|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() 1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Hmm, parę slow o mnie. Nazywam się Kamil, mam 17 lat. Interesuje się komputerami, grafiką komputerową, sportem. Postępy w szkole? Powiedzmy, że są... Uczęszczam do 1 klasy technikum ekonomicznego, na dosyć ciekawy profil "Technik cyfrowych procesów graficznych". Brzmi nieźle, co? 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Na f.t.pl jestem od czterech lat, aktywnie od minimum dwóch. Sukcesy? Od niedawna jestem w supporcie, oraz od około roku aktywnie opiekuje się serwerem tibii.pl w Counter-Strike. Byłem 'niebieskim' na paru mało znaczących forach, a nawet już nieistniejących. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) No tu mogę się "pochwalić". Gram w miarę aktywnie, posiadam 225 Royal paladyna. Więcej informacji mogę udostępnić na PW. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Hmm, nie będę chyba oryginalny. Zawsze chciałem nim być i pomagać ogarnąć to co tutaj się dzieje. Czasu mam sporo, dziennie spędzam około 3-4h przy komputerze. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Tak. Dlaczego? Bo tak! 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Jak już kiedyś pisałem, tibia.pl jest już wystarczająco rozwinięta. Wystarczy tylko uaktualniać stronę w miarę potrzeb. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Inne Zdjecia Filmy 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Jestem pracowitą, obiektywną osobą, nie mam problemu z pracą w grupie. Posiadam też małe doświadczenie + szybko się uczę.
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 23-03-2009 o 13:14. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() 1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imię Adam, mam 18 lat, interesuje sie anime, sportem, grami, muzyką.. Chodzę do Liceum zaocznego, a do pracy mam zamiar sie wybrać w przyszłości. 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Posiadam konto od 2007 r. Na innych forach udzielalem sie często, tutaj zacząłem sie udzielać dopiero od niedawna bo wcześniej jedynie co to czytalem innych ludzi posty.. Sukcesów dużych nie posiadam, aczkolwiek moderowalem 1 lub 2 fora lecz to bylo dawno. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) W tibie grałem od 7.6 do 8.4, jednak znacznych sukcesow nie mialem.. Max miałem 96 lvl, lecz niestety postać została schakowana i usunięta. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Chcę zostać moderatorem ponieważ na tym forum jest bardzo wiele niepotrzebnego spamu, i w wielu tematach coraz więcej jeest linków które zawierają keyloggery, a przecież nie chcemy aby jakaś nowa osoba na forum dała sie złapać na takie coś, ponieważ to coraz bardziej psuje tutaj atmosferę i respekt forum. Dużo czasu mogę poświęcic na moderacje ponieważ chodzę do szkoły tylko w weekendy, więc w tygodniu mam mnóstwo czasu. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Myślę ze móglbym sprostac temu zadaniu ponieważ często sie udzielam na różnych forach i zwracam uwagi na posty innych i wiem co robić w różnych przypadkach. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Miałem chyba 1 bana ale to przez własną głupotę. Tak to żadnych konfliktów nie miałem i nie mam. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Dodanie innych różnych działów, wprowadzanie limitów takich np: zakazanie podawaniu linkow z servera *********** bo tam najczęściej jest wrzucane duzo "syfu". 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? O wszystkim i o niczym, Filmy, Fake'i 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Ponieważ jestem pomocną i elokwetną osobą. Jestem miły w stosunku do innych i zawsze pomocny w każdej sytuacji... Sądze że mógłbym wnieśc na forum duzo dobrego. |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2009
|
David lat 18, zainteresowania czysto tibijskie, postepy zadne, bezrobotny 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Nie 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Za duzo by wypisywac, obecnie 100 ms 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Bo chce miec fajna range, okolo 5h 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? No jasne, bo jestem najlepszy 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie, ale uwazam ze tompior jest troche nadgorliwy 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Brak 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Filmy, zdjecia, wydarzenia ze swiatow 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Bo nie podlizuje sie jak banda tych powyzej, checie wezcie nie wasza strata ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
|
Ania, 18 lat. Książki fantasy osadzone w rzeczywistości, kultura krajów anglojęzycznych. W maju matura, później wolne przynajmniej do października, o ile nie dłużej. Praca póki co nie, ale od połowy maja planuję pracować na pół etatu w barze. Co drugi dzień, co drugiego tygodnia. Nie przeszkodzi mi to w moderowaniu forum ; ) 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Czytam forum od 3 lat, konto mam niecały rok. Sukcesów brak. Nie moderowałam jeszcze innych for, poza klasowym, które upadło przez klasę : / 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Jedynym osiągnięciem był 23 rookstayer, aktualnie skasowany. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Nie będzie oryginalnie, ale skręca mnie, gdy widzę ten spam. Drażnią mnie osoby, które nie użyły szukajki, tylko od razu zakładają miliony tematów, jakby nie mogli wpisać kilka pytań w 1 temacie. O offtopie nie wspomnę. Chętnie zrobiłabym z tym porządek. Czasu mogę poświęcić sporo, komputer w domu jest wiecznie włączony i jest tylko do mojej dyspozycji, nie będę miała problemów z pracą na forum. Co do mojej „roboty” od maja… Myślę, że dam radę co drugi dzień poświęcać 2-3 godzin więcej na moderację. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Po głębszym zastanowieniu się, dałabym sobie szansę. Jeszcze nie zdarzyło się, bym kogoś zawiodła. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie, nigdy. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Teraz nic mi nie przychodzi do głowy. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Twórczość – całkowicie zapuszczony dział. Tajemnice Rookgaardu lub Mainland. Inne. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas. Przyda się kobieca ręka na forum ; )
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() 1. Rafał, 18lat zainteresowania: manga & anime, rpg, rycerstwo(Norwegia IX w.), szkoła: technikum gastronomiczne
2. No tutaj jestem, hoho w tym roku będzie 5lat. Nie byłem moderatorem nigdy, jednak udzielam się na wielu forach. 3. Bodajże 25sorc jednak w grze poświęcałem więcej czasu na ludzi w na rozwój postaci. Ogólnie w tibie grałem od v7.2 do 8.0. 4. Widzę, że to forum potrzebuje moderatorów bo rozrasta się zbyt szybko jak na obecną ilość modków, i po prostu nie ogarniają tego. Czasu mam sporo w godzinach gdzie najczęściej żadnego modka nie ma online(od ok 5-8 rano a później 17-23). 5. Myślę, że tak ponieważ jestem tutaj dosyć długo i wiem jakie tutaj panują zasady. 6. Tak konkretnie to nie jednak miałem już 2 lub 3 bany (nie ma to jak warny za zbyt dużą sygne). 7. Rozwinięcie działu inne, głównie RPG, oraz Dla Początkujących. 8. Inne(głównie RPG oraz Owion) Dla Początkujących oraz Multimedia(głównie tematy z zdjęciami z poszczególnych serwerów) 9. Ponieważ nie interesuje mnie przeszłość forum a jego przyszłość.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 23-03-2009 o 11:23. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() 1) Zbigniew, lat 20. W tej chwili bez pracy. Studia skończyłem po pierwszym semestrze, bo wybrałem zły kierunek. Zainteresowania to przede wszystkim muzyka, książki i komputery. Nie lubie muzyki której nie lubie, książek których nie lubie, piwa(nie mylić z alkocholem) i gier komputerowych. Nie interesuje się polityką i sportem.
2) Już kilka lat spędziłem na tym forum, dużo czytam, ale staram się nie brać udziału w dyskusjach. 3) Najwyższy poziom, 70-któryś. Grałem na Antice i Calmerze. Ulubiona profesja - rycerz. Wszystkie moje postacie zostały przeze mnie usunięte. 4) Mam teraz cholernie dużo czasu i przyda mi się jakieś zajęcie. 5) Nigdy nie moderowałem żadnego forum, więc dopiero się okaże. 6) Nie 7) Na razie nie 8) Jakieś działy z forum ogólnego, OWiON, tworczość. 9) Jestem na to za skromny. Ostatnio edytowany przez Glacial - 23-03-2009 o 11:34. Powód: nie, to nie miało być tak |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
Jacek, 15 lat, jestem w miarę miły spokojny i kontaktowy. Zainteresowania mam "typowe" czyli: muzyka(w tym tygodniu rozpoczynam grę na gitarze), komputery, CS(steam ftw), wypad ze znajomymi i generalnie to się nie nudzić. W szkole nie mam problemów (no może chemia ale co chemia ma do tibii...) a co do pracy... swego czasu roznosiłem ulotki i pracowałem w reklamie (nie w TV tylko po ulicy łaziłem z megafonem). 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Na forum 2.5 roku, moim sukcesem jest nie posiadanie ani jednego bana. Kiedyś byłem redaktorem na stronie na pokemonach... 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Gram 3.5 roku, masa postaci w przedziale 35-40 lvl, na tą chwile loguje się rzadko i tylko po to, żeby pogadać ze znajomymi albo zobaczyć co nowego Update wniósł. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Jest kilka powodów ale wypiszę najważniejsze: -mam masę czasu -chce tu zrobić porządek -szpanerski kolorowy podpis pod nickiem Czasu mam dość dużo, bardzo często siedzę na forum, jestem w miarę na czasie z bieżącymi sprawami. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Nadaję się, ponieważ sumiennie wykonuje powierzone mi zadania i sądzę, że dość długi czas spędzony na forum i w Tibii tylko pomoże mi w wykonywaniu tej roboty. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie, nie zamierzam mieć. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Podchwycone z innego forum ale dodałbym "Aleje Gwiazd"; trafiałyby tam tematy, teksty które po prostu nie mogą zostać usunięte, tzw. "perełki" 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Zdjęcia, dział "Dla początkujących" i OWiON. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas. Bo mam czas, chęci i samozaparcie do sprawienia aby to forum stało się lepsze. Poczucie humoru i luz też, więc nie zamierzam ganić za chęć rozluźnienia atmosfery w temacie. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Ostrołęka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pallek Adrian
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Panteon
Świat: Astera
Poziom: 106
Skille: 88+/65+
Poziom mag.: 18
|
Patryk, lat 15
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Forum odwiedzam od tibii 7.5 (nie jest to moje pierwsze konto na tym forum). Byłem NewsManem na znanej stronie poświęconej Open Tibia Serwer (nick oraz adres strony mogę podać na PW), lecz odszedłem po pewnym czasie ze względu na małą ilość czasu (odszedłem mniej więcej 1 rok temu). Pół roku temu temu zostałem głównym moderatorem rozwijającej się strony. (adres i nick na PW.) 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Pallek Adrian, 102 RP na Asterze. Tutor (mam zamiar starać się o senior tutora ![]() 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ lubię to stronę i chciałbym wnieść coś nowego na forum (czy też stronę). Mam ogrom czasu. Myślę, że 3 - 4h (jeżeli zajdzie potrzeba to więcej) dziennie mogę poświęcić na moderację. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Myślę, że nadaję się na tą pozycje idealnie. Wcześniejsze moderowanie for internetowych nauczyło mnie wielu rzeczy i myślę, że mógłbym te doświadczenie wykorzystać na tym forum. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Jestem młody, utalentowany i co najważniejsze potrafię pracować w grupie. Myślę, że wniósłbym bardzo wiele do tego forum i właśnie dlatego chciałbym zostać moderatorem. ![]() Cytuj:
Jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej o mnie napiszcie na PW, tam mogę podać GG. ![]() Do zobaczenia, (tak myślę ![]() sXe Ostatnio edytowany przez sXe - 23-03-2009 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() 1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)Na imię mi Paweł, rocznik 1991 wiec macie tu zgłoszenie osoby dorosłej (rocznikowo). Moje zainteresowania to głównie zjawiska paranormalne i ogólnie pojęte ciekawostki ze świata. Lubię dowiadywać się ciekawych rzeczy nawet mało ważnych dla większości społeczeństwa. Poza tym muzyka – rap polski i amerykański. Właśnie jestem w drugiej klasie liceum na profilu dziennikarsko – humanistycznym.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) No trzy latka na forum stuknęły. Widziałem dużo głupot, debilizmu i wszelkich dysmózgowi, że nic mnie zdziwi i nie zaskoczy. Sukcesów chyba brak poza tym, że jestem chyba najbardziej znienawidzony przez graczy facc za mój temat w dziale Updates. Ale to można zaliczyć na plus, bo dzięki mnie wszystkie facc żale były w jednym temacie. ![]() 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) 50 knight, moja najwyższa postać jaką zrobiłem. Skończyłem z grą w Tibie, bo strasznie czasożerna i niedająca żadnej satysfakcji. To tyle, przecież moderacja na forum rządzi się innymi prawami. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Dlaczego chce być moderatorem? Bo wkurzają mnie idioci na tym forum, miliony tematów, na które są już odpowiedzi, debilne odpowiedzi oraz debilne i oczywiste łamanie regulaminu (sprzedawanie kont, keyloggery itp.). Jestem w stanie poświęcić na moderacje większość dnia, bo na forum jestem średnio co kilkanaście minut. Nie znaczy to, że siedzę cały czas, tylko, że wręcz nałogowo sprawdzam co nowego (i z reguły głupiego) na forum. Poza tym często się zdarza, że modkowie zostają znienawidzeni za swoją pracę, a w moim wypadku niewiele się zmieni jak dostane te pozycje. Zaoszczędzi to wam wyrzutów sumienia za załamania nerwowe innych użytkowników, którzy zostaną znienawidzeni za moderacje. ![]() 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Tak nadaje się na tą pozycje. Zawsze chciałem zaprowadzić tu porządek i często miałem ochotę mieć możliwość usunięcia tematu, bo był tak głupi, nieregulaminowy i niepotrzebny, że płakać się chciało. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Ano mam. Częstsze wybory na moderatorów. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Inne – po prostu raj spamerów, a tam spędzam też najwięcej czasu. O wszystkim i o niczym – prawie jak inne, ale tu brak raczej kultury wśród piszących. Updates – w czasie updateów jest tam okropnie. Ps: Osobiście wybrałbym z 5 działów, bo porządek potrzebny jest wszędzie. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Dlaczego ja? Bo jak już pisałem jestem tu 3 lata i nie wybieracie kogoś kto nie zna forum. Wiem co i jak, gdzie jest najgorszy spam, najgorsze kłótnie, orientuje się wśród użytkowników i wiem kto należy do tych dobrych, a kto do tych złych. A doświadczenie w takiej robocie jest chyba najważniejsze prawda? Nie zawiodę was, nie będę nadużywał władzy, ale sumiennie banował i porządek sprawował. 10. Wszystkie wymagania jakie stawiacie spełniam lub spełnie (dyskusje na forum modków). Dziękuje za uwagę i przeczytanie tego co napisałem. Ostatnio edytowany przez Erhion - 23-03-2009 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
Agnieszka, wiek 12, no, rocznikowo 13 lat. ( ; Interesuję się fotografią, mangą, anime, komputerami i muzyką. W szkole idzie mi dobrze, jedynie z matematyką mam małe problemy. 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Jestem na forum od ponad roku, sukcesów nie miałam. Moderowałam na jednym forum, ale ono już nie istnieje. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) W Tibię już nie gram. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Chcę zostać moderatorem, ponieważ chciałabym opiekować się forum. Czasu będę miała dużo, ale dopiero po egzaminie. Często wchodzę na forum, więc problemów nie widzę. ( ; 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Mam niską samoocenę, ale myślę, że się nadaję. Jestem odpowiedzialna i pracowita. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Hmm, nie myślałam nad tym. ( ; 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Tajemnice Rookgaardu, często tam wchodzę i widzę, że są tam ciągle te same tematy. Grafiki, tam również lubię wchodzić. ( ; O wszystkim i o niczym, tam jest najwięcej spamu, trzeba coś z tym zrobić. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Jestem osobą odpowiedzialną, ambitną i wiem, że mam do czynienia z ciężką pracą. Forum odwiedzam często, nie mam problemów z częstym siadaniem do komputera i mam dużo czasu. Chciałabym zrobić coś dla forum.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
Nazywam się Stanisław, w tym roku skończyłem 16 lat. Interesuje się głównie muzyką – jestem gitarzystą w metalowym zespole Guilty Act, ale też sportem – gram w tenisa, pływam oraz jeżdżę na nartach. Jeżeli chodzi o szkołę - radze sobie bardzo dobrze. 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Na forum jestem od 17 czerwca 2007 roku, czyli prawie dwa lata. Większych sukcesów brak. Inne fora? Support na tibiaspy.com (Agencja), przez jakiś czas prowadziłem swoje własne amatorskie forum na temat Tibii (link pw). Tworze również stronę naszego zespołu www.guiltyact.metal.pl – może to nie forum, ale chyba warto o tym powiedzieć. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Moim największym osiągnięciem w grze jest 53 Master Sorcerer. Mogę się również pochwalić 30 Elite Knight’em oraz całą armią 20-lvlowych postaci. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ przeraża mnie bałagan na tym forum i chce pomóc zrobić z tym porządek. Spędzam tutaj koło dwóch do trzech godzin dziennie, a będąc moderatorem byłoby to jeszcze więcej czasu. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Nigdy nie lubiłem się sam oceniać… Jednak myślę, że na pozycji moderatora dobrze bym się sprawdził. Lubię taką „pracę” i wiem że zapał nie minąłby mi po miesiącu. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Jest kilka pomysłów… Na pewno jednym z nich jest walka z chamstwem i niekulturalnymi zachowaniami panującymi na forum. Proponuje też wprowadzić angielską wersje strony. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? - Potwory - Magia - Profesje 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas. Nie znoszę chamstwa, bałaganu, braku kultury i spamu. Chciałbym poprawić atmosferę panującą na Forum. Lubię i potrafię pracować w grupie i jeśli coś zacznę robić – robię to z zapałem i do samego końca. Stanley6a Ostatnio edytowany przez Stanley6a - 24-03-2009 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#33 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() W tak elytarnym konkursie nie może mnie braknąć
![]() 1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca) Piotrek, lat 20. Zainteresowania - fantastyka, pisarstwo, Japonia (w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu - historia, kultura, M&A, itd.). 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) hmm. Dołączyłem się 29.08.2003 więc to już prawie 6 lat ![]() Sukcesy? Zależy co można uznać za sukces (a co za anty ![]() Trudno coś napisać ^^' Co do moderowania na innych stronach - jestem od ponad 1,5 roku global moderatorem na wow-tcg.pl. Przez chyba rok moderowałem HMT.pl. W momencie, gdy strona "wróci do życia" (bo teraz troche tam przyspokojnie) możliwe, że wrócę tam na stanowisko redaktora. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) 48 lvl. Gdy wyszła Tiquanda, mogłem się pochwalić huntem na każdego potwora (poza behe) jaki istniał. Poza tym nie było żadnych sukcesów. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Dlaczego chcę zostac moderatorem? Dobre pytanie ![]() Ilość czasu, któą jestem w stanie poświecić na moderację to... Minimum 1 godzina dziennie? Obecnie mam dośc sporo czasu, trudno mi mówić jak będzie za miesiąc. I choć wiem, że mógłbym na forum siedzieć i z 5h dziennie na razie, to nie ma co przesadzać z eksploatacją. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Na wow-tcg.pl adminowie są z mojej pracy zadowoleni. na hmt.pl tak samo. Więc, choć tibia.pl to strona o wiele większa, to wydaje mi się, że dam radę. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Trudno powiedzieć, czy coś mozna dokładnie nazwać konfliktem. Gimli uważa mnie za nooba i/lub idiotę, lecz jakiejś specjalnej nienawiści tu nie ma (oby ^^'). Poza tym Drom nie lubi jak go w CSie cisne. Konflikt jakiś to jest, bo broń idzie w ruch, ale czy tak poważny? Innych akcji nie pamiętam. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Niezbyt. W tibię nie gram, nigdy w mechanice nie siedziałem zbytnio, więc raczej moja kandydatura jest na faceta od brudnej roboty. Nie osobę wspierającą samą stronę. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? OWioN, Fake, Twórczość/RPG. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Jeśli to, co widzicie was nie przekonuje, to te słowa (w tej wypowiedzi) tym bardziej tego nie zrobią. Zwłaszcza, że tutaj z założenia jest czysta propaganda. Więc w jakim celu miałbym cokolwiek tu pisać? No ewentualnie... Naaah. Nie mam pomysłu.
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Podazajac sladami mojego Mistrza~!
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca) Nazywam się Maciek, mam lat 17 i za miesiąc piszę maturę. Za sukces w nauce uznam dopiero dostanie się na wymarzone studia. ![]() 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Na forum jestem już przeszło 4,5 roku. Za największy sukces mogę uznać zorganizowanie spotkania z dwoma użytkownikami forum, a także poznanie wielu ciekawych ludzi ![]() 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) W Tibię tez gram już dobre 4 lata. Pomimo licznych przerw udało mi się osiągnąć setny poziom każdą z profesji na wielu różnych światach. Do osiągnięć mogę zaliczyć wykonanie większości questów w grze oraz co równie ważne, zawarcie kilku prawdziwych przyjaźni. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ chciałbym przyczynić się do rozbudowy i utrzymania porządku na pierwszym forum, na którym aktywnie się udzielałem, zapewne ze względów sentymentalnych ^^. Odnośnie czasu, spokojnie około dwóch godzin dziennie. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Oczywiście, że się nadaję. Zawsze staram być się konsekwentny w swoich poczynaniach, a do tego lubię pracę w grupie. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie, z każdym z obecnego grona moderatorów staram utrzymać się jak najbardziej przyjazne stosunki. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Na uwagę zasługuje nie dość aktualna baza przedmiotów, potworów i czarów. Oprócz tego uważam, że należałoby pozbyć się z forum zbędnego spamu. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? - OWiON, w którym spędzam obecnie najwięcej czasu. - Twórczość - Forum ogólne 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Tak jak już napisałem, ze względu na konsekwencję w działaniach, umiejętność współpracy w grupie, punktualność i poczucie humoru. ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 24-03-2009 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
-Nazywam się Marcin, we wrześniu skończę 17 lat, od ponad 5 lat trenuję koszykówkę, co jest moim hobby, lubię także spędzić czasem trochę czasu przed komputerem. Uczę się w 1 klasie LO o profilu mat-geo, uczę się w miarę dobrze, moja średnia waha się w granicach 3,5-4.0. Jak widać raczej nie pracuję =P 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) -Na forum jestem od początku 2006r. chociaż zarejestrowałem się dopiero w połowie tegoż roku, posty piszę raczej nie za często, moderowałem przez jakiś czas forum mojej gildii rookstayerów Rook Balanced (na pw, mogę podać adres ). 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) -Hmm, moja przygoda z Tibią zaczęła się w 2005r. miałem wiele postaci, że tak powiem średnio-poziomowych w przedziale między 50-70 lvl, obecnie czasem gram moim palkiem na uniterze (57lvl) oraz regularnie loguję się na mojego rookstayera, może nie ma za wysokiego poziomu, ale jest w miare znany na swoim serwerze, między innymi z tego, że wykonał jako 1 na serwerze azura, na wyspie nowych wszystkie możliwe dodatki do ubioru. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? -Zostałbym moderatorem, ponieważ ostatnio na forum znajduję się sporo zaległości, w działach takich jak filmy/zdjęcia umieszczane jest coraz więcej keylogerów, które należy jak najszybciej usuwać, a w działach takich jak tajemnice rookgaardu, potwory czy profesje powstaje masa tematów mających na celu prowokowanie użytkowników. Ostatnimi czasy na forum panuje też moda na robienie kont z głupią nazwą i prowokowania/wyzywanie wszystkich użytkowników. Z chęcią bym im utarł nosa wlepiając im bana =]. Na moderację, mogę poświęcić średnio 2-3h dziennie, ale oczywiście w niektóre dni miałbym przerwy na naukę/sport. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? -Uważam, że tak. Na forum spędzam wiele czasu dziennie, a nie zaszkodzi mi przy okazji spędzić "kilku chwil" na usuwaniu postów/tematów. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? -Raczej nie popadłem w żadne konflikty z moderatorami, no może poza jednym incydentem. Wiem, że tłumaczenie, że mam w firefoxie, ustawione, że jestem automatycznie zalogowany, a brat powrzucał sobie relinki bo chciał zarobić punkty do jakiejś gry jest głupie, ale spróbuję ![]() 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. -Według mnie dobrym rozwiązaniem byłaby barierka wrzucania linków/obrazków na forum od np. 15 postów, odgoniło by to jakąś ilość pseudo hakerów, którzy zakładają konta tylko po to, aby wrzucić swoje keylogerki. Można by zrobić tak samo, że dopiero po tygodniu można by wrzucać te linki/obrazki. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? -Dział zdjęcia wymaga ogromnej ilości pracy i mimo to, że aktualni moderatorzy spędzają tam dużo czasu, dalej wymaga więcej opieki. Kolejnym moim typem byłby dział filmy, gdzie często zaczynają się kłótnie/wrzucanie keylogerów. Ostatnim z moich typów byłby dział tajemnice rookgaardu, do którego mam duży sentyment, 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas -Jak każdy wie, ciężko jest pisać o sobie, szczególnie te dobre cechy, ale według mnie moimi dobrymi cechami, które przydałyby się na tym stanowisku jest konsekwentność i cierpliwość. Ostatnio edytowany przez CinkoL - 25-03-2009 o 15:44. Powód: literówka. |
![]() |
![]() |
#36 |
Blondynka
|
![]() 1) Parę słów o sobie
Na imię mam Lidia, w tym roku skończę 20 lat. Interesuję się architekturą i muzyką. Lubię także czytać książki (głównie fantastyka) oraz spędzać wolny czas na lodowisku, bądź też basenie. 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) Na tym forum jestem od maja 2007 roku. 24.07.2007 dostałam się do grupy support, w której jestem po dziś dzień. Od jakiegoś także czasu (ponad pół roku) jestem zarówno super moderatorem, jak i redaktorem hunted.pl. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Nic szczególnego - 50 rycerzyk na świecie pvp-enforced, senior tutor (odebrany za całkowity brak aktywności - od dawna nie gram). 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Na forum zaglądam dość często - za każdym niemal razem, gdy jestem w sieci. Chciałabym móc w tym czasie robić więcej, niż samo raportowanie postów. Czas zaś... zależy. Czasem potrafię przez parę dni w ogóle się nie pojawiać w Internecie, czasem spędzam w nim wiele godzin. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Szczerze mówiąc nie lubię takich pytań. Samo napisanie podania oznacza, iż dana osoba uważa, że nadaje się na tą pozycję. Sprawdza się to także w moim przypadku. Przed wypowiedzeniem się w tym temacie zastanowiłam się parę dni, i doszłam do wniosku, że będę potrafiła pogodzić wcześniej powierzone mi zadania (gdyż nie zamierzam z nich rezygnować!) z ewentualnym nowym zajęciem. Dlaczego? Uważam, że posiadam odpowiednie umiejętności, doświadczenie w moderowaniu forum (fakt, mniejszego, lecz skierowanego do niemal tej samej grupy docelowej), gdzie radzę sobie raczej dobrze. Staram się także nie wywoływać żadnych konfliktów i nawet na bezpodstawne odwołania odpowiadać grzecznie i cierpliwie. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie przypominam sobie żadnego większego konfliktu. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Wszelkie moje pomysły zostały niedawno przedstawione odpowiednim osobom, aktualnie nie posiadam nowych. Ewentualnie można by wprowadzić nakaz pisania po polsku (bez błędów ortograficznych), lecz na tak dużym forum raczej nie zda to egzaminu. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to Tajemnice Rookgaardu, Zdjęcia bądź też Filmy, Poradniki.. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas. Jeśli jeszcze nie przekonałam w powyższych punktach oraz w całej mej aktywności na forum, to w tym punkcie tego nie zrobię. Mogę jedynie dodać, iż raczej spełniam wszystkie wymagania. Pozdrawiam, Slythia
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 26-03-2009 o 11:36. |
![]() |
![]() |
#37 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Jestem Przemek lat 15, gimnazjum 2 klasa, uczeń w miarę dobry, średnia 4.8, pasek.
4 roczek na forum stuknie. Nie udzielam się w wielu tematach, bo zazwyczaj nie ma to sensu. Sam spam, kiła i mogiła, nic ciekawego. 57 Ek to najwyższy lvl w tibii. Mało expiłem - słaba sytuacja na serverze. Moderatorem chcę zostać głównie z ciekawości i nadmiaru czasu. Mam go dużo, a bardzo jestem ciekawy jak jest pełnić funkcję moderatora. We własnych oczach nie za bardzo się na to nadaję. Mam ciągle słomiany zapał na wszystko. Niewykształcenie, małe doświadczenie z pracą z ludźmi (jestem raczej indywidualistą), ale cóż, ludzka ciekawość nie zna granic. Nie miałem żadnych komfilktów z moderatorami. Raz czy dwa dostałem jakieś ostrzeżenie. Mam kilka pomysłów na kosmetyczne zmiany strony, ale nie zostaną zrealizowane, gdyż są oczywiste i mało przydatne. Największą uwagę skupiam w działach Multimedia, Inne i Fora ogólne. Dlaczego macie wybrać akurat mnie? Jestem po prostu szczery i prawdomówny. Mam dużo czasu, mało zainteresowań, duże obeznanie na forum. Generalnie nadaję się do tego, mimo moich wad. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() 1) Parę słów o sobie: Bartłomiej, 19. Zainteresowania ? Wszystko czym warto sie w tych czasach interesowac. Szkoła, liceum ogólnokształcące zaocznie, pierwszy rok, wczesniej skonczona zawodowka w gastronomi. Aktualnie nie pracuje.
2) Doświadczenie na forum: od 2003 przegladam regularnie forum kilkanascie razy dziennie, nie udzielam sie bo czytajac czasami posty, musialbym troche pobluzgac, i dlatego sie powstrzymuje, zazwyczaj raport i tyle. Inne fora? Byly moderator pewnego warezu. 3) Doświadczenie w grze Tibia: 98 ms w latach 2003-2005, aktualnie 52 ed, z rok temu zrezygnowalem z pozycji senior tutora, bo poprostu nie chce mi sie juz logowac. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?: Patrzac na aktualny "kryzys?" na forum, brakuje kogos, kto sie zajmie tym forum. Wszedzie wyzwiska, keye itp. Wystarczy przejrzeć kilka tematow w dziale zdjęcia. Na moderacje jestem w stanie przeznaczyc dziennie kilka godzin, nie naraz tylko regularnego przegladania forum co jakis czas. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Nie lubie odpowiadac sam przed soba, ale tak, nadaje sie, poniewaz mam sporo wolnego czasu, nie pracuje, nauke mam tylko w soboty/niedziele, a w tygodniu praktycznie od 10 do ok.16 siedze w domu, ten czas zazwyczaj poswiecam na komputer. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie, nigdy. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Szczerze to nie, jedynie taka mala poprawka zeby ludzie szybciej tlumaczyli newsy, bo jak po 2 dniach zostanie on przetlumaczony i oddany do uzytku to zaczyna sie spam, ze t.pl zawsze spozniona itd.. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Filmy,Zdjecia,Inne. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Wszystko jest wypisane wyzej, nie ma sensu pisac 2x tego samego. Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 26-03-2009 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
Witam, na imię mam Marcin, uczęszczam do III klasy gimnazjum. Wyniki w nauce całkiem dobre. Interesuje się dziennikarstwem, swoje dalsze plany prowadzę w tym kierunku tj. wybieram się do liceum z podstawami dziennikarstwa, a dalej - zobaczymy. Ponadto interesuje się telewizją, filmami i wszystkim co z tym jest związane. Często uczęszczam do kina na premiery, robię recenzje itp. Grywam w ping-ponga, w piłkę nożną z kumplami, ogólnie nie narzekam na nudę. 2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) W sierpniu stuknie mi cztery lata. I bardzo udane cztery lata, bo przez ten cały czas udało mi się zapoznać z wieloma ciekawymi osobistościami i nawiązać przyjaźnie. I to jest mój największy sukces. Pewnie pomyślicie, że to może wpłynąć na mój obiektywizm. No cóż, jestem tylko człowiekiem, ale będę się starał być jak najbardziej bezstronny. Już byłem moderatorem na innych forach, lecz były one zazwyczaj małe, tematyczne. Około dwa lata temu byłem również administratorem i technicznym jednej ze stronek podobnej do http://dobreprogramy.pl/ , lecz wycofałem się z tej posady z powodu, powiedzmy, drobnego nieporozumienia. Adres strony mogę podać na PW, nie chcę reklamować. 3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.) Moja gra w Tibię ogranicza się do paru 50 lvli tu i tam. Chyba najlepiej mi się grało na Valorii, gdzie rozpocząłem swoją przygodę z Rookgaardem. Aktualnie nie gram. 4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje? Chcę zostać moderatorem, gdyż nie mogę już patrzeć jak mój matczyny temat - Tajemnice Rookgaardu - jest zasypywany spamem i kłótniami. Trzeba to zmienić. Wysyłanie raportów niestety często nie skutkuje. Na moderacje mógłbym poświęcić dużo czasu - prawie codziennie jestem na forum. Mimo, że w ostatnim czasie nie udzielam się zbytnio, to i tak regularnie przeglądam forum, czytam ciekawsze tematy, głupsze raportuje. 5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Gdybym się nie nadawał, to bym tu nie pisał. Kasowanie tematów to nie jest trudna rzecz. Zaznacz, zjedź na dół, skasuj. Znam bardzo dobrze regulamin forum.tibia.pl, nie raz go studiowałem raportując posty i nie raz kierowałem go do innych. No i te cztery lata... Wiele się podczas nich nauczyłem, można powiedzieć, że się "zaznajomiłem" z forum. Może nie mam jakiegoś wielkiego stażu, może nie mam tych 3k postów, jak inni, ale i bez tego znam forum jak niewielu użytkowników. Po za tym, lubię pomagać. To brzmi tak banalnie, ale naprawdę, gdy tylko mam okazję i sposobność - nie omieszkam się pomóc. A ranga moderatora, to jak wiadomo, dodatkowe punkty do szacunku, a co za tym idzie do zaufania. A zaufanie w pomocy jest przecież bardzo ważne. 6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Było parę wymian zdań, ale takich stricte konfliktów nie było. 7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Może najpierw zajmiemy się uświetnieniem perełki Tibia.pl - forum? =P Myślę, że warto by forum.tibia.pl było bardziej przyjazne dla nowych użytkowników i otwarte na pomysły, bo - nie ukrywajmy - monotonia nuży. Widziałem już wiele bardzo ciekawych pomysłów, które niestety zostały zapomniane i opuszczone. 8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Oczywiście Tajemnice Rookgaardu. Do tego mógłbym dołożyć, jeśli nikt by się nie połakomił na nie, Zdjęcia, gdzie jak powszechnie wiadomo jest najwięcej roboty. Mógłbym jeszcze wziąć drugi medialny dział forum - Filmy, gdzie najczęściej pojawiają się K-Loggery i inne złe programiki. 9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas Jak się domyślam, praca moderatora to nie tylko kasowanie tematów i warnowanie użytkowników, ale także praca w grupie. Z tą nigdy nie miałem problemu. Do tego mogę wnieść dużo ciekawych pomysłów i częsty udział w dyskusjach. Jestem towarzyski i szybko zaznajamiam się z współtowarzyszami, a to już połowa sukcesu. |
![]() |