![]() |
#1321 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gustaw_konrad
Russel to co najwyżej mulat. @Wiecznyodpoczynek A co liczenie fragów ma do Open Battle i jego ustalonego czasu? ![]() Patrząc moim subiektywnym okiem, obecne fragi są liczone uczciwie. Jeżeli widzisz jakiś frag źle policzony to napisz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1322 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
więc pozdro&poćwicz cieniasie btw, wakacje sie zblizaja, mam nadzieje ze jednak nie zdygasz i przyjedziesZ?
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
|
![]() @xBardolekx
Więc powiedz im, aby nie wychodzili. Co najmniej 50 osób będzie mniej na Open Battle i będzie można swobodnie biegać. @Kakej92 Prawda boli, dlatego nie masz nic więcej do powiedzenia jak zauważyłem. Jeżeli nie masz nic więcej do napisania prócz "wyjdź na dwór" to nie odpisuj, bo to szkoda czasu i wysiłku. Ostatnio edytowany przez Duchens - 14-03-2009 o 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Co do fragów, szczerze mówiąc wyjebane w to mam, bo to nie moja wojna jest. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Avis cos nie wyszlo
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Użytkownik Forum
|
![]() wymienilismy tiastesa za 10 osob z avis ? kk
dzieki sail entus za 5 bp kul
You called me strong, you called me weak, But still your secrets I will keep, You took for granted all the times I never let you down. Ostatnio edytowany przez Jezior666 - 14-03-2009 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 90+
|
![]() Moze ktos powiedziec w jakich okolicznosciach padl Tiastes i Avis ;d
Albo jakis cam xD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Gz flow
![]() Ostatnio edytowany przez AxeVice - 14-03-2009 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
|
![]() A możesz podać odrazu link do spee~~? Bo to forum mi ostatnio nie działa. :/
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzemik gleba
![]() Mar 14 2009, 17:31:30 CET Killed at Level 140 by Xalaca and by Sathoz Nie ma to jak masslog na knighta ;d
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() A to peszek :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Guest
|
![]() czemu w poście "avis payment" na forum tibia.com nie ma wszystkich "żydków" ?
|
![]() |
![]() |
#1338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]()
![]() |
#1339 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |