![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2009
|
![]() Nie oznacza rowniez brak. Mowie latwiejszym jezykiem i co powiesz teraz poligloto?
|
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() Już pomijając ironiczne podanie Łysego_Pedała to trzeba sobie jasno powiedzieć: ktoś z np. trzymiesięcznym stażem na forum i 23 postami (choćby nie wiem jakie miał dobre chęci) nie zostanie modkiem (tyczy się to chyba też supportu).
Na przyszłość więc radzę dodać kolejny punkt w regulaminie: osoba z krótkim stażem, mało udzielająca się na forum nie ma szans na zostanie modem. Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej... ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Swoja droga, odpowiedz "nie" na pytanie o staz na forum to latwiejszy jezyk? Dobra, dobra, eot. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#45 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Ryba: Nigdzie nie napisałem czegoś takiego. Co najwyżej można powiedzieć, że niektórzy są zbyt łatwowierni, a zdecydowana większość jest za leniwa, żeby sprawdzić swoje informacje, zanim zacznie wypisywać swoje jakże mondre spostrzeżenia... ;-) Drunk: Ciężko w kółko utrzymać taki sam poziom, z czasem materiał się wyczerpuje. Przekrętów nie ma bo nie ma Oxego i Supera, a przynajmniej są mało aktywni, a to oni byli prowodyrami większości dziwnych akcji... Był jeszcze Raul, Sesaj i parę innych osób, które ich w tym wspierały. Więc jest to logiczna kolej rzeczy, poza tym teraz forum się bardzo rozrosło w porównaniu z 4-5 latami temu i stało się mniej zażyłe, ludzie już się tak dobrze nawzajem nie znają, bo jest ich za dużo, żeby wszystkich ogarnąć. Na #tibia.pl z tego co wiem też mało kto siedzi... Jeśli ktoś przychodził tylko po ww. rzeczy to faktycznie może stwierdzić, że forum jest martwe pod tym względem. Natomiast rośnie pod innymi względami. To tak jakby powiedzieć, że gry komputerowe umarły, tylko dlatego, że nikt nie robi już takich strategii jak 15 lat temu, nie biorąc pod uwagę, że teraz tworzy się gry innego typu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Bedzie tak :
Nowi moderatorzy beda w miare aktywni przez miesiac, no moze jakis wytrwaly 2l i nie chodzi mi o moderowanie forum przez 10h dziennie tylko od czasu do czasu "jakis" raport rozpatrzyc... a potem bedzie tak jak tera czyli kicha |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przekazuję coś od Barosy: )
Oryginalnie napisane przez Barosa7: Niech wygra ktokolwek, byle nie arashel, bo to nie jest dobra firma - jego po³owa forum nie lubi, pobanuje kogo sie da. Pozdrawiam tam zza œwiatów odes³any przez Rothesa x3 Barosó³
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Hmm może się zgłosze.
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Z początku też pomyślałem, że to ma związek prima aprilis. Zaczyna się tydzień przed. Dokładnie 1 kwietnia kończy
![]()
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Wielkimanitu Wiesz, gdyby policzyć te dobre posty, u każdego z użytkowników, który złożył podania, to wyniki byłyby zupełnie nieadekwatne do pierwszych "typów". @down Spodziewałem sie tego, ale jak dokładnie przeczytałem Twojego posta i żadnego innego błędu nie znalazłem, to zaryzykowałem stwierdzenie ![]() Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 23-03-2009 o 17:49. |
||
![]() |
![]() |
#51 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Jakoś ostatnio wybrani modkowie cały czas aktywnie moderują. A że poza nimi, niektórzy starsi modkowie moderują sporadycznie to już normalna kolej rzeczy. Niektórzy są tutaj od prawie 5 lat!!! Swoją drogą to zawsze mnie śmieszyło jak to użytkownicy "najlepiej" wiedzą kto moderuje, a kto nie, mimo że nie ma żadnego sposobu żeby to poznać, jeśli modek wywala sporo tematów hardem, bez śladu... ![]() Wylansowany: Jakbyś przeszukał moje posty to byś widział, że w niektórych sytuacjach celowo tak to piszę... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 | ||
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() btw. Drom, masz nieaktualny avek. :< |
||
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Nie wiem po co typujecie swoich faworytów jak i tak każdy chce sam wygrać.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ej a gdzie Korektor?
|
![]() |
![]() |
#55 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Bo wiesz, on się przyczaja na Wielkanoc. Nie postrzeżenie zobaczysz jajka zamiast czapki. :d
@Wybory a 1. kwietnia: Jakby to był żart na prima aprilis to pewnie by znalazło się to na stronie głównej, więcej brechy by było. ;P
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kolezanka 6 klasa podstawowki... marne szanse wg. mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Frequenter
|
![]() Cytuj:
@topic Duża konkurencja, ciekawe kto wygra ![]() Trzymam kciuki za wszystkich ( i za siebie też ![]() Pzdr Piternet
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I tak przegraliscie ^^
@fora nieistniejące duuuzo osob tak pisze... dziwne ^^... mam wrazenie ze nie istnieja juz te fora poniewaz te osoby byly modami ^^(?) |
![]() |