![]() |
#5181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fafazir Asabim
Profesja: Elder Druid
Świat: Empera
Poziom: 40
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Ja mam prawie gotowego druida ale potrzebuje na szybko pacc i bede gotowy do wojny
KUPIE PACC ZA GP PISAC !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
@Radek s*******aj ;/
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Nottingham
Imię: Kain the Almighty
Profesja: Royal Paladin
|
![]() mr.zaquiun
ja tez jestem pionkiem?XDDDDDD kocham was wszystkich ale juz 5 lat temu sie skapnolem ze nikt tutaj nie mysli i postanowilem na*******ac samemu. (:
![]() |
#5184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Poznań
|
![]() Blind ty się nie znasz. Night to jest pro gamer wpadł i zabił sam wszystkich nie liczył fragów nawet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Nie mam ochoty tu pisac ale jak widze moich braci blizniakow wypowiadajacych sie tutaj to juz dla nich cos napisze
@Kate Ty tu jestes nowa , nic nie wiesz co sie dzieje w tej wojnie ktora trwa nie znasz reali. Wypnij piers i jako dumna polka wejdz w wojne. Dla mnie to bedzie swiadectwem Twojej glupoty. Stajesz na gruncie ktorego nie znasz - nie wykazujesz podstawego instynktu ktorym kieruja sie zwierzęta @Maly Stas Walcz walcz walcz, rst Cie nie wezmie a widac jak nem twarto walczy @Keme Kiedys Cie nie lubialem ale zaczynam widziec u Ciebie w kroku wystajace jaja, szacun @Kenti Hell Union Z Darinem Malvarkian z Lord Pirra RST NEM ... z zydem + Kanada Death Druydem i Cleante ktorry wroca tylko wtedy gdy Polacy dojda do wojny. Jest ekipa? Jest. Z tym ze o pvp pojecie tu ma tylko RST a ono nie chce wspolpracowac z reszta, no z czescia HU i Malk, ale to z jednostkami, więc: Jest ekipa? NIe ma @Hodoku Zgadzam się z Korasem. I to chyba wszystko co mozesz zrobic.... a no jeszcze placz na forum @MoreseQ RTS + Polacy + Kanada vs LR = LR BB :* 2 sprawy: Co to jest RTS a po drugie opowiedz mi na czym bazuja Twoje przemyslenia, uzyles kalkulatora i dodales lvle ? @Koras Czekam az beda derby Polski Wisla - Legia i pseudokibole Wisełki sie wjebia na weekend do Kozienic i zajma je na weekend zeby poimprezowac i nie bedzie mogl nikt z domu wychodzic a wy bedziecie z podkulonymi ogonkami siedziec w domach i sie okłamywac ze wszystko jest ok AUHaHAUhAUhAUha :* Po pierwsze to Ty zdecydowales ze bedziesz sharowal z aquinem wpusciles go do gildii ktora ja protegowalem bez mojej wiedzy za moimi plecami on 2 dnia zrobil dym i tym doprowadzil do jej rozpadu , miej do siebie pretensje za sytuacje ktora ma miejsce, bo do kogo, do mnie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5187 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ola
"15:02 Ayra Tiger [142]: LR zamknelo Yalahar na weekend dla siebie 15:02 Ayra Tiger [142]: Ja to szanuje" Tekst miesiąca haUShAshuasuAHuhA A akcja roku jest to ze wszyscy na mnie na*******acie a kazdemu z was ratowalem dupe za nic, potraficie pisac jak macie problem bo zle bry was bija potem nawet dziekuje nie napiszecie a jak raz sie na was wypne i nie pomoge to sa wlasnie takie akcje. A tak co do samego textu to ja se yalahar i tak wyrucham dla swoich jak bede chcial A teraz niech każdy sobie zada pytanie "czemu podkulą ogonki" i mamy odpowiedź jacy są "Pro" Polacy. Akoin ma racje jedne za wszystkich, wszyscy za jednego lub wyjdzie pospolita dupa.. Ludzie tacy jak on kiedys pisali wiersze a nie chodzili na wojny. Robal masz racje, ale moim zdaniem postawa Okonia jest nie fair w stosunku do jego "przyjaciół" tzn. Korasa i Seby.. A zresztą Rafał zawsze pozował na "obrońce uciśnionych" więc po co teraz zdejmuję tą maske? Moim zdaniem u wszystkich swoich "fanów" stracił autorytet, a mniemam, że wielu ich miał. Ja tam już sie nie wtrącam, kłóćcie sie dalej, róbcie wojny które i tak nie wypalą, bo nie potraficie się połączyć i stworzyć jednej pożadnej ekipy, jak to wyżej Kasia napisała "zawsze się ktoś wyłamie" Pozdro ode mnie i od Toha i życze powodzenia w dalszych działaniach. i ty chcesz mnie uczyc wiernosci ? Uczucia przynaleznosci ? Nie walenia w chuja ? Stracie autorytetu ?? Niech niewinni podniosą kamień a Ty sie módl zeby nie rzucili w Ciebie @Aquin Co do Okona. Nie dziwie sie mu ,ze chce wbic lvl expic i wogole, tez bym chcial. No wiem , robiles chara . Schuncili Ci go teraz expisz justin a aquin retired, wielki lider, wodzu prowadz ! Ale sie pytam co ci kurwa to da, ty wbijesz swoj zajebisty 200lvl, lr bedzie malo same 300lvl w gildi i co wtedy otworzysz oczy i powiesz "jest pora na wojne" bo wyexpiles pro chara. Zastanow sie kurwa, wszyscy wiemy ,ze lr od*******a i przegina teraz jest ostatni dzwonek zeby cos z tym zrobic rst+malkavian+ nem nie po expi sobie, polacy tez zbytnio z tego co widac zato lr na*******a pelna para. Gdzie od*******a ? jakos nie zanotowalem na GC @Kenti Ci co chca dojsc do wojny niech robia po prostu chary ... Jak bedzie duzo ludzi to zadne TB nie bedzie potrzebe Word |
![]() |
![]() |
![]() |
#5188 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Aquin
Gratuluje odwagi wklejenia tej rozmowy, przedpowstancze klimaty , goliat i dawid. Na polskim i historii widze nie sypiasz. I "wierzę" sie pisze @Wilczq rozbawiły mnie te słowa... zabiliście chociaż jednego? zapłacili Wam? co zdziałaliście?... Widzisz ? nic nie wiesz a pierdolisz Generalnie jestescie żałośni w większosci pokazujecie jakim dnem jestescie i jak bardzo szanujecie to ze ktos wam w zyciu pomogł. Wbite w was mam i na wojne z wami bym nie poszedl nawet jakby to bylo moje ostatnie wyjscie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5190 |
Użytkownik Forum
|
![]() o kurwa od dosyc dawna nie poczytalem tyle co dzisiaj.
Moze ja jestem GLupi albo jakis tepy ale czy mam rozumiec ze Gildia LR boi sie 10-15 polaków którzy są nieogarami? Bo maja 3 hlvli Ek? i 2 Rp?
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5191 |
Guest
|
![]() @Okon
W takim razie jeżeli z polakami na żadną wojnę byś nie poszedł to może idź do LR, zabierz chłopaków z TB i walczcie przeciwko polakom. Wszyscy Cię uważali za wielkiego guru za stare czasy czy tam za chuj wie co, ale dzisiaj pokazałeś kim naprawdę, jesteś zwykłą szmatą który patrzy tylko na swoje dupsko. Bez względu czy to jest ktoś z TB, Hodoku, Valahaard czy Marcin należy mu się taki sam szacunek jak każdej innej osobie, dla mnie jesteś nikim. Ty razem z Argornem jak byście mogli to byście przenieśli postacie na non pvp. Przez kabel strasznie wyszczekany jesteś, a w rl nie reprezentujesz sobą niczego, zachowujesz sie jak szczeniak który za dużo szczeka i jak przychodzi co do czego s*******a z podkulonym ogonem, wracając do Argorna, z nim jest podobnie, jego ksywka mówi wszystko, jest zwykłą ciotą. Mam nadzieje że z Ayrą stanie się to samo co z Okoniem. |
![]() |
![]() |
#5192 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
1. Owszem czuwam na polskim i hisotori ale to chyba nie twoja sprawa 2. Pomogles polakom wiele razy wszyscy sa ci mega wdzieczni za to ,ale jest roznica "podac reke" (dogadac sie z lr) ,a "wypiac dupe" (tutaj chyba wiesz o c b) 3. Wiesz "jeden za wszystkich ,wszyscy za jednego" nie wiem co ci lr naopowiadalo z tej akcji przez ktora sie radical rozjebal , spytaj piefka albo darisa jak bylo a potem z ryjem i wielkim wypominaniem 4. Najlatwiej zrzucic swoje problemy itd. na innych po co dzwigac cos jak ktos inny moze nas wyreczyc 5. Nie pisalem i nie bede pisal wierszy. 6. Zyj w swoim wyidealizowanym swiecie zdominowanym przez brazylijczykow, zyj w przekonaniu ze sa lepsi niz twoi rodacy, sklepiemy sie na bilet do brazyli nawet dla ciebie. ktc :* Tutaj co mowilem o TS macie : IP: 80.237.241.75:10700 Channel: CHUJ CHUJ CHUJ Pass: dupa123
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5194 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:14 i co tam?
22:14 Marcin Chelsea [96]: mam hunta 22:14 zaco? 22:14 Marcin Chelsea [96]: za to ze Ciebie znam 22:14 Marcin Chelsea [96]: i ze expilismy razem 22:14 loooooooooooooooooooooooooooooool 22:14 Marcin Chelsea [96]: i ze Ty niby jestes z red sky pozdro, Ja proponuje wziasc cala ekipe ktora ma dosc tych jebanyych brazolow i isc na jakiegos innego serva, tradnac cala kase z empery i wbic szybko jakis 70~ lvl i grac sobie na spokojnie. Tym co jeszcze nie maja hunta zycze powodzenia w dalszej grze, tak powaznie to chocby Tb dolaczyli nie mamy zadnych szans, kurwa oni maja po 3 bp kasy a tu kazdy co ma? 500k max? wiec przemyslcie to pozdro
![]() |
#5195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Imię: Almighty Artur
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() @Okonius
"@Aquin Gratuluje odwagi wklejenia tej rozmowy, przedpowstancze klimaty , goliat i dawid. Na polskim i historii widze nie sypiasz. I "wierzę" sie pisze" 16:41 Ayra Tiger [143]: I wcale nie uwarzam Polakow za lepszych od brow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() pęknięty jeż ja jebie tą wizje -.-
nie chce mi sie juz nic pisać idzcie grać w mario tam nie istnieje LR-.-
![]() |
#5197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sie expi na poi to sie ciezko gada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Chuj Ci do tego ale zapytac sie mozesz ;)
Imię: Dran Anleth
Profesja: Druid
Poziom: 53
|
![]() Hahahahahahahhahahahahahahahahahahha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Okon
Wiesz, może nie mogę dużo, tak jak ty... Ale chociaż spróbuj się postawić w sytuacji każdego z nas... A co do ratowania dupy.. to kto powiedział, że np. Ja nie jestem wdzięczny... Pamiętam jak za starszych czasów Night ratował mi ciągle tyłek, po mimo, że czasem była to moja wina, lub nie... I w przeciwieństwie do tego co myślisz.. jestem mu wdzięczny.
![]() ![]() 13:07 Nilia Melor [20]: i mateusz dragon wielki cie dednie bo muj kolega se go kupil na allegro Ostatnio edytowany przez Hodoku - 29-03-2009 o 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie wezcie sobie dajcie spokoj i dajcie Okonowi bo to nic nie da a wasze zale i smutki zachowajcie dla siebie. Tez mam hunta od LR za to ze jestem z red sky
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Valahaard - 29-03-2009 o 01:23. |
![]() |
![]() |