|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to co mam pasuje chyba tylko tutaj...
więc dziś stałem na rynku i zobaczyłem, że jakiś rooker robi coś na dachu sklepu Obiego i Dixi poszedłem sprawdzic i zobaczyłem, że zniknął. Jak podszedłem bliżej wschodniej krawędzi dachu to zobaczyłem kilka boxow ustawionych jeden na drugim a on był już piętro niżej i szybko przesunął jednego boxa tak, żebym nie mógł zejśc... oto screen http://img90.imageshack.us/img90/9967/omg2la7.jpg kiedy spytałem go co tam robi odpowiedział, że gówno i powiedział że mam się wynosic... wiecie co tam jest ? @Marcin Napisałem przecież, że odsunął boxa i nie mogłem zejśc z dachu na dół... więc wróciłem się i strzeliłem screena Ostatnio edytowany przez Ze'To - 18-02-2009 o 20:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Przekladal itemy??
![]() |
![]() |
#603 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Profesja: Rookstayer
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Nic szczegolnego, to po prostu wymyslny sposob na przerzucanie itemow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Guest
|
![]() Ej jest sposób na rooku żeby zdobyć Poison Dagger na rooku
1.Otwierasz Trade Channel 2.Piszesz "SELL MY CHARACTER TRADE FOR REAL MONEY CONTACT ME" 3.Wciskasz Ctrl+R 4.Wpisujesz do okienka "<twój nick> is selling account for real money, he advertise on Trade Channel". 5.Cierpliwie czekasz. 6.Cieszysz się z nowozdobytego, lśniącego Poison Daggera. Muj kumpel ma już dwa |
![]() |
![]() |
#606 |
Guest
|
![]() Tym sposobem to można bana dostać a nie poison daggera...
|
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Początkujący
Imię: Czerwone Buraczki
Świat: Berylia
Poziom: 4
|
![]() Dziwne Ale moj kolega poszedl na rooku do jakiegos pokoju z potworem o nazwie "Rook Knight" Summonowal on "Rook Amazon" nie pytajcie jak tam wszedl bo wyszedlem za optrzeba wtedy
![]() Druga historia jest ze mowil on cos o walce z vampem na rooku ale ja w to niewierze(widzialem na rooku vampa ale z nim nie walczylam) ps:mino mag,ghoul room,sword of fury. to wszystko ma cos wspulnego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mino mag , ghoul room , sof .. rzeczywiscie maja ze soba wiele wspólnego , interesuja sie nimi głownie noobki spamujace na forum swoimi bajeczkami o tychże , rzeczach . I nie opowiadaj bajek bo przyjdzie rocket i cie pożre żywcem .... (stało sie !!) I posty tez edytuj ![]() Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 19-03-2009 o 17:29. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Haaaands up! Here comes king of the jungle!
Ekhm Ekhm. Prośba dla szaraczków tryskających pomysłami. NIE PIEPRZCIE. Niektórzy mają tego dość. Jak już macie taką bzdurną teorię, co sie kupy dupy nie trzyma, odwiedźcie temat na owionie "Sen - opowiadanie podświadomości". PLz |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2009
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 61
Skille: 90/72
Poziom mag.: 17
|
![]() woda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem rookstayerem, ale dzisiaj na rooku znalazlem dirty cape, czy ktoś mi może powiedzieć, hmm, czy moza to naprawić, albo do czegoś wykorzstać ;] ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem rookstayerem, ale dzisiaj na rooku znalazlem dirty cape, czy ktoś mi może powiedzieć, hmm, czy moza to naprawić, albo do czegoś wykorzstać, aha i to lezalo na ziemi, i z niczego nie wypadlo, a napisane jest:
Wypada z : Plaguesmith (Normalnie), Crazed Beggar (Normalnie), Banshee, Lich, Lizard Snakecharmer, Pirate Ghost, Plaguesmith, Nightmare. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak chcesz to wykorzystac mozesz wciskac noobom ze to blue robe wątpie czy ktos łyknie ale sprobowac nie zaszkodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Sopot
Imię: Daker Garrie
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 16
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam ( jestem dosyć nowy ) czytałem temat, nie wszystko, i ktoś napisał o tunelu który "podobno" prowadzi na main. Mój kolega był tam, i jak pisała tamta osoba jest tam tabliczka o jakimś facecie i był kawałek, że to żartowniś. To był (?) korytarz (?) of fury. Moje podejrzenia ( proszę bez komentów typu: spadaj, to nie możliwe, idź ) są one takie, kiedy został ukradziony SoF to ten facet ( ten od tunelu, podobno jest w thais albo innym mieście, nie pamiętam nazwy tego gościa ) to on go ukrył na tamtej wyspie i uciekł tym tunelem, później go zakopał by nikt nim nie przeszedł. Przecież to żartowniś! A nazwa tunelu pasuje do nazwy miecza! Przepraszam, ale nie pamiętam na jakiej stronie było o tym korytarzu, ale mój kolega tam był.
Co o tym sądzicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 61
Skille: 90/72
Poziom mag.: 17
|
![]() @
noob noob noob hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() leczenie nie pomoze |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Sopot
Imię: Daker Garrie
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 16
Poziom mag.: 7
|
![]() Przepraszam, ale to było do mnie? Jeśli tak, to o co ci chodzi? To są tylko moje podejrzenia, to może być realne, ale jeśli tylko takie masz zdanie, to nie przeszkadzam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ale pierdolicie...
Mino mag , ghoul, tarantula, sof, jakieś tunele na maina wbrew pozorom mają bardzo wiele wspólnego... są to pierdolone dekoracje które były fajne gdy ta gra miała jeszcze klimat -.-, nie po co ludzie na siłę w tym jakichś zagadek szukają...
![]() |
#620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |