|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() Słyszałem że najazdy świąteczne są cykilczne czyli np. W piątek atakuje na kazordoon, w sobotę na darshie. Więc może byście tu zapisywaliście kiedy i na jakim serwerze były najazdy świąteczne.
ja narazie mam to będe edytować ![]() Titania: Najazd undead jester`ów na Darshie o 8:00 dnia 13 albo 14.04.09
[CHAR]Marstazu[/CHAR] Xerena [CHAR]Sir Zubru[/CHAR] Azura Ostatnio edytowany przez lolkowatylol - 15-04-2009 o 16:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() w tym rzecz ze nie tylko nie wiem jaki maja cykl ;/ moze 10 dni zobaczysz ze niedlugo bedzie taki sam najazd co tam co mowisz xD ;p
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Na moje oko tu nie ma żadnego cyklu, są losowe i tyle...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() to jest losowe, nie jest cykliczne, na pandorii kiedys nie respil sie General Murius czy jak mu tam, ten co sie z niego looci Nose Ringa, przez ponad pół roku, a przez miecha respil sie 5-10razy. A wiec to jest losowo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grulix
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@Fetomann The Horned Fox http://tibia.pl/monster/The_Horned_Fox Myślenie nie boli. @topic Wiem, że we święta np. 24 grudnia to np. od resetu do serwera powinno być :d. Ostatnio edytowany przez Grulix - 05-05-2009 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |