![]() |
#8121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() a jeb** te fillery, bardzo hu*owo sie buferuja na kreskowka pe el, to se wlasnie sciagam 2 kinowke bleacha...
I wlasnie wielkie podziekowania dla corgara za linki w 1 poscie bo nie moglem znalesc tego filmu i znalazlem dzieki tobie Jestem na twoje rozkazy panie ;* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8123 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale ze mnie debil... wchodze na shippuudena patrze o naruto do sciagniecia, sciagnelem a to odc sprzed tygodnia HAHAHA ! : DDD
![]() |
#8124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ponoć ludzie dzielą się na blondynki z wyglądu i na te z charakteru : ).
![]() |
#8125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy wy do jasnej lolity nie możecie pisać, jak w normalnym temacie? Wy ciągle siedzicie na forum.tibia.pl i naciskacie F5, tak?
![]() |
![]() |
#8127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
mylisz sie : p bo prostu to jest Czat forumowy..
![]() |
![]() |
![]() |
#8128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja po prostu mam taki kurs- jeżeli oglądam anime to co odcinek sprawdzam różne fora (odruchowo wręcz : P) jeżeli gram w DMC to jedna misja trwa przeważnie 30-40 minut, więc też sprawdzam a jeżeli się uczę to nie mam jak : |. A ostatnio tej nauki dużo.
![]() |
#8129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Cytuj:
ogolnie to ja tego pana nie znam : P Ostatnio edytowany przez i386 - 19-03-2009 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam zupełnie tak samo : )
![]() |
![]() |
#8131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() @Naruto
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Chłopaki, z erionem obmyslilismy ze robimy cos al'a zjazd fanów M&A w Łodzi. Tyle ze tylko z forum.tibia.pl xD Łódz została wybrana przez to ze ejst swoistym osrodkiem komunikacyjnym gdzie wszystkim jest blizej niz dalej. Czas jest na bank mniej wiecej polowa kwietnia do polowy maja do wyboru do koloru. Czerwiec odpada z racji tego ze wiele osob bedzie zajete. Odrazu mowie ze w grę wchodzi tylko weekend. Kto za, niech gotuje kase(bedziemy pic ze hoho) a kto przeciw niech wy*******a! i kombinuje zeby byc!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8133 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze Funekai? a nie... w wakacje spotkano o! XD
@i386 trzeba cie nauczyc Lojalnośćiu sługo..
![]() |
![]() |
#8134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no wlasnie wakacje nei bardzo bo to zaraz jakies wyjazdy, praca wakacyjna i inne duperele. A srodek 2 semestru i to weekend jest czasem idealnym na to!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8135 |
Użytkownik Forum
|
![]() W zasadzie mi bardziej odpowiada termin wakacyjny z powodu samego konwentu, oraz tego, że właśnie łatwiej znaleźć pracę, czas na nią, i samą kasę : P. Ale nie pogardziłbym też samym spotkaniem w weekend : P.
![]() |
#8136 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#8137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do picia - nie piję.
![]() |
![]() |
![]() |
#8138 |
Użytkownik Forum
|
![]() kiedyś będzie ten twoj 1 raz =D z piciem bo co do 2giego to wątpie...
ja tez nie pije ale.... weźmie sie frizza do baru XD....
![]() |
![]() |
#8140 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zlot odpada z jednego powodu.
Alkohol zabroniony, a ja bym z niektórymi ludźmi się napił =f Poza tym mi np. wakacje nie opowiadają, bo mnie wtedy nie ma w Polsce. edit: Aha. Jesteśmy kulturalni. Picie nie jest obowiązkowe ![]()
![]() |
![]() |