|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Frequenter
|
![]() Może wkrótce i ja zawitam xD?
@down Ale tam jest steam czy non-steam?
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 15-03-2009 o 20:47. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak, na plycie jest wersja 1.6
|
![]() |
![]() |
#23 |
Frequenter
|
![]() Czy dobrze rozumiem, czy z tego linku - http://www.dobrepliki.pl/Download-Pl...lus_STEAM.html mogę za darmo ściagnąć CS'a ? Wraz ze steamem, lol, po co kupować xD
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ani na wielu innych. Przy 'haxowym' koncie na Steam, możesz - przy pomyślnych wiatrach - wejść na jeden na kilkadziesiąt serwerów. O ile dobrze pamiętam, zanim kupiłem Half-Life 2 z CS:S, mogłem właśnie co najwyżej grać na kilku, w dodatku chujowych, serwerach. Myślę, że 1.6 to na prawdę inwestycja, na jaką może sobie każdy pozwolić...
|
![]() |