|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
|
![]() Witam, od dawna chodził mi po głowie pomysł stworzenia prawdziwej rodziny na świecie pvp-e.
Chętni: Benignus Synthian CinkoL Jakie rodziny już mamy Ile jest już takich rodzin? Na pęczki, każda zakładana przez osoby które założą postacie które osiągną 10 level i myślą że są pro i podbiją server. Jaka jest moją wizja ![]() Chodzi raczej mi żeby w gildii/rodzine były osoby które chcą normalnie grać na serwerze pvp-e gdzie atmosfera jest po prostu świetna a w brew pozorom które rozsiewają takie noobskie rodzinki, nie jest to świat wiecznego pvp, wystarczy iść na pacc zone a tam już nikt prawie nie pekuje od-tak, jak pro 10 levele w Carlin. Będziemy pekować? Tak ale nie jakieś random-pk lecz jeśli ktoś nam zajdzie za skórę lub nie wyjdzie z przecież potrzebnego nam do życia expowiska, lecz nie myślcie że będzie pekować każdego kto expi... Nazwa? Proponuje Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez A więc to by była pełna nazwa a nazwisko Pimp Slapp lecz wątpie że Pimp zostanie dopuszczone w nicku więc raczej samo Slapp a mowiąc o rodzine to proponował bym ustawić jakiegoś hotkeya z Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez - xD Więc w sumie wychodziło by że to będzie nazwa gildi ![]() Czy powstanie gildia Pewnie że tak jak będziecie Vice leaderami bo ja jak gram to zawsze mam pacc Kupisz mi pacc? Nie. Suma-summarum Wychodzi raczej na to że to będzie Tibijski gang xD? Wymagania Jak mówiłem nie chce tu żadnych noobów więc podstawa to: 30 level lub większy na konice lecz złóż podanie i napisz jaki masz level bo można trochę zniżyć poziom, tak czy siak musisz pokazać że nie jesteś noob. Powiedz swoim znajomym o gildi/rodzinie/gangu to szybciej zbierzemy jakiś team. Btw. Myślę że ok. 6 osób wystarczy na początek. Termin przyjmowania zgłoszeń: dzień w którym skończę przyjmować zgłoszenia Narazie napisz w podaniu czy będzie grał, jaki masz level i czy naprawdę jesteś zainteresowany! Nie zakładajcie jeszcze postaci Nie pisz że miałeś 121 level ale cię hackli. O tak btw: Nazwę rodziny czyta się "Pymp slepz kilaz fo szyzl nyzllez" Ostatnio edytowany przez Benignus - 11-03-2009 o 01:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja byłbym zainteresowany, ale potem prześle Ci wszystko na PW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku, na jakim świecie ty żyjesz...
Chcesz sześciu osobowym "gangiem" z tibia.pl założyć rodzinkę na pvp-e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poddajesz wątpliwości moje myślenie czy użytkowników tibia.pl?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Co wy wszyscy z tymi rodzinami?
Jakieś kompleksy z reala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo rodzina to chwytliwa nazwa a mi raczej chodzi o gildię od 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz jakieś doświadczenie w grze na pvp-e? Nie wydaje mi się, a jak masz to w Carlin albo Thais gdzie szaleją noobki na 10 levelu i myślą że będą pro, idź na pacc zone i zobacz jak tam jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pymp slapz kylaz foł szyzyl nyzyls
lolololol bardziej gangsterskiej nazwy nie miałeś? Btw. jest ograniczenie, więc takiej gildii to Ty nie założysz =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() Ja moge z chęcia dołączyć do rodzinki. Lubie sie pobawć na pvp-e.
Mam już na Infernie z 35 Ek~ i 31 ed~. =) Jak cos Pm. =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() mówiłem już że to nie jest gildia pk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Hahaha, ale jajca
![]() to juz jest szczyt ;p (bez noobow, czytaj, min 30 lev na koncie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie szpanuj że jaki to jesteś pro elo ziom, 30 level to jest 90% mniejsza szansa że nie noob bo jak nie wiesz co to noob to się dowiedz zresztą 30+ to lepiej niż "Miałem 88 i 99 ale mnie hackli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Taa... a ja miałem mercedesa, ale kluczyki zgubiłem :/
Żeby grać na enfo trzeba mieć zgraną ekipę, nie z tibia.pl :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro co najmniej 3 osoby w tym temacie uważają że nie są noobami pisząc że na tibia.pl są nooby, to znaczy że jednak co najmniej 10% forum też nie jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw zrozum a potem pomyśl jaki wniosek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() W sumie to bym sobie pograł na pvp-e, ale ostatnio mam jakoś mało czasu. A grając raptem kilka h tygodniowo to nic ciekawego nie zdziałam
![]() |
![]() |
![]() |