![]() |
#1561 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#1562 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrowienia dla Remiego - jedynego czlowieka ,który zasluguje na jakikolwiek szacunek :* carlin.pl closed.
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() a już Flow "przegrało" wojne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
|
![]() Btw. to Arx zbieraj juz kase dla mnie na kredke koloryzujaca, bok mi porysowales, spotkam to Ci napierdole w rl i Twoj brat tez ma Cie pozdrowic za mnie ;ddddd
![]() |
#1565 |
Guest
|
![]() A jakiego to ma Pan sprzęta?
|
![]() |
![]() |
#1566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() nikt z nas nie chciał być pod rządami głupców. Sorry ale to nie my zabijamy ludzi którzy nam pomgali/pomagają. =)
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Jakbyście jakoś wygrali wojne to czarny by was i tak wywalil i tak, wiec wyszlo na to samo, tylko payment mniejszy bedziecie miec niz u czarnego ;P
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 99+
Skille: 85+
Poziom mag.: 19
|
![]() 17:41 Elven Jaris [161]: exura sio "Arvena Lothlorien :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() I to jest wlasnie lojalność, kolega Elven pokazuje ze nie zapomina o przyjaciołach, nawet jak zbłądzili.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Elven to poczciwy człowiek, nawet ja zwątpiłem w Arvene, a on jest zdania, że każdy zasługuje na drugą szanse.
![]() Btw, dostałem http://img4.imageshack.us/img4/5263/49d6516917.jpg
![]() |
#1572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Muahahahhduhquwhahhahahahahahhahahahahahahhahah
Sikam Hahahahahahahhahahahahahahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
|
![]() @gaury
wole 90 maga niż 150 bot najta co możesz nim kolo pały narobić a biegasz swoim charem bo i tak śmieszny najt nikomu na nic się nie zda btw. przypomnij sobie biedny człowieku akcje na mintvaly, desercie chuj wie gdzie jeszcze gdzie bez problemu u*******aliśmy takich "zajebistych evul powerfull" najtów jak ty i nie tylko a co twojego odnoszenia się do mnie to lata mi to kolo ch*ja bo dla mnie jak zacytuje "jesteś zwykłym śmieciem" porostu wyraziłem swoja opinie i moje odczucia względem ciebie co do charów gdyby do mnie zadzwonił ktokolwiek i powiedział zebym dal passy bo będzie ob bądź coś w tym stylu to tez bym oddał a ivana<sathoz> to ja na vt od miecha nie widziałem @harry umyj tego potwora to wyjdzie czy to rysy czy brud XD @Wishper Wujek V i lavio raz mi powiedzieli ze ja nawet się wypłacić nie mogę wiec po co ?XD Ostatnio edytowany przez arx261 - 24-03-2009 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
|
![]() own3d xD
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiem postawy i opinii niektórych osób (czyt. Jezior666), którzy tak się, potocznie mówiąc, napinają. Przypadek Gauriego jest dość trudny mimo, że przeczytałem setki książek na temat zachowań ludzkich. Jego nie potrafię zrozumieć, ponieważ taki przypadek nie istnieje. Zapewne to będzie kolejny materiał na książkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Użytkownik Forum
|
![]() po pierwsze primo to nie jest 150 knight tylko 174 po 2 primo mam tutaj palka ktory ma 2x wieksza ilosc lvli od twojego noob chara a odnosisz sie jakbys wszystie rozumy pozjadal biegajac swoim 70 ? noob charem ja takich mam aby padali na akcjach noob charow
![]() |
#1580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() co jest za sens wrzucania na starą chłopakowi który ma 25~ lat? typowe zachowanie 14 latka? pozdro&elo&poćwicz
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |