|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2009
Lokacja: Dolny Śląsk, zadupie IQ: -1
Świat: Astera/Dolera
![]() |
![]() Ciekawe, media oczywiście wszystko nagłaśniają i koloryzują.
Zapewne będzie tak jak z ptasią grypą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może nagłośnione i przejaskrawione przez media, ale ofiary choroby, czy też raczej chorób, były i są- to jest fakt.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no w końcu może wymrze większa i słabsza liczba ludzi, zostaną ci najsilniejsi i otaku oraz nerdzi nie wychodzący z domu tylko grający/oglądający anime!! A mówili że bycie nerdem to ZUO a tu proszę życie ratuje xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Hiho, ale się uśmiałem :D
Perełka tego tematu - pierwszy post Litawora, świetna riposta :D Ten wątek poruszono też na forum onet.pl ktoś zasugerował, że (pozwolę sobie w skrócie przytoczyć): a) Majowie tak przepowiedzieli, to właśnie jest koniec i nibiru aka x - Majowie mieli kalendarz cykliczny (któryś z wiarygodniejszych polskich badaczy mówił ładnie w wywiadzie, że kończy się w listopadzie - fail mediów? imho i mediów i społeczeństwa, które łyka baśnie po same kule). a to, co widać z półkuli południowej (coś tam się spikselowało na niebie) to jakaś planeta karłowata, dawno już udokumentowana. b) new world order - elita testuje wirusy i chce unicestwić 90% społeczeństwa. w sumie to nie wierzę w takie rzeczy, ale jestem za. hihi, dżołk. śmierci nikomu nie mam zamiaru życzyć. - gdybym był w jakiejś wyimaginowanej, sadystycznej elicie to rozsiałbym ebolę po europie, w moskwie, pekinie, tokio, canberze, montevideo i brasilii i byłoby po sprawie. ale cóż, żyjemy teoriami spiskowymi :D to nie choroba jest beznadziejna. media są.* * - parafrazując publicystę Dana Gardnera |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Ale serio, na onecie ktoś niektórzy twierdzą, że jest to plan jakiegoś rządu, żeby... zmniejszyć liczbę ludności. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ogolnie jak ktos wyznaje filmy Alexa Jonesa, to w to wierzy. Filmy sa ciekawe, ale jednak trzeba je traktowac z przymruzeniem oka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() W ogóle ludzie mają niesamowite pomysły, ostatni komentarz, jaki gdzieś widziałem, mówił, że to efekty modyfikowania genetycznego świń przez amerykańskich hodowców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() No lol, jak to może być prawda, przecież świnie nie istnieją!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nihilista!
![]() |
![]() |
#33 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak dla mnie jest to zwykla medialna nagonka. W pelni rozumiem meksykanska walke z tym wirusem (zamykanie szkol itp miejsc publicznych az do poprawnego rozpoznania zagrozenia), przez co najprawdopodobniej unikniemy wielkiej epidemii, ale to, jak reaguja media, zakrawa na smiesznosc. Z ptasia grypa bylo podobnie - 2 miesiace walkowali temat, a naukowcy i dzialacze spoleczni dzialali w spokoju i to wlasnie dzieki braku paniki z ich strony na ptasia grype umarlo 90 osob - mniej, niz u nas ginie w ciagu tygodnia na drogach. Epidemie zawsze byly, sa i beda nas meczyly, tak samo jak jakiekolwiek inne gatunki zwierzat. Tyle, ze teraz jestesmy tak rozwinieci, ze mozemy poprawnie rozpoznac co nas atakuje i probowac podjac walke, na co np w sredniowieczu pozwolic sobie nie moglismy.
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Ten tzw. wirus meksykanski to nic innego jak kolejne narzedzie w rekach bilderbergow. Nie zadzialal na ludzi sztucznie wywolany kryzys gospodarczy to wymyslili kolejna zaraze. Chca zmniejszyc populacje ludzi, bo mniejsza iloscia latwiej manipulowac, zreszta swiat jest juz tak zmanipulowany, ze watpie, ze da sie to powstrzymac. Media sa ich wlasnoscia, wiec moga pchac szaremu ludowi co tylko zechca. Polecam wszystkim zobaczyc wywiwad z Aaronem Russo - przyjacielem jednego z rodziny Rocefellerow. Opowiada on w owym wywiadze o planach bilderbergow na czele z Rockefellerami.
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Cytuj:
musiałem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
I wreszcie dzisiejsze społeczeństwo konsumenckie staje się przerażone z powodu paruset zgonów <3
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2009
Lokacja: częstochowa
Imię: Wu Cent
Profesja: Elite Knight
Gildia: nie mam i nie chce miec
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 84/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() i po co wydawalismy tyle kasy na pacce? zeby nas teraz zamienilo w jakas swinke? o nie wole sie pociac misiami haribo!!! ludzie tnijmy sie to koniec swiata ale naszczescie jestem tak pomyslowy ze nie wziolem do reki slownika ale pisze liste co zrobisz aby uchronic sie przed wirusem no to tak:
1.zamknij okna dzwi zgas plomienie w kuchenkach zatkaj krany i rury zalep mieszkanie tasma klejaca i schowaj sie pod luzkiem jedzienie maja ci podawac ktoplowka tylko igla ma byc super czysta i kupiona przed afera ma byc szorowana za kazdym razem po uzytkowaniu jej. 2. gdy juz afera minie mozesz wyjsc z pod luzka i zobaczyc jak cie w konia zrobili ;* dziekuje ze zechciales mnie wysluchac i zmarnowac kilka sekund swojego zycia na przeczytanie tej masy bledow ort. ![]() ![]() ![]() ps. sory za bledy ale nie jestem dobry z polaka ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Jak chca umierac to umieraja... zabronic im tego nie mozna no nie?
Nagadaliscie sie o chorobach niszczacych ludzkosc ze as zachcialo mi sie znowu zagrac w to... ![]()
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84