![]() |
#8481 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie sobie próbują urozmaicić jakoś swoje nędzne życia - powodzenia.
Będę później, muszę rozkręcić na moment obudowę : )
![]() |
|
![]() |
#8482 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ulżyło mi. =J
Najpierw włącz animca, bo ci znowu będzie wszystko skakać. :s
![]() |
#8483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Już masz organizację. Zostałeś obowiązkowe wcielony w szeregi mojego stowarzyszenia. Masz także podwładnych. Od teraz dowodzisz moim osobistym milanem! Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() już skacze, dobrze ze mam firefoxa to mi chociaż literówki(liczne!) poprawia, no i już zaraz 12 będzie xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8485 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 12 piw wypiłeś? Ładny wynik, ciekawe przy którym zarzygasz klawiaturę....
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Corgar
Chętnie się dołączę byleby nie zajmować stanowiska pod twoim dowództwem xP @kołbaś Albo masz super twardy łeb albo pijesz jakieś sikacze. Nie mniej gratuluje pojemności żołądka xD
![]() |
#8487 | |||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Mortals... You are weak Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8488 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale to oglnikowo bo od 18.30 wypilem juz chyba z 7 xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 24-03-2009 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8489 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dołączą się ponieważ ja tego chce! U mnie nie ma niewolnictwa... jedynie kapitalistyczne wyzyskiwanie.
Złota era.... Gdzie niewolnicy tam złota era. Logiczne ;p Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8490 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ghosta jeszcze nie zacząłem, nadal brakuje tego od czego trzeba zacząć
![]() Widzę jeden torrent, ale jakość HD, Naruto Movie 3 mam w takiej wersji to się nie da oglądać - za słaby komp xD Wkurzające. Dlatego zacząłem Kuroshitsuji. Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-03-2009 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() i jak według ciebie Kuro~? mi sie bardzo podoba ^^ ale czytam mange
undertaker ma ciekawe hobby, jak patroszyc ludzi? @frizz dołączą sie bo all sie boją Dark Frizza... @eerion ty to zacząłeś : p tą mode...
![]() |
![]() |
#8492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8493 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty Dark Frizza jeszcze nie widziałeś... Nawet Kuma nie miał okazji mnie zobaczyć w takim stanie.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8494 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowił wtedy kiedy chciałeś go zamordować za to ze sie wypaplał : p
![]() |
![]() |
#8495 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
@zakony,klany,wojny,pokoje,dwa swiaty, i inne. Oferuje swoją pomoc temu ktory zaplaci wiecej! Jak wiecie moja moc jest nieobliczalna! Potrafie przeniesc niezliczone jednostki w tajemniczy i niezauwazalny dla wroga sposob! zeby nie bylo ze offtop. @topic A bleacha jeszcze nie ma do sciagniecia :\\\ JA CHCE ZOBACZYC URAHARE W EKSZYN!
![]() |
![]() |
#8496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() @Rayza
Kuro~ świetne, a w anime udało się nawet klimat wzbogacić, co jest nieczęstym zjawiskiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8497 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Koszyk
400k na arcani za głowę Eeriona i jego popleczników. Jeśli to zbyt mała suma, zawsze możemy negocjować. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8498 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja sie nei chwale jha tylko inforumije xD btw wkoncu moja silna wola przezwyciezyla lenistwo i polazlem odebrac dowodzik! I wkoncu mam dowod! to komu kupic jakis alkohol bo nie wytzrymam xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8499 |
Użytkownik Forum
|
![]() @azur
tak to świetna manga pilot ch. mego imiennika owni x3 @Koszyk Pokarze im jak wyglądasz jak sie nie przyczyniasz ![]()
![]() |
![]() |
#8500 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Chyba mid-res Bo mało waży. Cytuj:
![]() |
![]() |