|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() siemano jest to mój pierwszy post na forum
![]() Mam taki mały problem, miałem sobie kiedyś 25 druida potem przestałem grać za jakiś tydzień wszedłem wpisuje passy ale nie działają... jeszcze raz, to samo. Więc sobie myślę chyba mnie hackneli więc dałem sobie spokój. Po jakimś miesiącu chciałem zobaczyć jaki ma lvl.. ja patrze a tam nadal 25 i pisało że był ostatnio miesiąc temu online...zapytałem się kumpla czy widział moją postać online on odpowiedział że nie, noto ja znowu wpisuje passy ale nie działają, wpadłem na pomysł żeby mi na emaila wysłali nowy password..No ale błędny email, no i tak rozmyślam czy może mnie hackneli i nie chcieli postaci albo zapomniałem emaila, passworda..Ta sytuacja miała miejsce 3 lata temu w 2006 roku xD.Chciałbym jakoś odzyskać postać bo moi koledzy zaczynają grać no ale chyba nie ma szans co wy o tym sądzicie ? ![]() Postać jest nadal w nie naruszonym stanie tak btw ;d Ostatnio edytowany przez hubertkochany - 19-03-2009 o 21:35. Powód: zapomniałem czegoś dopisać |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie podawaj passów nie ściągaj nic z neta.
Konta nie odzyskasz bo nie mamy pewności czy to rzeczywiście twoje konto Aha i skoro miało to miejsce 3 lata temu to po co teraz to piszesz? Daruj BTW: Tak wróciłem na forum ![]()
ej mi tez ;< Ostatnio edytowany przez kropik - 20-03-2009 o 17:57. Powód: Błąd :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up; A kim ty jesteś? : OOO
Topic: A rec-keyem nie możesz odzyskać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Kiedy to 25 lvl to lepiej wbij go od nowa. Zapomniałeś passów to trudno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
![]() Cytuj:
btw. nie wiem co w tym zabawnego [podpis kropika] ze ktos bedzie robil icicle makera lol? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ssij ![]() Nie można nic napisać bo nooby od razu się do*******ają do byle gówna -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ej kropik, jestes na forum nie cale 3 miesiace, a wiec co? zrobiles sobie przerwe tygodniowa i w weekend znow jestes? Zdazylismy sie za toba stesknic.
@TOP: Coś mi się zdaje, że jeśli na postać nikt nie logował się przez 3 lata to ona powinna mieć już deleted. EDIT: Ano, nie można nic napisać bo jeśli to ma być humor w stylu 10 latka to sobie odpuść, bo Cię pojadą ;s Ostatnio edytowany przez Erverse - 20-03-2009 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A kogo to obchodzi?
#Topic Konto mogli skasować, tak jak to napisał Erverse. Nie jestem pewien ale czy w Zimowym UpDate, kiedy trzeba było wyrabiać Account Name, to chyba pisało że jeśli do 31 stycznia br. nie wyrobi się Acc Name to wysyłają go na e-mail?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Raczej nie, account number można zatrzymać, nie ma obowiązku wyrabiania account name
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Co się stało z akcją "jerrry wyp****aj z forum " :< jak ktoś powiedział up. Lepiej wbij sobie 25 lvl od nowa. w tym tygodniu jest jeszcze exp x2 więc nie powinno Ci to sprawić trudności |
![]() |
![]() |