nicka boi pokazac ;> COs starego dawnego ;d ![]() i najstarsze z bagsa ;p wtedy zrobilem 1 screna xD na tym charze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14584 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: krk
Imię: Mater paladyn miszcz
Gildia: T3AM BEKA
Świat: candia
Poziom: 200
Skille: 103/87
Poziom mag.: 25
|
![]() SELL:
PHOENIX SHIELD -2kk SOFT BOOTS- 480k MASTER ARCHERS ARMOR - 750k 23 KEY RINGS- 10k each W razie pytan, negocjacji odnosnie cen pisac do kogos z beki. SELL MPM - oferta (tylko rl cash)? ![]() Pozdrawiam Leon Ostatnio edytowany przez Materpaladynmiszcz - 09-03-2009 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14586 |
Guest
|
![]() ![]() skillowanie shielding z 55 do 56 ![]() |
![]() |
![]() |
#14587 |
Guest
|
![]() Romi Wesin, tzw Wieśniak.. następny wierny giermek, który to broni Aga? Niech Ago sam wejdzie na forum, chyba że znów napisze że ma za dużego pinga i nic nie może robić, prócz bocić na swoim druidku.
Tak btw Romi..powiedz mi jak to jest stać na jednym froście i pisać 'help help, nic nie moge robić, pomóżcie..' i nagle zaliczyć glebe? Twój super nowy summoner na którego tyle bociłeś, aby mieć wszystkie itemki Ci nie pomógł? @Darku.. Nigdy nie potrafisz nic sensownego wymyślić..Sam sie gubisz czytając posty, a co dopiero w pisaniu swoich To pokażcie swoje zdjęcia 'dzieci' <Ago to chyba nie pokaże publicznie, bo ma nos tak jak by mu po nim przejechała cała Candia> Teraz Wasza kolej ![]() Czekam z niecierpliwością. Ostatnio edytowany przez masterdihaha - 09-03-2009 o 07:14. |
![]() |
![]() |
#14588 |
Guest
|
![]() A co do Ciebie bags..
Tylko Ty potrafisz iść na inq, paść w pierwszych 5 minutach i stracić 3 lev. Całe DI.. Nic nie potrafią, tylko blokać bramki.. A jak przychodzi Gm, to szybko uciekają ;< |
![]() |
![]() |
#14589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Imię: Darky
Gildia: Dementhess
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Ja nie biorę tego na poważnie jak ty Panie ala " Meksikano " Co do zdjęć: Kilka stron wcześniej zostałem uznany jako " Elita Candi ", tam masz dane ;] wbij na n-k i jest ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14590 |
Zbanowany
|
![]() @masterdihaha
Fotke z jakiego poratalu brałeś ? Fotka.pl google grafika ?; d I tak btw napisałeś w jakims poscie ze xeremona nikt nie lubi mmm a mi sie wydaje ze Ty go nie lubisz i probujesz nastawić całą candie przeciw mu. A jak gm przyjdzie co maja robić stać napisać "fuck you noeneon jajajaja" i ponabijać bany? tylko Ty jesteś tak inteligenty by to zrobić <3 Screen jeszcze z dobrej candii ;d ![]() Ostatnio edytowany przez Xenaox007 - 09-03-2009 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14591 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14592 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Elite Knight
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() typowo temat na Candi = 100% patologia.
macie problemy bo ktoś inaczej wygląda, bo ktoś nie wygląda, bo ktoś nie ma pacca, . itp. do Hexsa macie problem cały czas i do Xeremon'a też macie, jedyni nie liczni ludzie co ogarniają na tym forum, a reszta jest pr0 i sie s*******ają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2009
Lokacja: Wroclaw.
Imię: Lex Dev
Gildia: Silent Force
Skille: 83/81
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14595 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin
Stan: Niegrający
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
|
![]() Cytuj:
Wieśniak? żartobliwie pozwalam tak mówic paru osobą, ktorą ty nigdy nie bedziesz. Hm kiedy pisalem help help na froscie? hmmm nie wiem jesli uwazasz ze moge pisac podczas gdy net mi sie rozłaczył to gratz gratz. Skąd ty wiesz ile ja bocilem hmm? bociles ze mną czy co? Na summonera, pacca i jedna pare softow zarobilem w miesiąc msem. Wiec sry ale twoje napinki zdeka są nie nie miejscu ;/. I co do bota było minelo ;>. A po co ci tu Ago? żeby sie powyzywac? to idz to swojej matki i zacznij jej teksty walic.. trzepnie cie w ryj moze zrozumiesz. No i niezly z ciebie dwulicowiec... ![]() To moja ostatnia odpowiedz do twoich napinek/wypocin bo to nie ma najmniejszego sensu. Bye.
![]() |
![]() |
#14596 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Smieciarz - 09-03-2009 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#14597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2009
Imię: Nath Elis
Gildia: Unstoppable
|
![]() Hej, napinka łooo
![]() No, jak wczoraj czekałem na sprytnego minotaura to zgubiłem kolege Freda ![]() ![]() hej chłopaki, luuuz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Imię: Bags Paladin
Gildia: Dark Imperium,Envyy
Świat: Candia,Nerana
Poziom: 270
![]() |
![]() Cytuj:
mam to gdzieś nie gram dla lvl'a ;] gdybym grał do lvl'a bym miał wyższy by nie było sprzedaży chara ;p I dobrze że tylko ja potrafie paść ;] pokaż jakiego ty masz chara ;> 20 sork co klika eksurke nad dp? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() Jimmmmmmmmmmmy!
![]()
![]() |