|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że zajęcia z WF-u są w szkole potrzebne? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
98 | 55.37% |
nie |
33 | 18.64% |
tak, ale w zmienionej formie..(?) |
46 | 25.99% |
Głosujących: 177. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Czyli to chyba już norma bo u mnie tak jest tak samo. Moim zdaniem WFy powinny być i to jak najwięcej ale zawsze na ostatniej lekcji.
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 09-04-2009 o 11:17. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() @Topic Skoro już wszyscy opisują swoje urzekające historie to dołączę i swoją. A ściślej historię pewnego wybitnego artysty. Wspaniały, XIX wieczny architekt projektując salę gimnastyczną w mojej szkole nie mógł sie spodziewać, że kiedyś przestanie ona być wyłącznie dla dziewczyn i 3x4m może w przyszłości nie wystarczyć... Z łezką w oku wspominam czasy w-fów w gimnazjum, które olewałem tylko dlatego, że 6 i tak miałem zapewnioną. Ech, te błędy młodości... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mojej szkoły nie przebijecie. U mnie są prysznice (!) jednak jest małe "ale"... prysznice są zamknięte od początku istnienia szkoły (2002r.) i nigdy nie były używane.
![]() |
#64 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Poza tym i tak raczej by to nie wypalilo na dluzsza mete, bo woda kosztuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Tak. U mnie w szkole był basen, ale go zamknęli (powody nie znane, być może duże koszty utrzymania). Pryszniców nie ma, a co najśmieszniejsze są tylko suszarki i to zamknięte, obok szatni. Denerwuje mnie jeszcze jedna sytuacja. U mnie w szkole nie ma praktycznie żadnej wentylacji w szatni. Tylko okna które nie mają klamek...
Uważam, że ten temat jest bardzo sensowny, przynajmniej każdy może się wypowiedzieć. Zamierzam po świętach iść do wychowawcy i porozmawiać o tym, czy nie można zmienić planu. Eh... Ale moja szkoła posiada ograniczone (czyt. nie ma) pieniądze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() @UP
Poproś cisowiankę, może oleją studnie w Sudanie dla Twojej szkoły, bo to jakieś średniowiecze jest.. |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Lokacja: Gliwice
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() To u mnie jest tak niby mamy z wice dyrektorem wf ale srednio na 10 wfów on jest 1 raz...
Jeśli w coś gramy to albo w siate i połowa siedzi a połowa kopie piłki po ścianach i byle gdzie - wfista nic nie mówi... Gramy w ping-ponga połowa siedzi druga połowa ( w tym ja) bawi się w ,,kto szczeli komu head shota'' W przebieralni okna są zamknięte + nie ma w nich klamek a w kiblu jest okno przez które ludzie z boiska widzą no to co chłopaki ,,wystawiają'' Jeszcze bardzo fajnie jest jak np. w 1 dniu mamy 2 sprawdziany + 2 kartkówki + na reszcie lekcji nauczyciele pytają i po tym jeszcze trza isc na 2 wf-y pod rząd a Pan wtedy ogłasza ,,no to cwiczymy i rozciągamy się 2 lekcje''... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() I jaki w tym sens..?
Ja np. mam w dupie pilke nozna, uprawiam sporty silowe. Ktos inny moze byc maniakiem gier zespolowych. Ujednolicanie jest bez sensu, bo ludzie maja rozne upodobania.
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Kiedyś nie lubiłem WF-u. Teraz lubię sobie wyjść na lekcji porządnie się spocić i zmęczyć. Bo po prostu mam na to co jakiś czas ochotę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawdę nie wiedziałem, że w tak wielu szkołach nie ma pryszniców. W mojej byłej podstawówce i w liceum są i działają. (w gim sportowym ćwiczyliśmy poza szkołą, więc gimnazjum odpada z klasyfikacji
![]() Współczuję wszystkim, którzy nie mają w szkole pryszniców. Szczerze. Też bym kombinował jak się nie napocić ![]()
![]() |
#71 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Bo jestescie oblesnymi grubasami i okularnikami ktorzy maja przyrost miesniowy taki jak moja 16 letnia siostra...
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() @up
ej podaj mi jej fotke |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Mi też!!! <snaczki>
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Teraz nie jest zle, chociaz pamietam w-f ze starym nauczycielem. Nie jest sie czym chwalic. Czemu? Gosc nie byl zwolennikiem grania, wiec glownie cale lekcje to byly cwiczenia/sprawdziany, od czasu do czasu sie zagralo. Na domiar zlego nie bylo prysznicow, zajecia czasami w srodku lekcji. Dalej mozna sie domyslec, na szczescie ten w-fista odszedl juz na emeryture [;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 09-04-2009 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W gimnazjum uwielbialem wf, teraz nie przepadam. Po pierwsze i chyba jedyne co do zarzucenia mojemu liceum to gowniane warunki. Szatnia trzy na dwa metry i do niej wchodza 3 klasy typowo męskie (fizyczna, informatyczna, technikum). Mamy beznadziejna siłownie, zalosną sale gimnastyczną(budowaną za komuny albo i jeszcze wczesniej) i ubogą jak cholera salke. Mamy 2 boiska asfaltowe na ktorych gramy jak zrobi sie troche cieplej. Niestety, oba w oplakanym stanie. W jednym asfalt jest tak nie rowny i popękany, że cholernie trudno jest przewidzec tor toczącej sie piłki. W drugim brakuję siatki za bramką, żeby nie trzeba było latać daleko po każdym strzale. Także nie dziwcie sie, że nie chce mi sie cwiczć. Wole już sam z kolegami zorganizować meczyk w nogę aniżeli grać w ramach WF.
Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 09-04-2009 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() u mnie wczoraj były 3 wf'y pod rząd...
k**** spociłem się gorzej niż świnka peppa... ja lubię wf ale nienawidzę rozgrzewki, 10 kółek do okoła boiska żal poprostu
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Ruszka Lizak
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rozgrzewka jest po to,że gdy grasz to jak się wywalisz To nie będzie AŁŁŁŁ BOLIII MAMO ZWOLNIENIE NA 3 TYGODNIE! Tylko wstaniesz i ew. Cię troche coś poboli ale to wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() 10 okrążeń to przesada, tak się może zawodowcy rozgrzewają, w co wątpie. Krótki bieg, żeby się po prostu rozgrzać i kilka ćwiczeń w miejscu załatwiają sprawę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Zależy jeszcze, jakiej wielkości to boisko. Rozgrzewka ma trochę zmęczyć, oczywiście nie tak, żeby nie miało się już potem na nic siły, ale jednak.
|
![]() |
![]() |