![]() |
#5201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Świat: Empera
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @Zbychupelo
Najpierw sie przedstaw a nie narzucasz na kogos ... @Okon: Cytuj:
To jest moje zdanie i mam to gdzies co sobie ty jak i kazdy inny pomysli. Fajnie mi sie gralo tutaj jeszcze za starych czasow, poczatki Empery byly fajne. Wojna z brazolami ![]() ![]() ![]() Lr robic co chce .. maja problem daja chary do BOP'a oni rozwiazuja sytuacje i jest wszystko KLAR... I gdy kurwa jego mac przychodzi jedyny moment zeby pokonac tych pedalow wy po prostu PENIACIE. Rozumiem chcecie sobie grac i miec spokoj. Tez bym chcial no ale jzu sie raczej nei da kentiego zrobic wolnego. Vini cos probowal, ale jak zaspiewali payment 2kk to sobie pomyslalem o Death Druydzie... nie ma szans! Mam na przyklad ogromny zal do Argorna, Tuska i pare innych osob ktore deklarowaly mi dolaczenie do wojny a potem po prostu sie przestraszyly ... Kentim level 111 mialem 2008-06-07 - ostatni dzien moich advansow. Miesiac pozniej dolaczylem do wojny. Za mna poszedl Aquin i Maciek ktorzy jako jedynie dotrzymali slowa. Reszta po prostu bez jaj. Ta racja Okon ty nigdy mi nie mowiles ze do wojny dojdziesz, ale tak juz to z toba jest ze grajac na serverze od tylu lat 4~ posiada sie pewien szacunek i za tym ida tlumy... Jestes jedyna osoba ktory jak powie ze ma byc wojna to bedzie i huj. Taka jest prawda i nie pierdolcie mi tu teraz ze tak nie jest... Okon ...z Vinim , Gonzalo , Tronim i Light Leaderem mozna dlugo zyc w zgodzie tylko jest jeszcze reszta pojebow bez zycia... beda sie nudzic wpadna po ciebie... zreszta ostatnio Ciao chcial cie zabic ale nvm. To jest ostatnia szansa zeby skopac brazolom dupe. Wiecej szans jzu nie bedzie. Szkola/dupa/obowiazki/praca. Chcialbym zebrac 20 osob ktore sa gotowe by walczyc. Jest do tego potrzebna jedna zgrana ekipa. 20 charow 45 levele i LR siedzi w pz.huj okey przyjda i zabija powiedzmy 2 od nas ale co? idziesz i odrabiasz. Bierzesz te jebane 20 k kupujesz sd i za*******asz gdzies na gorome czy huj wie gdzie. Nie bedzie kasy zlozymy sie ja nei widze w tym problemu. Potrzebne jest wdlg mnie jakos 20 osob tyle. I nie zadne NEM ktorego broni Aquin tylko nowa porzadna gildia najlepiej zlozona z samych polaczkow i ludzi ktorzy sa online czaesto. Nie chodzi o lidera pfff wyjebane w to ... jak dla mnie Aquin moze byc. Chcialbym zeby sie zadeklarowaly osoby ktore chca dolaczyc ponizej bedzie lista ktora bedzie Edytowana. Gildia same MS 45 / ED/ RP 75+ Tyle ode mnie.
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 29-03-2009 o 01:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5202 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1.Alaz Malyx
2.Wyimaginowany Mistsz Magii / Kenti 3.Iseq 4.Mory Sorcer 5.Kate Melua 6.Buhehe Il 7.Kain Il 8. Hodoku i jego Druid 9. Fafazir Asabim 10.Filipka Siekierka 11.Ceng Sesemik 12.Inny char Donixa 13.Blae Angh 15.Weufer 16.Thaned Freeman 17.Valahaard 18. 19. 20. ... + Jest 17 osob pewnych Do tego dochodza Desou Culiao Almodovar ktory jest zawsze podcza ss , Siisnea, Doodelza i juz jest + 20 osob. Co to za problem wybocic 45 sorca... przemyslcie to BTW! ZBIERAM EKIPE NA AYRA TIGER'a aha i bylb ym zapomnial... Okon chyba Derk tez ma jakis wplyw na tego chara co? oO
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 29-03-2009 o 03:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Hmmm. Mówie teraz do tych co są humm w opozycji do lr. Nie oceniajcie Okona, tego co rob Tb i wszystkiego co z TB jest związane. Gdybyśmy chcieli resorci wzieli by nas z pocałowaniem ręki do siebie. W dodatku, Okon to chyba jedyna osoba która przeżyła tutaj prawie wszystkie wojny, zdeletowali mu zajebistego chara, zrobił Ayre i go wciąż szanowali, nie za poziom tylko za to co zrobił. Mówicie ze mamy 2 tyg, może i mamy może i nie, każdy ma własną opcje do grania. Mamy własną gildie, własne poglądy, cookolwiek robimy, robimy dla siebie. Róbcie te chary, na*******ajcie się życze powodzenia. Grajcie i róbcie tak jak wam serce podpowiada my tak robimy, nie oceniamy was, ale ciągłe bluzgi na forum są po prostu śmieszne. Polacy to nie jedna wielka rodzina,to grupki ludzi którzy się trzymają razem. Macie Akoina co ma ogar, słuchacie go moze coś się wam uda. Jadąc jeden na drugiego tutaj nikt niczego nie osiągnie, to jest tylko wzajemne nakręcanie siebie. Chcecie z w-ch team forum zrobic własny anty lr topic, napiszcie tylko, myśle, że TB znajdzie sobie miejsce gdzie wklejać ssy skoro tak bardzo przeszkadza wam nasza obecnośc tutaj i na emperze. To nie jest system totalitarny, gdzie jeden powie wszyscy idą za nim, to nawet nie demokracja. Każdy robi to co chce. Mamy własny sposób na granie, uszanujcie go tak jak my szanujemy wasz.
SS z dzisiejszego mega hunta. same rary ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hodoku
Profesja: Elite Knight
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5206 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Valahaard - 29-03-2009 o 09:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 |
Guest
|
![]() Kenti ja potrzebuje jeszce z tygodni i 70ms dobije
![]() |
![]() |
![]() |
#5208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hollow Point
Świat: Obsidia
Poziom: 150
![]() |
![]() @Ci wszyscy wrzucający na TB:
Kurwa,ogarnijcie sie.Boicie się,że nie będzie Battle commanderów? Albo,że nie będzie kto miał zmontować akcji.Tragedia.Dajcie im grać,sam bym sie w*****ał gdyby ktoś mi smencił pod nosem.Poprostu zostawcie Pana w spokoju. Ja ogólnie mam wyjebane na to wszystko.Darin powiedział,że gdyby RST wygrało wojne to następna wojna by była z nami.Tak czy inaczej jest hujowo.GL anyway |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dodajesz jakiegos Hodoku do ludzi zeby walczyc jak to jest 94 rycek ktory moze jedynie stac i padac. na obecnej Tibii Ek bez 9 mlvl to sluzy tylko do Defensow lub jakis szybkich snakeow a nie do jakis powazniejszych akcji. Widac ze zabiliscie pare razy jakis wyzszych Ek na botach completnie afk i myslisz ze takim czyms wygrasz wara?? Wogule zainwestujcie w Ventrilo bo TS tylko laguje i jest zdupy programem dla dzieci z otsow. Co do Okonia to zakladajac Chara na Emperze jest napisane ze w razie problemow pisz do Niego? to ze chce komos pomagac to tylko wylacznie jego sprawa. Zbychupelo Umiesz zalorzyc new acc na forum i byc WIELKi KOZak?
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5210 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ty zainwestuj w slownik
Wejdz sobie na forum lucery [o ile dobrze pameitam] i zobacz czym wygrali wojne ... i sie nie uwazaj za jakiegos wielkiego pro evul gracza - jestes tylko fajny. Peace.
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#5211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() Cytuj:
Poza tym do teamu warto dodać 2x ek z przyzwoitymi lvlami (taki 130-150 by wystarczył), bo po zabiciu danego celu powinniśmy się trapnąć i liczyćna to, że jakiś lr kozak da się zabić. @Kenti przecież on jest "Top Poland Elite Knight" asuhaHUSuashuaHSa
Walbrzych Empera Team & Friends Ostatnio edytowany przez Wilczq - 29-03-2009 o 10:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra zejdzmy z chlopaka bo w kompleksy wpadnie
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Imię: Tyte Pathfinder
Profesja: Knight
Poziom: XxX
Skille: XxX
Poziom mag.: Xx
|
![]() @UP
to i ja postaram sie zrobic w kilka dni jakiegos sorca/druida |
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 |
Użytkownik Forum
|
![]() o Chuj pojechałeś mnie
![]() W takim razie pokaz mi Jak Wygrywasz war 45 lvlami. Ja chcieć to zobaczyć i ja ci nosić wtedy mf na expa ok?? ok?? ok?? ok?? ok?? ok?? ok?? ok??
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Nottingham
Imię: Kain the Almighty
|
![]() @Kuan Ti
zostaw ich w spokoju ![]() Ktore sa lepsze od dawania charow furorze mistrzu z obsidii...
![]() |
#5217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
+ mam jeszcze 2 br'ów 66ms i 58ed którzy także pomogą ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Nottingham
Imię: Kain the Almighty
|
![]()
![]() |
#5220 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |