Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-03-2009, 19:02   #8181
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Żewłakow podaje do Boruca pod presją napastników Irlandii, Boruc bierze rozmach, i wyjaaaazd, piłka leci w tłum piłkarzy na połowie Irlandii.
I nikt tak naprawde nawet tej sytuacji by nie zauważył. Nikt by nie powiedział, że to błąd podawać bramkarzowi w światło bramki, nikt by nawet nie mruknął. Co wiecej, mogło by paść stwierdzenie w stylu "rozsądne zachowanie naszego orbońcy, pod presją Irlandczyków wycofuje do Boruca, a ten wykopuje piłkę w głąb boiska"...

Legenda Ducha Prypeci
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-03-2009, 19:29   #8182
Arka_Sath_Wielki
Użytkownik Forum

Arka_Sath_Wielki's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Bdg

Arka_Sath_Wielki ma numer GG 8017890 Send a message via Skype™ to Arka_Sath_Wielki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
No naprawdę, wielka filozofia, zamiast podać prosto przed siebie, podałby lekko na bok. Zaiste, cóż za trudna sztuka!
Sam w to nie wierze, ale się z Tobą zgadzam.
stary 30-03-2009, 19:57   #8183
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot Pokaż post
No tak, bo piłkarzy nigdy nie zjada presja... Nie spodziewał się takiego obrotu spraw, koniec.
Co to za obrońca, który zostaje sparaliżowany w takiej sytuacji ? Bardzo słaby.
stary 30-03-2009, 20:02   #8184
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Co to za obrońca, który zostaje sparaliżowany w takiej sytuacji ? Bardzo słaby.
A twoim zdaniem jaka jest nasza reprezentacja? W porównaniu do czołowych, a nawet po prostu przeciętnych?

@Down

Najwidoczniej mamy inną miarkę, bo moim zdaniem przy Brazylii jest właśnie bardzo słaba, a przeciętnie wypada już przy Rosji, Szwecji czy Grecji, przynajmniej w moich oczach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 30-03-2009 o 20:21.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2009, 20:18   #8185
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Nasza reprezentacja jest przeciętna.
stary 30-03-2009, 20:31   #8186
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
@Down

Najwidoczniej mamy inną miarkę, bo moim zdaniem przy Brazylii jest właśnie bardzo słaba, a przeciętnie wypada już przy Rosji, Szwecji czy Grecji, przynajmniej w moich oczach.
a skoro wygrała 2x z czechami, zremisowała i wygrała z portugalią, to znaczy, że przy nich jest świetna? a przeciętność też jest pojęciem względnym - bo dla Ciebie przeciętna jest rosja, a dla mnie przeciętna może być np reprezentacja armenii albo gruzji
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2009, 21:08   #8187
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Niektorzy to zagranie oceniaja jakby grali tysieczny raz w pes'a na poziomie easy,na boisku zapominasz o schematach,ale niektorym zbyt trudno jest wczuc sie w sytuacje na boisku,z drugiej strony zbyt latwo wyobrzymiac kazdy blad zza telewizora. Wiele lepsi beda jeszcze ten sam blad powielac.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2009, 21:22   #8188
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
a skoro wygrała 2x z czechami, zremisowała i wygrała z portugalią, to znaczy, że przy nich jest świetna? a przeciętność też jest pojęciem względnym - bo dla Ciebie przeciętna jest rosja, a dla mnie przeciętna może być np reprezentacja armenii albo gruzji
Fulham ROZWALIŁO Manchester United 2:0, więc są najlepsi na świecie?

@Up

Dokładnie.

Cytuj:
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 30-03-2009 o 21:23.
stary 30-03-2009, 21:22   #8189
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Poziom: 60
Domyślny

A kto mu bronił wybić to na aut chociażby? Szczytem nierozsądności jest podawanie w takich warunkach na takim klepisku piłkę w światło bramki do bramkarza. Jeszcze rozumiem, jakby to były pierwsze minuty ale po godzinie gry nie skapnęli się jaka jest murawa?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2009, 22:03   #8190
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Fulham ROZWALIŁO Manchester United 2:0, więc są najlepsi na świecie?
źle mnie zrozumiałeś - właśnie o to mi chodziło, że tak nie jest

w sumie, to ja Ciebie też chyba źle zrozumiałem, nieważne już ;dddd

Ostatnio edytowany przez domin3x - 30-03-2009 o 22:05.
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2009, 22:05   #8191
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Grasz w pilke (na powaznie nie kopanie na podworku czy fifa)? Jesli tak to napewno potrafisz sobie wyobrazic czemu tak zagral. Poprostu grajac z kims iles lat masz do niego zaufanie i nie zastanawiasz sie czy boisko jest odpowiednie,czy nie jest za wilgotno czy nie ciazy na bramkarzu zbyt duza presja bo ma nowa dziewczyne,poprostu grasz a reszta zostaje w szatni. Nawet to ze Beenhaker mowil by nie zagrywac do bramkarza ze wzgledu na murawe nie obciaza zawodnika,bo na boisku rzadko kiedy sie mysli o tym co mowi trener,zwlaszcza z napastnikiem przeciwnika na plecach gdy dzialasz pod wplywem adrenaliny,ale oczywiscie najlepiej napisac ze zjebal.Tak mogl zrobic 5 innych rzeczy,ale nie zrobil. Sam jestem swiecie przekonany ze Boruc bez problemu by wybil gdyby pilka nie podskoczyla.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2009, 22:44   #8192
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Tak ich zagran w meczach sa dziesiatki, tutaj po prostu pechowo wyszlo i kazdy nagle pretensje do Zewlakowa, fakt mogl miec na uwadze, ta murawe, ale pewnie nie pomyslal o tym i nie wyobrazal sobie nawet, ze Boruc bedzie mial z tym problemy.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2009, 05:54   #8193
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Domyślny

Cytuj:
Wayne Rooney został wybrany najlepszym zawodnikiem reprezentacji Anglii w 2008 roku. W oficjalnym głosowaniu fanów na stronie TheFA.com Anglik prześcignął Garetha Barry'ego oraz młodego Theo Wallcotta.
Oh, jak miło
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2009, 13:06   #8194
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
źle mnie zrozumiałeś - właśnie o to mi chodziło, że tak nie jest

w sumie, to ja Ciebie też chyba źle zrozumiałem, nieważne już ;dddd
No, teraz już wiem, że mieliśmy takie same intencje

Cytuj:
stary 31-03-2009, 15:45   #8195
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Lider Chelsea Londyn i etatowy reprezentant Anglii Frank Lampard jest zdania, że w ostatnich latach w piłce nastąpiły ogromne zmiany. Piłkarz uważa, że kiedy on zaczynał dobijać się do drzwi wielkiego futbolu, musiał pracować znacznie ciężej niż młode gwiazdki wschodzące w ostatnim czasie.

Nie można tak bardzo promować nastolatków. To wychodzi na niekorzyść wszystkim - twierdzi Anglik.

Pomocnik The Blues uważa, że rosnąca w zastraszającym tempie liczba nastoletnich gwiazd na boiskach najsilniejszych lig Europy nie jest przypadkiem.
Lampard twierdzi, że trenerzy świadomie kreują młodziutkich chłopaków na gwiazdki, przy czym nie wymagają od nich tak ciężkiej pracy na treningach, jak wymagano w swoim czasie od niego samego.

Ja musiałem pracować ciężej niż bardziej doświadczeni zawodnicy, aby udowodnić trenerowi, że zasługuję na grę w pierwszym składzie. A w West Ham United nie było o to łatwo. Uważam, że świetnie na tym wyszedłem i owoce tamtej pracy zbieram właśnie teraz - powiedział kluczowy zawodnik dla obrazu gry Chelsea.

Teraz młodzi nie wykonują tak ciężkiej roboty, jak ja. Dostają taryfę ulgową. Cieszą się życiem, bawią w hedonizm. Tak nie może być, bo straci na tym każdy. Ale najbardziej oni sami oraz kibice - przekonuje Lampard.

Teraz jest im przebić się zdecydowanie zbyt łatwo. Poza tym znacznie szybciej się wypalają i jestem przekonany, że zawodnicy tacy jak Paulo Maldini już się futbolowi nie przydarzą. Przed laty niewyobrażalne było zobaczyć na boiskach Premier League 16, 17, czy 18-latka. Teraz to już norma. Bardzo zła norma - dodaje.

Zarówno ja, jak i John Terry zawsze uważaliśmy, że nastolatkowie w szatni powinni zajmować się czyszczeniem butów. To uczy ich pokory - kończy Lampard.

Zaciekawił mnie ten artykuł, sporo w nim prawdy. Teraz piłka to włoski na żel i rozdawanie numerów telefonów chilriderkom. No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie
stary 31-03-2009, 17:47   #8196
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post

Zarówno ja, jak i John Terry zawsze uważaliśmy, że nastolatkowie w szatni powinni zajmować się czyszczeniem butów. To uczy ich pokory - kończy Lampard.
Ten fragment ukazuje calkowicie co chcial przekazac.Jak sie boji ze go ktos mlodszy ze skladu wygryzie to niech za*******a na treningach.
stary 31-03-2009, 18:10   #8197
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Ten fragment ukazuje calkowicie co chcial przekazac.Jak sie boji ze go ktos mlodszy ze skladu wygryzie to niech za*******a na treningach.
Po Twoim poście wnioskuje że Lampard boi się młodziaków, a to nie prawda. Chodzi o to, że teraz wystarczy ziarnko talentu i już jesteś "gwiazdeczką". Kiedyś trudno było znaleźć graczy poniżej 19 roku życia w pierwszym składzie np. w Realu, ManU, Chelsea czy Arsenalu. A teraz? Wystarczy obejrzeć jakiś mecz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie
Do tego grona dodałbym również Adamsa, Giggsa, Raula, Del Piero, Nedveda.

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2009, 18:52   #8198
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
Zaciekawił mnie ten artykuł, sporo w nim prawdy. Teraz piłka to włoski na żel i rozdawanie numerów telefonów chilriderkom. No i fakt faktem, takich piłkarzy jak Maldini, Nesta, Bergkamp... Nawet Lampard i Gerrard... Już nie będzie
Skąd wiesz? Lampard też narzeka a niech zobaczy jak dzieci w Brazylii zapierda**ją z piłką od rana do wieczora by coś osiągnąć. Przecież taki Cristiano Ronaldo, który jest wyzywany od lalusiów itp. nie otrzymał swoich umiejętności o tak. To jak gra zawdzięcza wyłącznie własnej ciężkiej pracy. Zresztą piłka się zmienia. Pamiętam jak Pires kiedy jeszcze grał w Arsenalu w jednym z wywiadów powiedział, że kiedy on był w wieku Fabregasa (16-17 lat) nie potrafił nawet połowy tego co Hiszpan.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2009, 23:49   #8199
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Z Lampardem mogę się zgodzić co do jednego. Drugiego takiego Maldiniego nie będzie.
Co do treningów - nie wiele można o tym powiedzieć. Wątpie, że ktokolwiek wie jak to 'od środka' wygląda.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2009, 14:52   #8200
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Z Lampardem mogę się zgodzić co do jednego. Drugiego takiego Maldiniego nie będzie.
Co do treningów - nie wiele można o tym powiedzieć. Wątpie, że ktokolwiek wie jak to 'od środka' wygląda.
U nas 5km na rozgrzewkę, a później sparingi xD

Cytuj:
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 0, gości: 7)

Zasady postowania