--> | --> |
![]() |
#1721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nie odpowiedziales na moje pytanie. Skoro mnie tak oceniasz to chce wiedziec na jakiej podstawie.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
|
![]() endrju, on pewnie nie wie jak poprawnie napisac, dlatego siedzi cicho.
skomentowal nas elo i nara bo nic bardziej sensownego nie wymyslil. brawa do kolegi! widac ten do gimnazjum i narodowosci hitlera ma jeszcze spory kawalek. zyczymy powodzenia, głąbie ! @Bardolek moj ulubiony komputeromistrz. Wiesz, ze nadal pałam do Ciebie wielkim uczuciem, mam nadzieje, ze niczym Cie nie urazilam i sie nie gniewasz. Pamietaj, jaki kiedys mialam ladny koment na vent przez caly dzien. Wez to pod uwage, wez rowniez pod uwage to, ze czesto Cie pozdrawiam, oraz ze teraz asslickuje Ci xD Buziolki i inne krejzolki <3 Ostatnio edytowany przez Hansonik - 04-04-2009 o 23:15. Powód: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2008
|
![]() O kurwaaaa! Przez chwilę na carlin.pl toczyła się inteligentna dyskusja. Niemożliwe
![]() W każdym bądź razie, odnośnie Niemiec. Jakiś czas temu w Newsweeku był artykuł, w którym postawiono tezę, że Niemcy, mimo przegranej II WŚ, zyskały bardzo dużo. To, co zrabowali i dostali niedługo po wojnie przewyższyło wszystkie straty jakie ponieśli podczas wojny. Polska nie byłaby krajem takim jakim jest, gdyby ludzie chcieli choć trochę pracować zamiast ciągle szukać wolnych dni (Święto Trzech Króli, rocznica śmierci JPII ![]() @endrju Kamilekj cie zjeeeeechał! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() hahaha no pamiętam pamiętam, nadal miewam prawie że mokre sny z wizją tego comenta ;d
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i wlasnie nie wiem czym sobie na to zasluzylem ![]() ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
|
![]() Dobry wieczór,
to dla rozluźnienia atmosfery opowiem taką krótką historyjkę (właściwie to bajkę, bo będzie morał). Zaraz po tym, jak wstałem po kilkugodzinnej drzemce nocnej, którą odbyłem po zakończeniu korzystania z komputera (jeszcze tego samego dnia kalendarzowego, w którym się obudziłem) wstałem z łóżka, przygotowałem się oraz powędrowałem na przystanek autobusowy w celu rozmyślania o Tibii w szkole (hałas mojego komputera w domu mi to utrudnia - w szkole mam spokój). Czekałem na przystanku -3 minuty (spóźniłem się 3 minuty na autobus). Odrazu powiem spoila dot. szkoły - tak, tak, dotarłem do niej. Ale wróćmy jeszcze do autobusu. Z tej racji, że byłem poddenerwowany zaistniałą sytuacja (moim 3-minutowym spóźnieniem - nie zobaczyłem przez jaką linie obsługiwany jest to połączenie autobusowe. Dopiero po wyjściu z pojazdu zobaczyłem, że nie miałem prawa jechać nim (autobusem). Była to inna firma, niż ta, która obsługiwała mój bilet. Co by się wydarzyło, gdyby była kontrola biletów...? Jaki z tego morał?Teraz do sedna tego postu. Powiązane linki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Płazy. Przeczytajcie - ciekawy artykuł. Ostatnio edytowany przez qcosa - 05-04-2009 o 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha. Dobre xD Artykuł też fajny, dowiedziałem się dzieki niemu że taka mała 5cm żabka może zabić 50 tapirów swoim jadem.
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Guest
|
![]() Hansonik nie będe się zniżał do twojego poziomu.
|
![]() |
![]() |
#1731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() zawsze wiedzialem ze on ma nierowno pod kopułą(pewnie zrobiłem orta ale chuj ;d )
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Cytuj:
Też jestem dumny z bycia polakiem ale przed "nami" długa droga. System w niemczech jest bardzo dobry to w Polce moze najwyżej pierdolnąć. Ja bym dodał jeszcze nieudolne rządy i politycy. Ostatnio edytowany przez Arav_ras - 06-04-2009 o 11:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A teraz zastanów się nad przyczyną. A lil' hint: read the quoted part of my post... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest różowo ale łatwiej o normalnie płatną prace,a mieszkam 3 min od Rynku w Krakowie
![]() Ostatnio edytowany przez Arav_ras - 07-04-2009 o 08:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() a ja to pierdole i żadnemu chujowi nie oddam swego głosu, chyba że mata będzie startować to moze
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Użytkownik Forum
|
![]() a masz juz 18?
PS test na inteligencje dla wszystkich, powiem tylko tyle ;d rYPrgsrT-W8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale dam wskazówkę - głosuj na tych, którzy najmniej Cię w*****ają, bo faktycznie, spora część nie powinna być tam gdzie jest, ale to się zmienia. Społeczeństwo się rozwija i dzięki temu system polityczny też się zmienia (wbrew pozorom dość dynamicznie). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bede głosowac na tych którzy bedą chociaż wspominać o ograniczeniu roli kościoła i wyjebaniu Rydzyka na zbity ryj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() a na morganie właśnie poad deszcz...
|
![]() |
![]() |