![]() |
#3881 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: luil shinius
Profesja: Paladin
Gildia: Doomsday
Świat: Nerana
Skille: -.-
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
U Mnie dobrze moze na jakies vt stykniemy sie albo cos? ![]() Bodzio <3 slyszalem ze na guardie chcesz isc grac? ![]() jak tak to moze ci jakies itemy zalatwie albo cos jak bedizesz chcial pozdro!! Jedyni Lojalni Friend na tym jebanym servie
![]() |
|
![]() |
#3883 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Szkapus
Profesja: Rookstayer
Świat: The Venture Co
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
@up bot :>? Xaszkil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wiesz jesli masz cos na niego mowic i sie nabijac to lepiej nic nie mow :S nie przychodze tutaj na forum by czytac jak sie nabijacie z Innych :S I przejdz po podwórku lepiej bo już wszystko przeliczasz na kratki w tibi ;/
![]() |
![]() |
#3885 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
biegam po miescie i licze plytki chodnikowe sam dostalem deleta i nie wiem jak mozna byc takim glupkiem zeby grac dalej.. (chociaz Bodiza i tak lubie na swoj sposob.) Wiosna za oknem 20C wrocilem ze szkoly i lece na miasto liczyc plytki Cu Xaszkil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2009
Lokacja: Wiocha
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
|
![]() Mam dosc uzerania sie z toba jak z malym dzieckiem, pisze ci czasem ze niemam czasu pisac a ty wtedy wiekszy spam robisz. Fakt niemialem ostatnio czasu pisac bo zmienialem windowsa, musialem programy poinstalowac, posprzatac niektore rzeczy na kompie pare rzeczy sciagnac stery uploadnac. Odpisywalem tylko niektorym bo wiedzialem ze jak zaczne pisac z toba to sie nieskonczy przesiedze 3h na kompie i nic niezrobie. A ty zaraz robisz dochodzenie wypytujesz moich qumpli czy im odpisuje i wymyslasz ze cie klamie ze niby reinstalka windowsa to sciema, tak samo jak mowie ci ze net mi nawala tylko trenie a potem jak uda mi sie wbic lvl przypadkiem jak ide na spot train albo w team hunt a ty mi wytykasz ze cie oklamuje ze mialem tylko trenic. Powinienes niektore rzeczy przyjac do wiadomosci co naprzyklad znaczy "afk".
Tak jak ostatnio ja ci pisze afk a ty do mnie wyskakusz "bot" wtf? Sam doskonale wiesz ze niemam bota (fakt mialem go tam kiedys bo niekazdy jest idealny, kazdy probuje roznych rzeczy, czemu mialem niesprobowac, przejechalem sie pare razy an bocie( to zapomnialem leczenia wlaczyc, malo pare razy niepadlem a to debuga dostalem ) ale sam dobrze wiesz ze bota wywalilem dawno temu i juz go nigdy niewlacze to byl moj najwiekszt blad w calej histori muh. I to nie bot wbil skile bo dopiero jak wijalem 99 dist poznalem qumpla teraz jest jednym z moich najlepszych ziomkow ktory sie mnie pytal jakiego mam bota a ja nawet niemialem pojecia jak to dziala. I dopoiero on mnie nauczy. Tak szczerze to niewem ile mi pomogl bot raczej wiecej sie strach przez niego najadlem i wiecej moglem stracic. to tyle na ten temat Kapich masz cel jak niewielu na tym forum i dazysz do jego spelnienia, zycze zeby ci sie to udalo ale mam dosc twojego spamu i tych nietrafnych zarzutow Niemam zamiaru Ci sie tlumaczyc czego co i jak, jedynej osobie ktorej bede sie tlumaczyl jest moja GF a nie ty. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Manic - 31-03-2009 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Łęczna
Stan: Usunięty
Imię: Corsius
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Michael'Destroyer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pink Sisters
Poziom: 12
Skille: 69
|
![]() Dzisiaj butki zostały sprzedane.. i o dziwo każdy dostał swoją działkę... Jeżeli jesteś ciekawy, to te buty nie zostały pokazane z całym teamem bo nie wszyscy gracze mieli zaufanie do Ahemmusa, który akurat wtedy szedł na tego bossa "na doczepkę.."
Pozdrawiam. ;]
![]() |
#3890 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() xaszkil jak tam kratkowanie plytek w chodniku ?
![]() |
#3892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Imię: Thora Ravox
Gildia: Chill Out
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() macie dla rozrywki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3894 |
Zbanowany
|
![]() nie liczylem xd
stare z tibia.de Jak powstal morgaroth. Pewnego dnia na ziemii chodzil sobie duzo pan demonuw, ich wladca, rzondzil nimi i i tworzyl je. A one atakowaly edron carlin i thais tez bo kiedys thais tez atakowaly anie tylko edron jak teraz. I on je rodzil a tibijczycy postanowili wziasc miecze tarcze luki i strzelby i rzucic sie na niego. On mial wszystkie czary a tibijczyce nie wienc walka byla cienszka. Lecz po 1000 latach walk tibijczycy w koncu odzyskali swientego grala mocy. Wszyscy byli szczensliwi a ze szczontek tego duzego demona zbudowali ankrahmun, miasto na wodzie. Mieli tam oni ruzne baseny i takie wodne zbiorniki w ktorych hodowano morskie szczury i ogromne lodowe trole zwane trols of mruz. jeden z troli sie zdenerwowal bo go ludzie bili z macy i na nim ekspili. Poszedl wienc do magicznej kryjuwki szczenscia gdzie postanowil zbudowac morgarotha z kamieni i drewna. Morgaroth powstal tak oto! MAGIC THUNDER HAMER Magiczny Thunder Hamer Byl sobie kiedys magiczny thunder hamer - mlot piorunuw, wykuty przez wielkiego boga Tibii - Zeusa. Kazdy kto mial go w lapie bil piorunami zwierzenta, ale takze innych graczy. Byl sobie pewien tibijczyk o imieniu Adam the uhmaker. Był on druidem. Chciał zdobyć ów magiczny mlot aby miec potenżnom moc Tibii i zabijac wszystkich jednym strzałem!!! Poszedl on wienc na poszukiwania młota. Po drodze spotkał smoka. Smok był duży i zielony. Powiedział mu "jesli nie zgadniesz mojej zagadki czeka cie smierc!!!". Potem wypowiedzial zagadke:"ile ekspa daje ork". Jarek the uhmaker nie znal jednak odpowiedzi bo nigdy orka nie bil! Powiedzial wienc do dragona: "ej ja nie znam odpowiedzi ale przepusc mnie bo chce miec tom moc mlota thunder hamer". Smok wienc go przepuscil. Nie zauwazyl ze jarek the uhmaker ukradl mu potajemnie miske platkow czokapik. Nagle jarek doszedl do skrzyni. Otworzyl ja i nagle wyskoczyl mu napis "you has fond thunder hanmer". Ucieszony zjadl czokapik i dał loga! Koniec! Opowiesc o skarabach i ich magicznych pszodkahc kolega w popszednim temacie dal mi dobry pomysl na obiad znaczy sie na opowiadanie heh e : ) a wienc oto ono: byly kiedys sobie ancieand skaraby. chodzily one po pustyni i rodzily odbytem znajdujoncym sie na srodkowej czensci plecuw male skaraby. rzondzily one calom tibiom. jak sie wbijal jakis tibijczyk to od razu dedal bo skaraby byly tak mocne i silne. ale kiedys znalazl sie magiczny wojownik bubbel. mial on miecz pszodkuw skarabuw - tylko ten miecz byl fstanie zabic magiczne i mocne stwory zwane skarabami! bubbel podbiegl do skarabuw i zaczol bic. najpierw hity byly slabe a potem coraz mocne! wszystkie skaraby zaczely padac ale tylko jeden z nich uciekl, a nazywal sie Stefan Batory on secura. uciekl i stworzyl podziemnom baze i tam sie skaraby osiedlily teraz a chlodne powietrze ziemne pierwiastkuw chemicznyh rzycia (i tak nie zrozumiecie o co chodzi) swoimi przemagicznymi wlasciwosciami szczensicia ohraniajom je przed mocom miecza bubel!!!! a tibijczycy bijom je i prubujom ekspic ale ciongle padajom nikt nie wyjasnil dotond tej zagadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @up failblog.org ;>? Xaszkil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
|
![]() proponuje d helmeta i już nie walnie ryjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() @up
wow ale jesteś oryginalny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3899 |
Zbanowany
|
![]() @2upp
o jaa ale fajne starszego sie nie dalo znalesc ? 5 ludzi różnych narodowości zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy palą papierosy 5 różnych marek i piją 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 różnych gatunków. Który z nich hoduje rybki? 1. Norweg zamieszkuje pierwszy dom 2. Anglik mieszka w czerwonym domu. 3. Zielony dom znajduje się bezpośrednio po lewej stronie domu białego. 4. Duńczyk pija herbatkę. 5. Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów. 6. Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille. 7. Niemiec pali Marlboro. 8. Mieszkaniec środkowego domu pija mleko. 9. Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę. 10. Palacz Pall Malli hoduje ptaki. 11. Szwed hoduje psy. 12. Norweg mieszka obok niebieskiego domu. 13. Hodowca koni mieszka obok żółtego domu. 14. Palacz Philip Morris pija piwo. 15. W zielonym domu pija się kawę. Zakłada się, że domy ustawione są w jednej linii (1-2-3-4-5), a określenie "po lewej stronie" w punkcie 3. dotyczy lewej strony z perspektywy naprzeciw tych domów (tj. dom o numerze n jest bezpośrednio po lewej stronie domu n+1) Pozdro i pocwicz btw rozwiazalem ta zagadke w 1gimnazjum ![]() Xaszkil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Z Pinokiem dobre XD
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |