![]() |
#8621 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to może ja też poproszę o lonka: [email protected]
![]() |
|
![]() |
#8622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() @Koszyk
UWAGA! SPOILER! Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() @Koszyk
Niech zgadnę. <męczy się>... Fillery?
![]() |
#8624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Nari
Chociaż nie oglądam Naruciaka odkąd zaczęły się filery, po już dość długim czasie ich trwania+podwójny odcinek przypuszczam, że...filery mogą sie skończyć
![]() |
#8625 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() No co ty to były najgorsze dwa odcinki, totalnie przegadane z 2 min walką Naruto i Guren. Co gorsza następny odcinek za dwa tygodnie znowu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja wam powiem ze te fillery ktore aktualnie sa w Naruciaku sa calkiem ciekawe. Chyba jedne z lepszych ktore byly ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() najlepsze z fillerow a i owszem, może i są jednak nie zmienia to faktu ze fillery ssą na całej linii.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8628 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety ssa, ale co poradzic jesli jestes fanem Naruta, a fillery naleza do obowiazkow kazdego wiekszego fana? ;<
Wie ktos moze gdzie znajde Kizune z angielskimi napisami (o ile taka istnieje...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a ja jestem oryginalny! ja jestem wielkim fanem Bleacha! ^o^
@Bleach heat to soul 5 grał w to ktoś tak ciekawości ^^? Ishida ma tu fajnie rozwinięty wachlarz broni~ a Sado ssie na całej lini XD,a natomiast Orihime ma takie ciosy ze potrafi rozwalić Ulqa na 5 poziomie trudności ! XD
![]() |
![]() |
#8630 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @pacz, kołbaś
Ta nie ma co naprawdę Ukryty tekst:
No nie wiem, nie wiem. Czemu mam patrzeć jak autorzy anime okaleczają mangę i całokształt dzieła? Ostatnio edytowany przez Otakuma - 26-03-2009 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8631 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okaleczaja? No byc moze, ale jednym sie to podoba, a drugim nie. Dlatego w tym przypadku bedzie podzielne zdanie. Mnie osobiscie fillery az tak bardzo nie przeszkadzaja, jesli sa na "jakims tam" poziomie, to niech sobie beda.
Generalnie to w Bleachu jest to cholernie irrytujace i nie przez fabule, ale przez ich zajebiscie czeste wystepowanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8632 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Te "częste" pojawiły się stosunkowo niedawno, no i przeważnie (na całe szczęście) nie są zbyt długie. Naruciak ma ~10epów a potem drugie ~10 fillerów, no i nie zapominajmy o 70[?] fillerach sprzed shippudena.
![]() |
![]() |
#8633 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8634 |
Użytkownik Forum
|
![]() YAY! a ja znalazłem program który directem ściągą all obrazki w wybranej części strony x] , nie musiałem ręcznie zapisywać tych 40 yuri hentaiów x3
@up gra Bleacha na PSP imo bardzo dobra,
![]() |
![]() |
#8635 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Naruto anime.
W sumie nudne dwa odcinki... :S ale przynajmniej zapowiada się ciekawie...
![]() |
#8636 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Sprawdzac maile. More to come, jak nie checie to sie wypisywac (ale wszyscy wiemy ze chcecie).
Terms of use: 1. The distributor does not take any responsibility for illegal content attached or linked in e-mails. 2. The distributor does not take any responsibility for a significant amount of incest loli distributed. 3. Lolicon is a religion, and hence by an article of the constitution of most countries in the world it is legal. 4. By listing your e-mail address you automatically apply for subscription from QU's lolicon and agree to the terms of use, and hence will be sent information on an irregular basis, depending on how efficient the internet connection is and the resources available to the distributor. If you wish to remove your subscription please e-mail us with that request. 5. Any additional requests may be handled as long as they are communicated clearly and the resources allow distributing. Note that there is no time limit assigned to personal distributions of lolicon. If the object of your interest is not on the stock you will be informed within several days. 6. QU's lolicon does not distribute guro lolicon and some highly disturbing types containing for example excessive gore, excessive amounts of disturbing "mutations", excessive amounts of excrements, and other useless and non-attractive elements in excess. Cytuj:
![]() |
![]() |
#8637 |
Użytkownik Forum
|
![]() N spoiler
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#8638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Que
Nie nie, ogon i uszy starcza. Ale nie tylko neko, na nie4chanie byly fajne pieski i owieczki, za takie cus tez bede dzwieczny ![]() "I agree to the Terms of Use." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() kocham megaupload i te ich limity.. Ehh szkoda ze u mnie sposob z 1st strony nie dziala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8640 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Z listy dostaniesz: -Doutei to Youjo de Douyoutte Dou yo (not on upload yet) [*****] -Final Half Year [*****] -Knocking_up_sis (not on upload yet) [*****] -Otonai [****] -Sweet Strawberry Magic ACT 1 (not on upload yet) [*****] -Tsukuyomi Moon Phase - Hazuki-tan to Ecchi [*****] -Unbalance New Balance [*****] Czyli odpadaja 3, ktore musisz sciagnac inaczej. Ale ta przesylka jutro jak chcesz. Cytuj:
PS Jak ktos sie zglaszal a nie dotarlo to pisac.
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 26-03-2009 o 23:55. |
||
![]() |
![]() |