Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-04-2009, 07:42   #121
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darren Pokaż post
Nie powinny być wogóle brane pod uwagę? Z góry zakładasz, że ktoś taki nie nadaję się do pracy w supp, może się mylisz/ a może nie tego napewno nie wiesz i się nie dowiesz puki dana osoba nie dostanie szansy na wykazanie się.
w mojej (przewaznie srogiej) ocenie osoba robiaca blad w slowie 'puki' nie nadaje sie do tworzenia jakichkolwiek tekstow.. czy na strone.. czy do szkoly... czy gdziekolwiek.... bo 'na pewno' i 'w ogole' mozna wybaczyc... zawsze ktos takie bledy by poprawil... ale takie 'byki' jak 'puki' sa niedopuszczalne (przynajmniej dla mnie)

Bless!

@Edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krukson Pokaż post
Jak ktoś Cię wali po buzi.
Wolisz dostawać od nieznajomego, który sprzeda Ci parę kopów i pójdzie, czy od znajomego, który kopać będzie jak psa bez przerwy, bo będzie wiedział, że nic mu nie zrobisz?
ziomek.. po 1 to glupie porownanie ktore nie ma zwiazku z supp, po 2 jakby ktos mnie walil po buzi to nie patrzylbym czy to znajomy czy obcy i tez bym go walil, po 3 ktos nieznajomy jakby Cie walil po buzi to skopalby Cie tak zebys nie pamietal jego twarzy, okradlby Cie i zostawil, znajomy nawet jakby Cie walil to nie okradlby ani nie zostawil.. chyba ze Ty masz znajomych ktorzy by Cie pobili gorzej od obcego.. a po 4 to nie masz co 'walczyc' bo i tak nie zostaniesz wybrany.. (nie wierze w to by stalo sie inaczej) dlaczego? spojrz na swoje posty (jesli w ogole zlozyles podanie)
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 24-04-2009 o 17:53.
Snagoth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-04-2009, 09:16   #122
Xmazda
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: POLAND!

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xmezda
Profesja: Knight
Świat: Vinera
Poziom: 64
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
Xmazda ma numer GG 9333251
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voniek Pokaż post
Nie koniecznie, ale jak mamy ocenić, czy osoba się nadaje, czy nie, jeżeli napisała post w tym temacie i podanie. Pamiętajcie, że podanie swoją drogą, a aktywność swoją drogą. Prędzej zostanie wybrana osoba, która stara się pomagać na forum i ma podanie takie sobie, niż osoba, która ledwo co zarejestrowała się, ma 2 posty i super podanie.
A ja się z tym nie zgodzę. Nigdy nie udzielałem się na forum bo po prostu szkoda było. Napisało się coś mądrego to zaraz banda dzieciaków napisała "ale z ciebie nub" itp... Mimo to uważam że bym się przydał, zwłaszcza do tłumaczeń, tym bardziej że byłem (jestem?) już suporterem na innej stronie fanowskiej Tibii i bardzo sobie cenili moje tłumaczenia.
Xmazda jest offline  
stary 24-04-2009, 10:46   #123
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xmazda Pokaż post
A ja się z tym nie zgodzę. Nigdy nie udzielałem się na forum bo po prostu szkoda było. Napisało się coś mądrego to zaraz banda dzieciaków napisała "ale z ciebie nub" itp... Mimo to uważam że bym się przydał, zwłaszcza do tłumaczeń, tym bardziej że byłem (jestem?) już suporterem na innej stronie fanowskiej Tibii i bardzo sobie cenili moje tłumaczenia.
Przejrzałem Twoje posty - masz 3 - dwa w tym temacie i jeden=podanie. Konto jest od 2007 roku. Wtf?
Jeżeli jesteś tłumaczem na innej stronie to napisz to, zawsze coś ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darren Pokaż post
Podziwiać należy czyny, nie słowa
Jakie czyny, jak ktoś napisał tylko podanie? Przecież nie sprawdzę tego kogoś ile siedział na forum, czy jest pracowity, skoro ma jeden post.
stary 24-04-2009, 14:23   #124
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Nie potrafię zrozumieć waszych intencji...Każdy kto złożył podanie, ma w tym jakiś cel. Jeden chce pomóc - inny chce mieć podpis. To przecież logiczne, że jeżeli zostanie wybrana osoba niewłaściwa, to prędzej czy później zostanie jej ten "tytuł" odebrany.

@Krukson.
Wiesz że dzwon bije, ale nie wiesz w którym kościele. Starasz się na siłę udowodnić swoje racje. To nie jest mądre podejście.
stary 24-04-2009, 19:20   #125
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. Niektórzy tylko pogrążają się.

A wybór zależy od SZEFOWEJ supportu. Chyba było to powtarzane parę razy.

Co do "dawania szansy". Jakoś wątpię by Slythia popełniła taki błąd.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania