![]() |
#8181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Żewłakow podaje do Boruca pod presją napastników Irlandii, Boruc bierze rozmach, i wyjaaaazd, piłka leci w tłum piłkarzy na połowie Irlandii.
I nikt tak naprawde nawet tej sytuacji by nie zauważył. Nikt by nie powiedział, że to błąd podawać bramkarzowi w światło bramki, nikt by nawet nie mruknął. Co wiecej, mogło by paść stwierdzenie w stylu "rozsądne zachowanie naszego orbońcy, pod presją Irlandczyków wycofuje do Boruca, a ten wykopuje piłkę w głąb boiska"...
|
![]() |
#8182 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam w to nie wierze, ale się z Tobą zgadzam.
![]() |
![]() |
#8183 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to za obrońca, który zostaje sparaliżowany w takiej sytuacji ? Bardzo słaby.
![]() |
#8184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
@Down Najwidoczniej mamy inną miarkę, bo moim zdaniem przy Brazylii jest właśnie bardzo słaba, a przeciętnie wypada już przy Rosji, Szwecji czy Grecji, przynajmniej w moich oczach. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 30-03-2009 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() a skoro wygrała 2x z czechami, zremisowała i wygrała z portugalią, to znaczy, że przy nich jest świetna? a przeciętność też jest pojęciem względnym - bo dla Ciebie przeciętna jest rosja, a dla mnie przeciętna może być np reprezentacja armenii albo gruzji
![]() |
![]() |
#8187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Niektorzy to zagranie oceniaja jakby grali tysieczny raz w pes'a na poziomie easy,na boisku zapominasz o schematach,ale niektorym zbyt trudno jest wczuc sie w sytuacje na boisku,z drugiej strony zbyt latwo wyobrzymiac kazdy blad zza telewizora. Wiele lepsi beda jeszcze ten sam blad powielac.
![]() |
![]() |
#8188 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Up Dokładnie. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 30-03-2009 o 21:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() A kto mu bronił wybić to na aut chociażby? Szczytem nierozsądności jest podawanie w takich warunkach na takim klepisku piłkę w światło bramki do bramkarza. Jeszcze rozumiem, jakby to były pierwsze minuty ale po godzinie gry nie skapnęli się jaka jest murawa?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
w sumie, to ja Ciebie też chyba źle zrozumiałem, nieważne już ;dddd
Ostatnio edytowany przez domin3x - 30-03-2009 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Grasz w pilke (na powaznie nie kopanie na podworku czy fifa)? Jesli tak to napewno potrafisz sobie wyobrazic czemu tak zagral. Poprostu grajac z kims iles lat masz do niego zaufanie i nie zastanawiasz sie czy boisko jest odpowiednie,czy nie jest za wilgotno czy nie ciazy na bramkarzu zbyt duza presja bo ma nowa dziewczyne,poprostu grasz a reszta zostaje w szatni. Nawet to ze Beenhaker mowil by nie zagrywac do bramkarza ze wzgledu na murawe nie obciaza zawodnika,bo na boisku rzadko kiedy sie mysli o tym co mowi trener,zwlaszcza z napastnikiem przeciwnika na plecach gdy dzialasz pod wplywem adrenaliny,ale oczywiscie najlepiej napisac ze zjebal.Tak mogl zrobic 5 innych rzeczy,ale nie zrobil. Sam jestem swiecie przekonany ze Boruc bez problemu by wybil gdyby pilka nie podskoczyla.
![]() |
![]() |
#8192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Tak ich zagran w meczach sa dziesiatki, tutaj po prostu pechowo wyszlo i kazdy nagle pretensje do Zewlakowa, fakt mogl miec na uwadze, ta murawe, ale pewnie nie pomyslal o tym i nie wyobrazal sobie nawet, ze Boruc bedzie mial z tym problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8193 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8195 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Lider Chelsea Londyn i etatowy reprezentant Anglii Frank Lampard jest zdania, że w ostatnich latach w piłce nastąpiły ogromne zmiany. Piłkarz uważa, że kiedy on zaczynał dobijać się do drzwi wielkiego futbolu, musiał pracować znacznie ciężej niż młode gwiazdki wschodzące w ostatnim czasie.
Nie można tak bardzo promować nastolatków. To wychodzi na niekorzyść wszystkim - twierdzi Anglik. Pomocnik The Blues uważa, że rosnąca w zastraszającym tempie liczba nastoletnich gwiazd na boiskach najsilniejszych lig Europy nie jest przypadkiem. Lampard twierdzi, że trenerzy świadomie kreują młodziutkich chłopaków na gwiazdki, przy czym nie wymagają od nich tak ciężkiej pracy na treningach, jak wymagano w swoim czasie od niego samego. Ja musiałem pracować ciężej niż bardziej doświadczeni zawodnicy, aby udowodnić trenerowi, że zasługuję na grę w pierwszym składzie. A w West Ham United nie było o to łatwo. Uważam, że świetnie na tym wyszedłem i owoce tamtej pracy zbieram właśnie teraz - powiedział kluczowy zawodnik dla obrazu gry Chelsea. Teraz młodzi nie wykonują tak ciężkiej roboty, jak ja. Dostają taryfę ulgową. Cieszą się życiem, bawią w hedonizm. Tak nie może być, bo straci na tym każdy. Ale najbardziej oni sami oraz kibice - przekonuje Lampard. Teraz jest im przebić się zdecydowanie zbyt łatwo. Poza tym znacznie szybciej się wypalają i jestem przekonany, że zawodnicy tacy jak Paulo Maldini już się futbolowi nie przydarzą. Przed laty niewyobrażalne było zobaczyć na boiskach Premier League 16, 17, czy 18-latka. Teraz to już norma. Bardzo zła norma - dodaje. Zarówno ja, jak i John Terry zawsze uważaliśmy, że nastolatkowie w szatni powinni zajmować się czyszczeniem butów. To uczy ich pokory - kończy Lampard. ______________ Zaciekawił mnie ten artykuł, sporo w nim prawdy. Teraz piłka to włoski na żel i rozdawanie numerów telefonów chilriderkom. No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie ![]()
![]() |
#8196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ten fragment ukazuje calkowicie co chcial przekazac.Jak sie boji ze go ktos mlodszy ze skladu wygryzie to niech za*******a na treningach.
![]() |
![]() |
![]() |
#8197 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
K.Jay |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Skąd wiesz? Lampard też narzeka a niech zobaczy jak dzieci w Brazylii zapierda**ją z piłką od rana do wieczora by coś osiągnąć. Przecież taki Cristiano Ronaldo, który jest wyzywany od lalusiów itp. nie otrzymał swoich umiejętności o tak. To jak gra zawdzięcza wyłącznie własnej ciężkiej pracy. Zresztą piłka się zmienia. Pamiętam jak Pires kiedy jeszcze grał w Arsenalu w jednym z wywiadów powiedział, że kiedy on był w wieku Fabregasa (16-17 lat) nie potrafił nawet połowy tego co Hiszpan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Z Lampardem mogę się zgodzić co do jednego. Drugiego takiego Maldiniego nie będzie.
Co do treningów - nie wiele można o tym powiedzieć. Wątpie, że ktokolwiek wie jak to 'od środka' wygląda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8200 |
Użytkownik Forum
|
![]() U nas 5km na rozgrzewkę, a później sparingi xD
|
![]() |
![]() |