|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dobry wieczór właśnie dostałem bana nie wiadomo za co za silla bo nic mi racjonalnego do głowy nie przychodzi i to na 1440min domyślam się ze nie od prawdziwego admina który wogule nie ma pojęcia co to znaczy regulamin i ze nie można ludzi banować bezpodstawnie bo mu się tak podoba Lays
![]() ![]() mapka >Kabul godzina>12;00 w przybliżeniu ![]() nick>twink "twink" 19 STEAM_0:0:7784890 0 00:31 23 0 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Tak zgadza się ban odemnie powiem tak:
Siedzę z Pestka na Ventirlo, gramy D2 i gadamy o tobie - mowie że cały czas grasz z lepszymi i jak Cie przenoszę to uciekasz z serwera albo wracasz spowrotem do lepszego team - zrozum ze nie robię tego dla beki tylko dla wyrównania team. Następnie zaczyna się mapa kabul mowie do pestki ze daje go do terro bo przegrywamy, Pestka mówi no żebym tak zrobił bo nie ma sensu jak jeden team non-stop gnębi drugi - zrobiłem to wyszedł z serwera mowie dobra wyszedł co na to poradze po chwili wchodzi spowrotem Twink i dochodzi do CT [które już wygrywało dosyc znacznie (ja byłem w Terro, Pestka w CT). No ręce nam opadły mowie mu po raz XX że po to robie teams żeby były wyrownane i żeby sie fajnie grało a ten do mnie z tekstem : sugeruje ci żebyś tego nie robił czy coś takiego - mowie dobra przeginasz więc zbanowałem Cie na 1440 minut. Według mnie ban był słuszny może przesadziłem z minutami powinienem dać ci na godzine ale bana ale jest słuszny i ma nie być sciągnięty do póki się nie skończy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 22 03 2009
Lokacja: Będzin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Potwierdzam wszystko
![]() poprostu kolega Twink gra ultra statsiarsko i kazdy to wie.Nie ujmując oczywiscie, że jego poziom gry jest wysoki, ale czasem przegina z kampieniem,ale FFA ^^
DB #26 Zagłębie Steelers Ostatnio edytowany przez Pestka_,. - 13-04-2009 o 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Co do twinka to bardzo go cenie za to, ze trzyma nonstop wysoki poziom gry (twink jestes chyba jednym z nielicznych, ktorzy nie traca swojej formy). Kampienie kampieniem, kazdemu to sie zdarza. Z tego co opisal LaYs to ban fakt faktem sluszny - niestety musze sie z tym zgodzic. Ale jak sam LaYs przyznal "ciut" za dlugi...mysle, ze nie ma tutaj co lamentowac wiecej nad ta sytuacja. Mam nadzieje, ze chlopaki Ci go skroca tak zebys mogl wrocic do gry.
@Twink dla Ciebie jedna mala rada, jak juz Cie przezucaja dla wyrowania skladow to zgodz sie z tym i pomagaj slabszym. Wiem, ze kazdy ma swoje preferencje w jakim team'ie chcialby grac ale z drugiej strony praktycznie zerowa jest przyjemnoscia bicie bez najmniejszego oporu team'u przeciwnego. Pozdro.