|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Po długiej przerwie mamy przyjemność zaprezentować Wam kolejną porcję awansów naszych rodaków. Dzisiejszy news wręcz zdominowali adepci magii oraz.. rybak! Lecz oczywiście nie mogło zabraknąć tych, którzy przelali niejedną krew w swoim życiu
![]() Zacznijmy od awansów w doświadczeniu. Jesteśmy mile zaskoczeni, że aż trzech polaków dołączyło do grona graczy, którzy uzyskali 300 poziom! Są to Raynex, Morgahar, Adriano Do'urden. Brawo! ![]() ![]() ![]() Nie mniej warty wspomnienia jest Aldruhn który zdobył 280 poziom, Knight ado z 275 poziomem, a zaraz za nim Ricko Amesh i Mistrz Broni, którzy awansowali na poziom 270! ![]() ![]() ![]() ![]() Dumni możemy być także z: Zwariowany Hoolik, Night'Aran, Myth Valan, Lex Deonge oraz Daro of Aldora, którzy osiągnęli poziom 250! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed ogłoszeniem awansów poziomów magicznych warto wspomnieć o Macarton'ie który zdobył 111 poziom w walce dystansowej oraz o pancernym Wojtas The Smieciarz z 113 poziomem obrony! ![]() ![]() Czas na osiągnięcia magiczne! Zacznijmy od rycerzy. Na 10 poziom magiczny awansowali: Agroki Tue, Azix Tadius, Daro of Aldora, Lord Morth oraz Marjola. Jednak to Ricko Amesh pilnie studiował nauki i osiągnął niezwykle wysoki dla rycerza 11 poziom magiczny! Brawo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paladyni również się nie lenili i zdobyli wysokie umiejętności władania magią. Na 25 poziom magiczny awansowali: Stroina, Lost Paladin, Mikath Annhiras i Pheriel. Na 26 Sparthakuss, Holy Pharaoh oraz Pall Glupa. Jeszcze wyższymi umiejętnościami mogą się pochwalić: Domith (27 poziom), Pablos Angel (28 poziom) i Morgahar z najwyższym wśród paladynów 31 poziomem magicznym! Wielkie brawa za takie osiągnięcie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak dominatorem w kwestii magii jest Cinse, który osiągnął niewyobrażalny 90 poziom magiczny! Także wielkie brawa! ![]() Na końcu gratulujemy rybakowi Ameriov Rookstayer, który musiał złowić niejedną złotą rybkę by osiągnąć 90 poziom łowienia! Brawo! ![]() Wszystkim serdecznie gratulujemy i życzymy wysokich awansów. Przypominam także o regulaminie awansów, z którego dowiecie się jakie wymagania trzeba spełnić by wasza fotka znalazła się w newsie ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() Amer, jestem tam.... Wszystkim składam serdeczne gratulacje.
#4 |
Frequenter
|
![]() Cóż, mogę tylko złożyć gratulację i życzyć kolejnych leveli i skilli :>
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2009
|
![]() Sry za pomyłkę.... No nie zauważyłem moj błąd... Sorka Snagoth za
![]() @edit sry za literówki.. tzn niema spacjiczasami... nowa klawa:/ Ostatnio edytowany przez Samzgadnij - 25-04-2009 o 10:03. Powód: Klawiatura |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ricko Amesh =Botter
![]() 17 Godzin Staminy ^.^ |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() dlaczego nie pojawil sie tam moj adv?
Undead Thornado, 10 m lv. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nooby i tyle na Botach 300 lvl tylko nie wciskajcie kitu ze sami zdobyli !!!
Zaraz byscie ich bronili!! ![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2008
Lokacja: Rzeszów
Świat: Aldora
Poziom: 72
Poziom mag.: 1
|
![]() http://img15.imageshack.us/img15/6661/90mlvlcinse.jpg
zal, zdjęcie zrobione na własną rękę W statystykach ma 92 mlvl... |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2009
Lokacja: Dolny Śląsk, zadupie IQ: -1
Świat: Astera/Dolera
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co za ludzie chodzą po tym świecie(forum) ? Gratuluję awanswów ![]() Ostatnio edytowany przez Partyraiser - 25-04-2009 o 15:37. Powód: bo tak |
||
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() A już się bałem, że zapomnieli o avansach - ostatnio widziałem je w Nowy Rok...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() I am holding out for a hero til the end of the night
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Gratz! Najbardziej dla Wojtasa - takie skille?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Ten Wojtas by mógł chociaż raz miejsce zmienić na moment awansu ;P
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() wielkie gz
mam nadzieję że też za kilka miesięcy będę jako wysokolevelowy rybak ;] zastanawiam się co lepsze... screen na rooku czy mainie?
![]() |
![]() |
#18 |
Słitaśny Krulik
|
![]() A ja tam mysle, ze screen Cinse'a jest fejkiem. Zobaczcie default; najpierw awans, a pozniej czar. Chyba jest na odwrot.
![]() @edit Jednak to jest na 100% fake. Wystarczy spojrzec ile many ma na pasku, a ile w skillach. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 25-04-2009 o 11:49. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() Gratulacje wszystkim ,ale moderatorzy i osoby zajmujące się tym chyba troche zaspali.
Np. Morgahar ma już 26 lvl'i więcej! Aleee i tak dobrze ,że w ogóle są (;
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2009
Lokacja: MyWorld
Imię: Czimi Bumboks
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 18/21
![]() |