|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Nie często bywam na forum tibii.peel, ale zawsze gdy wchodzę zauważam jakiś super uber pro filmik jak pięć 10 lvli zabije 435 knighta, który jest keyloggerem. I nie raz te tematy nie są zamykane, tylko giną śmiercią naturalną, w długim czasie. A pro juserzy tego forum, często mogą się nabrać, więc apeluje o większy wgląd w dział filmy, bo w tym dziale jest najwięcej keyloggerów na całym forum, więc przydałaby się jakaś dobra kontrola tego działu. Wiem, że nie tak łatwo jest się nabrać, ale są tutaj i tacy, którzy wydają po 300 zl na chary allegro i po kliku dniach wchodzą pooglądać filmy, a na drugi dzień okazuje się, że nie ma chara. Więc apeluje do administratorów forum o to, żeby bardziej doglądali tego forum, ponieważ jest co raz więcej pseudo hakierów. Pozdrawiam, Jorg Bruce
PS. Wiem, że modek nie może być 24/7 online, no ale sam zgłosił się na tą posadę i powinno go to zmuszać do wchodzenia na forum, wtedy gdy jest na komputerze. PS2. Tutaj daje mały przykład: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210928 Temat założony 7.04, dziś jest 9.04. Keylogger prawie idealny, potencjalny "noob" na bank nie spostrzeże róznicy między oryginałem a tym. A do tego rozszerzenie różni się jedną literą, więc tutaj też trudno będzie cokolwiek dostrzec.
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 21:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Praca moderatorów jest obecnie nie zauważalna po za keyami w filmach, jest ok na forum, ale przecież mamy mózg to chyba widzimy co ściągamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Martw sie o siebie, a nie o innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja własnie będe się martwił o innych, bo nie jestem takim grubym samolubem jak Ty. Nie chcę dawać "pro polisz hakierom" przyjemności z kradzieży kont, więc stąd mój temat.
@Mikeroyal Zapewniam, że 20-30% użyszkodników działu filmu nie ma sprawnego ów wyżej wymienionego organu jakim jest musk.
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby wszyscy mieli takie podejście jak Ty, to cała ludzkośc by już dawno wyginęła.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Ty w domu płaczesz za innych, którzy doznali hacku? Tutaj panują prawa dżungli. Jeśli chcesz pomóc to staraj się o posadę moderatora i siedź 24/h na forum i sprawdzaj tematy, czy nie ma keyloggerów, a nie zakładasz durne tematy, które były poruszane wiele razy. A i mało tego-takie tematy... że tak powiem, gówno dają. ;] Ja mówie o forum, a nie o "całym świecie"... Ostatnio edytowany przez Leon666 - 09-04-2009 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Leon Tak, modle się za tych którzy stracili konta przez swoją głupote. A tam jeszcze mówiłeś, że te tematy gówno dają. Na pewno coś dają. Ja wole pisać takie tematy niż nic nie robić.
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() nie masz sie czym chwalic, ze siedzisz dluzej ode mnie.
I bezpodstawny imbecylu napisalem dlaczego tak twierdze. A teraz Ty mi napisz skad wiesz ile siedze na forum. Na dodatek to nieprawda, ze w lustrze mam Twoje zdjecie. Nie mam zamiaru szukac dla Ciebie tematow smierdzacy leniu. Jak juz trolujesz to rob to swiadomie i z jakas ambicja. Ratuje Cie to, ze masz wrodzony zanik mozgu. Zawsze marzyles zeby zostac super bohaterem i wlazles na forum zeby poszpanowac jak Ty to widzisz cale zlo i jestes lepszy, bo spamujesz po raz enty na dodatek pokazujac jakim jestes leniwym slepym siusiakiem. I teraz kazdy modek to czyta i powiem "o kurwa!!!!!!!!! JORG BRUCE MA RACJE!! NIE IDE NA SNIADANIE WIELKANOCNE TRZEBA CZUWAC NA FORUM" A na koncu podziekuja Ci za oswiecenie wrecza stroj super forumowicza i bedziesz mogl sie przebierac potejemnie w Hyde parku i wskakiwac do Filmow siejac postrach umiejtenoscia smapu jaka nabyles po wyskoczeniu z mamusinej pochwy. Jorg idz na tibie org
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ejj no weź skad wiedziałeś, że chce być super bohaterem? Cykniemy se fotke na naszom klase? Żal mi cie, niedowartościowany dzieciaku, siedzący przed komputerem. Cały czas coś o trolach mówiłeś, chyba Cie trole wychowywały i biły, stąd taka nienawiść, innego racjonalnego wytłumaczenia nie widze. PS. Mukbyś mi dać tą koszulkę super forumowicza ;d PS2. Nie rób śmietnika w moim temacie, nie zaglądaj tu więcej i się nie wypowiadaj. Bo robisz syf i jak już mówiłem to tego akurat tutaj nie chce.
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() admini w tym dziale po prostu śpią:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2008
Profesja: Knight
|
![]() lejcie sie ; d
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() wole frytki.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Dziś powinny się pojawić wyniki konkursu na moderatora. Mam nadzieję, że jeśli jacyś zostaną wybrani, wtedy trochę sytuacja się zmieni
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Druga sprawa jest taka, jesli uzytkownik nie jest skonczonym debilem, to jest swiadomy tego, ze znajda sie ludzie probujacy uzyskac roznymi sposobami dostep do jego konta. Dlatego kazdy niezaleznie od wieku, jesli, powtarzam, nie jest skonczonym debilem, powinien probowac sie zabezpieczyc jak rowniez doedukowac w zakresie tego, jak omijac niebezpieczenstwa. Nie odpowiadam za ludzi ktorzy nie patrza co sciagaja i lapia sie na keyloggery w plikach .com, nie odpowiadam za ludzi ktorzy nabieraja sie na .s.cr. Moderacja, jakkolwiek dobra by nie byla, zawsze cos przepusci, wiec pierwsza ( i najskuteczniejsza ) linia obrony nalezy do uzytkownika. Nalezy zachowac ostroznosc przy tematach z podejrzanymi nazwami ( MDW hacked itp ), nalezy zachowac ostroznosc gdy film wrzuca ktos, kto zalozyl konto 3 dni temu, nie ma avatara ( bo 99% podstawionych accountow nie ma ) itp. Cytuj:
Miejcie troche rezerwy co do mozliwosci moderatorow do biezacej obserwacji tematow.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 10-04-2009 o 12:55. |
||
![]() |
![]() |