![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Take Over
Świat: Morgana
Poziom: 107
|
![]() To nie my wtapiamy 400 do 180~ a po 2 nic nam to nie zaszkodzilo ze dalismy loga bo to nie nas Katrila opierdolil ze traci czas zeby wam pomoc a my sobie loga dajemy
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Kogo to interesuje jawor moze byc nawet 10000 do 160 czy ilu tam ale to wy wczoraj loga daliscie
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... Ostatnio edytowany przez Asz2212 - 13-03-2009 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
2. dodaj ostatnie fragi wyjdzie 210~ dla flow 3. jak bardzo chcesz wiedzieć to andi nas nie o*******ał tylko z was kpił
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
|
![]() dodaj to odejmij tamto i wyjdzie ze Flow wygrwa a po 2 jestem ciekaw jak dlugo Andi by wytrzymal takie cos ^.- bo jak pamietam jak Andi ogarnial i np oni nie chcieli wyjsc to Anid sie w*****al
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() jakbyście prowadzili fragi sumiennie to by sie o to nikt nie do*******ał. widać andiego dawno nie słyszałeś
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet nie wiem kto to jest ten co fragi prowadzi a po 2 fakt dawno go nie slyszalem zle nie wydaje mi sie ze on nie ma co robic tylko non stop poswiecac czas dla was
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() abcoki mnie cały czas rozśmieszaja
![]() btw. Jawor zobacz na date rejestracji i powinienes wiedziec czemu eq w awatarze (samego awataru nigdy nie zmienilem), chociaz niesadze zeby Ci to cokolwiek uswiadomilo :// |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Grubasek sie szczyci wygrana 36 do 3? czy 6? mmm ile bylo na okolnir? 40-0? mmm co bylo na ob ostatnich 40-3? mmm pozdro poćwicz
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() nie wiem co cpasz ale zmien dilera bo ci to cos zle na mozg dziala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Ale to oni rządzą serwerem (przynajmniej teraz) i to wam powinno zależeć, by walczyć i wygrać, chyba, że jakoś inaczej teraz się zdobywa władzę na serwerach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Jonthek Fearless
Mar 13 2009, 15:25:34 CET Killed at Level 84 by Zirkov |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak doszło do tego że Jontek został zabity?
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Data i czas Open Battle była ustalona kilkanaście godzin wcześniej. Wychodząc 2 godziny po czasie, można rzec, że oddaliście "mecz" walkowerem.
Turniej ma zasady i wojna też. Nie stawiacie się na czas, to oznacza, że nie chcecie walczyć albo się boicie. A tak na koniec, jesteście najlepsi, ale tylko w strefie ochronnej (czyt. pz). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Pewnie Flow było 30, a on sam. Do tego mieli z 10 noob charów...
Jonthe miał lagi, kicka i został spingowany. I pewnie jeszcze biedak został shackowany w drodze z templa do dp. :// @ Arencjusz Fajnie by było móc zawierzyć Twym postom, ale Avis przez wiele lat udowadniało, że jedyne zasady, których używają to te, pozwalające im wygrać wojnę lub wywalić kogoś z serwera (mowa o starym Avis, które powstało z dawnego Fire). Doskonale widzieliśmy co stało się, gdy ktoś bezstronny policzył fragi i "zabrał" im około 100pkt. Mimo tego, że wielu z nich deklarowało, iż fragi nie mają dla nich znaczenia... Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 13-03-2009 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec widzisz Russ przynajmniej mysli ;x
@up Zapomniales dodac jeszcze ze w miedzyczasie dostal bana bo gm przeczytal wasze zazalenia na temat sharing/trading Ostatnio edytowany przez Jawor131 - 13-03-2009 o 23:02. |
![]() |
![]() |