![]() |
#2821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2007
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
Poziom: 444
Skille: 1337
Poziom mag.: 66
|
![]() hehe ja ostatnio byłem z kumplem z 3h~ i 30k w kasie 2 fs ds tez zal na tyle czasu :X zawsze miałbym już z 2 rh or dsm rh
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2822 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Lokacja: Nie ważne
Imię: Pacx Royal
Poziom: 110
Skille: :O
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() No gratuluje, zawsze byłem fanem rufuska :<, ale sam mam podobne looty.
btw. mój kolega w piątek 13, mandrake zloocił, to Adam, co ja mam powiedzieć? _._ @Rufuseq Po łatce se na schodach nie pohuncisz... z resztą ja też, a się miałem wybierać, or demce... _._ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Hail de'Cloud Family!
Świat: Olympa
Poziom: 239
Skille: 109+6eq
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() I nie może być pięknie :>
![]() #Pacxiu Czyli że jestem Twoim idolem :> ![]()
korzeń: (12:55) "Twoja truskaweczka chce byc dzis w Twoim truskawkowym snie, moje cialo jest jak miazsz i pragnie abys wzial je do ust" "...niestety wszystko ma swoje wady, zalety" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Lokacja: Nie ważne
Imię: Pacx Royal
Poziom: 110
Skille: :O
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() A za dobrze byś miał
teraz gogo quary/frosty/gs, ja się chyba porzygam... xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, przejrzałem sobie sporą część tematu, no i przede wszystkim gratuluje wszystkim członkom de'Cloud (xD) sukcesów, oraz tego jak potraficie sobie pomagać.
![]() Na ostatnich stronach dominują: Adam - gratuluje wytrwałości w grze tą przepaścią bez dna pochłaniającą pieniądze. ^^ No i oby palek był jak najlepszy. ![]() Izual - cóż, nowy domek jeszcze ładniejszy niż poprzed, współczuje hacka, i gratuluje skill'i. ![]() Powodzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto cudowny, fanstastyczny, olsniewajacy, boski i fajny ogolnie loot z jedynego behe do jakiego sie dopchalismy. Owszem. Exp rate 2x, ale tylko dla tych co wstali o 5 rano ;d
![]()
![]() |
#2827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() 2 up: dzieki
![]() korzen ci ludzie sa powaleni xD no poprostu zal.... ciekawe czy jutro beda od rana bo na 13 na praktyki to od 9 do 12 mozna pograc cos zobaczymy po ilu min wylacze kompa XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Użytkownik Forum
|
![]() bump...
![]() -2 % expa xD prawie jak kpiny XD tylko wczesnij wbilem 600 k expa XD i 650 k expa sie poszlo... wiec tylko - 2 % ![]() Ostatnio edytowany przez Palladyn von hellgate - 20-03-2009 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() WTF? -2% expa za deda? To jakieś kpiny czy jak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Użytkownik Forum
|
![]() nastepny ded dzis szkoda gadac nie bede sie an ten temat wypowiadac nie stac mnie na blessy wiec prawdopodbnie koczne z gra pzrespie sie z tym i zobaczymy narazie papa wszytskim
ps; siuta wyslij mi p arma do lb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- Człowieku do ciebie chyba nie dociera, że masz moje eq, o które upominam się już od pół roku.Stawiam kluczowe pytanie oddasz je?(natychmiast)
![]() |
#2832 |
Użytkownik Forum
|
![]() udalo sie wygrzebac kase na blessy i mp i oto efekty
![]() lecz wczesnij wbilem lv palem ![]() ![]() efekty loot z wczoraj ![]() dzis ![]() ![]() troche sie namnozylo kasy ;] po kupmnie blessow mailem 20 k xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozna.
![]() Dziekuje kumplom i NG. ![]()
![]() |
#2835 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
|
![]() Cytuj:
O NIE !! Idź sie potnij ! Co ty teraz bedziesz robił całymi dniami ? o nie pakaokapakao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Użytkownik Forum
|
![]() KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON
------------------------------------------------------------------------ Dobra pe xx dale je xx bany, pisze do ciebie ku xx rwa od pół roku a ty zwyczajnie mnie olewasz.Jesteś śmieciem pie xx rdolonym, który gra tylko z botem, chwalisz się nie swoją postacią( oczywiście śmieciu kupiłeś ją no bo jak taka ciota może zrobić coś sam (podkreślam iż jedyną osobą z tego forum która gra nie swoją postacią jest bot KORZEŃ) złodzieju je xx bany, nie mam zielonego pojęcia jak ty się znalazłeś w de'cloudach jesteś największą pomyłką tej gildii i hańbisz ją pod każdym względem bocie je xx bany.Podkreślam nie gadajcie z nim bo jest gotowy sprzedać rodzinę za tibie ![]() ps CH xx UJ cI w DU xx PE BOCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------- KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON KNIGHT'DARON
![]() |
#2837 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
klawiatura mokra. koniec? aha i nie zasmiecaj tematu. ja nie mam nic przeciwko bo i tak mam Cie w pupie ;d ale inni moga byc zli ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez korzen9999 - 22-03-2009 o 20:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nagle odezwałeś się złodzieju ^^ no tak ciote trzeba pojechać żeby odburknęła