|
|
#15041 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2009
Lokacja: Refugia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Polskie Kozaki
Świat: Refugia
|
Wy ku.... nie macie głowy! Ferax Studiuje bo chce być kimś w przyszłości a nie tak ja wy matoły (nie wszyscy) nie chodzicie do szkoły bo CHCECIE WBIJAĆ lvl bo to ważniejsze niż przyszłość myślcie trochę lamusy!!!!
Cytuj:
Tez to zauważyłem ale nie chciałem komentować. LAMUSY!!! Ostatnio edytowany przez WACq723 - 23-03-2009 o 22:24. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#15042 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Poziom: 86+
|
Cytuj:
z tego co 4 dzien gra 20h dziennie Oo BTW. KTO TU CHCE WBIJAC LVLE HAHAUSHUASHHA, HASUHUSAHU,HASUUASHUH,AUUAUAUAUA,POASPKAOSKAPSO,KK KKKKK. screen bo nie chce wiecej warnow ; d ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15043 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
Hunt na bogach z Dionim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
xD Ostatnio edytowany przez Hawusss - 23-03-2009 o 22:37. |
|
|
|
|
|
#15044 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
tez dam fote, bo mi sie konta z forum koncza ;d sorki, ze Twoje Marcaso... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15045 |
|
Użytkownik Forum
|
Lvl dobity z Hawusem na bogach :>
![]() |
|
|
|
|
|
#15046 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Milówka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Feuq
Profesja: Knight
Gildia: Dream Hunters
|
^feraks, przez ciebie nie spi milion ludzi, bo zastanawia sie nad tym jak godzisz gre z ril lajfem, a oni tez tak chca :< Z nerany cie wygonili to tu przyszedłeś =/?
^lds, poznajemy historie na nowo <3 ^markoso, ales ty bojowniczy ^<nawiazanie_do_feraks_vol_2> gdybys byl taki duzy, madry, studiujaco-pracujacy - widzialbys od czego sluzy opcja "ignorowanie" na forum. TESZ NIE KCEM WARNA, EJ?! ![]() |
|
|
|
|
|
#15047 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
|
|
|
|
|
|
#15048 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2009
Lokacja: Amsterdam/Plock
Stan: Zbanowany
Imię: Feta koka daja kopa
Świat: trujkontny
Poziom: 203
Skille: 105
Poziom mag.: 28
|
wniosek nasuwa sie sam po prostu ferax jest takim idiota ze rzucil prace aby miec czas na expa od srody do srody
chociaz jestem prawie pewien ze rzucil prace jeszcze wczesniej aby sie odpowiednio przygotowac do double expa ![]() nara prawiczku |
|
|
|
|
|
#15049 | |
|
Użytkownik Forum
|
Kompleks Mike'a ? tez ruchales polowe dziewczyn z calego swiata? zeby nie bylo bez ss ![]()
|
|
|
|
|
#15050 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2008
Lokacja: Madrid <33
Imię: Dymi Dymi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Army
Poziom: 104
Skille: 88/68
|
Przepraszam, że przerwe Wam kłótnie... Ja chce wrzucić tylko ss'a
![]() ![]() ![]() Pozdro i gz wszystkim, którzy dają tu jeszcze jakieś screeny xd
||
|
|
|
|
|
#15051 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2009
|
fetka i pieczar - pasujecie do siebie jak mucha do gówna. jeden głupszy od drugiego
nie będę się odnosić do waszych 'yntelygentnych' postów. powiem tylko, że jedynym idiotą i prawiczkiem tutaj jesteś ty, fetka =] a cała ta kłótnia wzięła się z zazdrości. żal wam dupę ściska, że Ferax tak leci z lvlem? ![]() |
|
|
|
|
|
#15052 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
jakby mi na lvlu zalezalo, to bym po 12h/dzien siedzial ;/ nawet teraz, chory jestem, dzisiaj do szkoly nie ide, bo do lekarza ide, a do tibii mi sie nie pali ;< czego mam zazdroscic? ze z kim na browara nie ma isc, bo jego jedyny temat, to tibia? skoro jestes jego sasiadem (w co nie wierze), to jak on wyglada? 1,70m wzrostu i 150kg wagi? ma dziewczyne? rozmawia z jaka kolwiek? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15053 |
|
Użytkownik Forum
|
13:42 Sollarix [139]: musialem przejsciówke zrobic taka ze nie dosc ze kadricz ;p wchodzi z tibia to jeszcze drugi z netem 13:42 Sollarix [139]: a moj kumpel ma pegazusia z wifi ;p 13:43 Sollarix [139]: i lapie juz siec sam |
|
|
|
|
|
#15054 | |
|
Guest
|
Cytuj:
skrin ![]() ![]() |
|
|
|
|
#15055 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
|
|
|
|
|
|
#15056 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cassiee
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia/i inne
Poziom: 240
Poziom mag.: 82
|
nie wiem co chciałeś osiągnąć pisząc to !? casanova na forum się ujawnia :XXXXXXXXX w sumie czytając ostatnie 5 stron chcę mi się z was wszystkich śmiać ![]() widzę tendencję na poszukiwanie ofiar, większość użytkowników stara się 'dopiec' danej osobie podwyższając swoje samopoczucie, każdy mądry, wszyscy go znają, wiedzą jak jest łooohoo przykład feraxa: co was obchodzi jak wygląda jego życie? w waszych za mało się dzieję? ferax - nie powinieneś się im w ogóle tłumaczyć, po kilku wypowiedziach by się skończyło ![]() HAJ FAJF ![]() jest i dawny ss :0 ![]()
'im a gypsy, are u coming with me?' THE END ![]() Ostatnio edytowany przez kassii - 24-03-2009 o 13:55. |
|
|
|
|
|
#15057 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2009
Lokacja: Amsterdam/Plock
Stan: Zbanowany
Imię: Feta koka daja kopa
Świat: trujkontny
Poziom: 203
Skille: 105
Poziom mag.: 28
|
|
|
|
|
|
|
#15058 |
|
Guest
|
Lds, to nie ja
mało tego... leżała pod gh rzeźników =/ dobrze, że nie zrobili kotletów z niej xdskrin ![]() |
|
|
|
#15059 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2009
|
lol? jaki ty denny jesteś, omg. następnym razem napiszę od nowego akapitu cioto żebyś nie musiał się wysilać i szukać dziury w całym
najpierw odniosłem się do fetki i pieczara, a później tylko do fetki. rzeczywiście... trudno to zrozumieć :/ kolejny 'forumowy napinacz' ![]() |
|
|
|
|
|
#15060 |
|
Guest
|
widać, że sam nie rozumiesz co napisałeś =/
skrin kolejny ![]() ![]() |
|