![]() |
#5341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Ja stawiam ze jak wyjdziesz z pz to ciebie ujebia. Ale gadaj z Okonem moze ci pomoze ... wkoncu ma wtyki u tych br, chodz watpie by mu sie chcialo produkowac.
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
Świat: Empera
|
![]() srajcie sie kutasy. jestem w trakcie rozmow. i poki co wychodzi na to ze marcin i vaala beda wolni bez jakichkolwiek huntow czy pajmentów. moze i chuj mi na imie ale ziomkow nie zostawie chocby z ukrainy byli. atymczasem koejny nudny lvl gz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5343 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Onvarq
Ja gadalem z tym rodrigo, na poczatku npisal ze mam hunta, pozniej powiedzialem ze chce zaplacic i poprosilem go i zeby z notem pogadal o paymencie. Rodrigo spytal Notta i powiedzial ze jestem free gdybys mogl sie cos popytac bede wdziewczny
![]() Ostatnio edytowany przez Valahaard - 03-04-2009 o 09:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maly Stas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 123
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 20
|
![]()
20:20 Maly Stas [47]: how long ? 20:20 Scroll of Empera [63]: very time |
![]() |
![]() |
![]() |
#5345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Chuj Ci do tego ale zapytac sie mozesz ;)
Imię: Dran Anleth
Profesja: Druid
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hollow Point
Poziom: 150
![]() |
![]() No i takiej odpowiedzi sie spodziewałem.Słuchaj to dziecinko neostrady Te Pe,wyjdź z tego forum i nie wracaj,albo złapiesz deda,za zbytnie pierdolenie o Szopenie,i znowu będziesz płakać ,że jesteśmy źli gnuśni i ogólnie beeee
No chłopaki koniec spamu z mojej strony,buźka :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#5347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Zapytam ich na ile ta informacja jest na serio. Ale ostatnio sporo osob odhuncili, Darina Jacka stiflera don espiritu i takie tam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5348 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() No tak Okon niby sa wolni. Gadalem z Darinem i powiedzial ze jemu sie nei chce jzu grac w tibie... to samo polowa Hell Union. Wdlg mnie LR chce zrobic tylko dobre wrazenie... Np. dla RST nie ma mozliwosci powrotu.
@Pazdzierz aka pro gejmer DranAnleth Stul pysk dziekuje za uwage
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hahahahhahaha, wez Ty sie pierdolnij w leb bo dobrze masz najebane w glowie... Ej wez mnie nie zabijaj, no prosze Cie naprawde juz nie bede ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez DranAnleth - 03-04-2009 o 19:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5351 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra dzieciaczku powiem ostatni raz do ciebie i wiecej jzu nie odpiszne na twoj nastepny pseudo optymistyczny post.
Nie grasz tu zbyt dlugo wiec przestan pierdolic, a jak masz jakies uwagi do mojej osoby t ozostaw je dla siebie bo mnie nie znasz. I zreszta o co chodzi lolando ... Tak i jestes dziecko neostrady... Jestes fajny bb
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#5352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() A wiecie co ja Wam powiem? - najwyższy czas zamknąć ten temat. Ja go założyłem (wspólnie z Korasem) i sądzę, że to nie ma już sensu. W-ch opuściło Empere (myślę, że na zawsze), więc napisze do jakiegoś moderatora, żeby zamknął ten topic.
![]() |
#5353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Poznań
|
![]() Dybq ja mam problem do twojej osoby i jestem fajny. A co do reszty grajcie sobie w tą śmieszną tibie zabijajcie się a potem płaczcie że br was gnębią.
Have A Nice Day. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Imię: Almighty Artur
Profesja: Elite Knight
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() @dran~
Myślisz że jak piszesz dwa znaki zapytania to jesteś fajny ? ?? NOT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Created: Aug 28 2005, 16:38:19 CEST
Dawajcie, cisnijcie mnie, no juz szybciorem... A tak na serio Hubler czy jak Ci tam, nie wiem jak Ty mnie chcesz osadzac jak mnie nie znasz. a Ty Kenti byles, jestes i bedziesz dwulicowym szlaufem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Nottingham
Imię: Kain the Almighty
|
![]() A wiecie co wam powiem? Nawet ja tak nie potrafie spamowac.
Dodajcie jakies ss a nie... ja zaczne shivera... pierwszy dzien reszty almightych w wojnie :S ![]() 132 ms dedz btw fajne kombo skleil 724 + ta mana xddd
siemka ziomcioooooooooooooooooooooooooo Ostatnio edytowany przez Kaineq - 03-04-2009 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5357 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Donix
wiesz ze w huja z 1 sytuacja przywaliles, ale ja mam na to wyjebane ty widze nie ;] @Kain ;d przypomniala sytuacja z Saargiem ;D A tu troszke starych fot keidy gra miala jeszcze sens: 'WALCIE HITY FAJNIE' HAHA Galak Master pada -wojna z counter attack ![]() Bogata dziwka ;] ![]() Okon pada od bacanow na bocie ![]() ![]() 80 ![]() Pasozyt ![]() ![]() Pekando ![]() Jakis tam dist akiry ktory wyladowal na tibia.pl ![]() Wojna z counter attack ![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 03-04-2009 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() @Wilczek - wydaje mi sie ze nie powinienes zamykac tematu z tego wzgledu ,ze fajnie jest powspominac jak kiedys fajnie bylo
@Kenti, Gond- odpierdolcie sie juz od Drana powiedzieliscie co mieliscie i super styka. @Dran- wiem ze troche czasu juz tutaj spedziles, lubie ciebie ale za duzo mowisz i w*******asz sie w nie swoje sprawy dlatego ciebie pocisneli =/, milo ze sie udzielasz i wyrazasz swoja opinie ale czasem lepiej milczec (bez urazy) @Kain- pierwszy raz przez ostatnie 15 stron nie mielismy spama z powodu twojej osoby, dorastasz gZ! @ Wszyscy- spier.dalajcie :*
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Nottingham
Imię: Kain the Almighty
|
![]() @Kenti
no prawie jak saarg, ale jednak przy saargu brakowalo tych emocji - zlapanie 132 msa na map clicku&gran hurze z boata na drabinke masslogiem nie jest wcale takie latwe ![]() I zaliczyc 0 zgonow 15 osobowa ekipa kiedys przeciwnikow jest 50.
![]() |
#5360 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 04-04-2009 o 01:33. |
![]() |
![]() |