![]() |
#8521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
za tydzień to matura jest -.- |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ja zycze Barcie 2giego miejsca w La liga i wygrania LM, bo za duzo dzieci z ligi angielskiej sie napina ; d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8523 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Chelsea do boju ;d
![]() |
![]() |
#8524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Inter, Napoli. Senk ju.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 27-04-2009 o 08:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Edwin van der Sar
Glen Johnson - Rio Ferdinand - Nemanja Vidić - Patrice Evra Ashley Young - Steven Gerrard - Ryan Giggs - Cristiano Ronaldo Nicolas Anelka - Fernando Torres Tagiem "B" oznaczyłem zawodników Manchesteru znajdujących się w jedenastce roku, dodatkowo podkreśliłem piłkarza roku z United. Zawodników drużyny Arsenalu wyróżniłem kolorem... W sumie to ich nie znalazłem =( Jak widać, Manchester ciągnie conajmniej 6-ciu zawodników (chciałbym zwrócić uwagę na brak chociażby Rooneya w tym elitarnym gronie), a stereotym o Liverpoolu wydaje się być bardziej prawdziwy niż wcześniej. Dodatkowo "przechyliłem" Younga, bo wyprzedził całą zdolną młodzież Arsenalu (Manchesteru także, ale oni nawet nie grają regularnie). Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 27-04-2009 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() W końcu Giggs wygrał to, co powinien już dawno wygrać. A co do Arsenalu, to nie dziwi mnie brak piłkarzy z Emirates (a czy w ogóle powinien mnie dziwić?).
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#8527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wywołuj Yoha z lasu.
![]() |
![]() |
#8528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. Maggic mi też śnił się mecz, ale jedyne co pamiętam to wynik 2:0 do przerwy i to że jedną bramkę zdobył chyba Messi. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 27-04-2009 o 19:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8529 |
Użytkownik Forum
|
![]() Messiego sobie mogą pilnować i w 4, bo jest bez formy trochę, ale to dobrze, ściągnie obrońców na siebie a Dani/Iniesta będą tam raszować xD
To już dzisiaj to już dzisiaj !! \o/
![]() |
![]() |
#8530 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłby ktoś wymienić wszystkich niezdolnych do gry?
@Down Czyli lewa obrona kulawa, raczej skrzydeł też nie będzie? Może zagra Malouda tak jak kiedyś Robben (czyli bez drugiego typowego skrzydła)? Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 28-04-2009 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Sytuacja Kadrowa:
W składzie The Blues na pewno zabraknie Deco, Paulo Ferreiry oraz Joe Cole’a którzy zmagają się z długoterminowymi urazami kolan. Pod znakiem zapytania stoi występ Ricardo Carvalho(?) któremu podczas meczu rezerw z WBA, odnowił się uraz ścięgna podkolanowego. Z pierwszego półfinałowego spotkania zawieszony przez żółte kartki jest nasz podstawowy lewy obrońca Ashley Cole. Wszystko wskazuje na to że w potyczce z Blaugraną, jego miejsce zajmie Jose Bosingwa. Po przerwie w drugim spotkaniu z Liverpoolem na Anfield, do składu wraca nasz kapitan John Terry. W kontekście braku Carvalho to doskonała wiadomość. Jedynym zawodnikiem który jest narażony zawieszeniem wraz z następną kartką jest Nicolas Anelka. Kadra Barcelony prezentuje się znacznie lepiej. Jedynym kontuzjowanym zawodnikiem jest Gabriel Milito który zmaga się z urazem już blisko rok. Do składu powraca Rafael Marquez który nie grał ze względu na żółte kartki. O jedną kartkę od zawieszenia są Sergio Busquets, Dani Alves oraz Carles Puyol. Źródło: chelsea.pl
![]() |
#8532 |
Użytkownik Forum
|
![]() Karykaturzysta o pseudonimie Kap pracujący dla gazety "Mundo Deportivo", w serwisie internetowym tejże gazety zaprezentował swoją nową karykaturę, którą można zobaczyć klikając na poniższy link.
Ukryty tekst:
(fcbarca.com) ![]()
![]() |
![]() |
#8533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() gra ktos z was u buka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8534 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.betbrain.pl/oddsOverview/...7131716/site/0
Ciekawe rzeczy :O. Jak po 1 połowie będzie 3-1 dla Barcy za każdą złotówkę zgarniemy 81 :O ;d
![]() |
![]() |
#8535 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Od bukow jest inny temat
![]() |
![]() |
![]() |
#8536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Valdes
Alves - Puyol - Marquez - Abidal Xavi - Toure - Iniesta Messi - Eto'o - Henry Taki skład byłby w sam raz ![]() ![]() @Editowa dopiska Skład znany, tylko Pique w miejsce Puyola. Cech Bosingwa - Terry - Alex (Carvalho) - Ivanovic Essien - Mikel - Ballack Lampard - Malouda Drogba Ze zględu na brak lepszego kandydata na lewą stronę (chyba że zagrałby tam Bosingwa, a na prawej Belletti) wstawiłem Ivanovica. Występl Carvalho niepewny, dlatego w nawiasie. Czy zagra Anelka? No nie wiem, jeśli tak to raczej za Mikela/Maloude. Myślę jednak, że zawodnik z Francji ma większe szanse na grę, bo nie widzę innych skrzydłowych w obwodzie (Kalou na prawym przecież jest, więc co ja wygaduję! równie dobrze mógłby zagrać właśnie on na prawym, a Mikel out). Widać jednak, że Guardiola ma większy problem z prześwietleniem rywala, więc Hiddink nie musi być aż takim geniuszem. Mimo wszystko moim faworytem jest Barcelona. Gdyby Deco, Cole, Cole (xD) i Carvalho byli zdrowi to miałbym większy problem z odgadnięciem zwycięzcy. Wszystko przed nami. @Edit 3 Chelsea odkryłem ![]() @Ten sam edit (czyli 1) Kurde, myślałem, że mecz o 21:45, czemu mi nikt nie powiedział? -.- @Edit 2 Proszę o link do justina! Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 28-04-2009 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zieeeeeeeeew Chelsea miała grać otwarcie a nie bronić się w 9 zieeeeeeew
![]() |
![]() |
#8538 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Do przerwy Barcelona 0:0 Chelsea. Oprócz groźnej sytuacji Drogby po błędzie Marqueza ( chwała Valdesowi za tą interwencje ) i strzale Henrego nie dzieje się nic oprócz przewagi Dumy Katalonii (65%:35% w posiadaniu piłki). Wynika to raczej z defensywnego ustawienia Chelesa która gra 3 defensywnymi pomocnikami, oraz pozostawionych z przodu Maloudy oraz Drogby. @Edit Co do Arsenalu, odpuściłbym sobie te gadki o zawodnikach, bo przypominam, że Adebayor, Arschawin ( jak zrobilem błąd to wybaczcie ) również nie są przypadkowymi graczami, dlatego ManU czeka ciężka przeprawa, jeżeli chcą awansować. Osobiście chciałbym finał bodajże sprzed 3 lat, czyli Barcelona-Arsenal. @2down Różne są powody. Mourinho jak był trenerem The Blues, to na treningu pojawiał się w dresie z rzadkich okazji, często przychodził w garniturku. Jeżeli czytałeś książke Jerzego Dudka (w co wątpie) to dowiesz się troche o szkoleniu w Anglii. Ostatnio edytowany przez Swiety - 28-04-2009 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Spodziewałem się czegoś więcej po Chelsea...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8540 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir Alex Ferguson jest chyba na każdym treningu, przebrany w dresik, więc cii
![]() |
![]() |
![]() |