|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam. Postanowiłem założyć ten temat ponieważ sam jestem początkującym raperem. Razem z kumplem zaczeliśmy nagrywki na podkładach z wp.pl, jednak teraz bity klei nam kolega
Jeżeli jest tu tez takowy początkujący raper niech poprostu wrzuci swój kawałek a my go ocenimy..Jako że napisałem ten temat to też wrzuce mój kawałek.. http://www.wrzuta.pl/audio/bBWZtvg7S...co_znaczy_brat ja to ten 2gi : )
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Ja pisze teksty,ale raczej na forum takim jak to nie pali mi się ich wrzucać.
A twój utwór gites. Jak długo piszesz teksty? I który z MC to ty? : P Wiesz co mi się podoba? Wiecie że rymy to nie jest wszystko. Nie gadacie pierdół byle do rymu. A one same z siebie już co kilka wersów wychodzą. O to chodzi.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
ja to ten drugi, to był moj pierwszy kawalek, pierwszy tekst i pierwsza nagrywka ;p ale wkoncu niedlugo kolejne ;d
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
|
Te Twoje nie może mi się załadować. Próbowałem kiedyś sam coś nagrać ale kilka tam kawałków marnie wyszło. Z początkujących się tu udzielających to z tego co wiem jest chyba, w każdym bądź razie był Snoopeczek. Masz coś swojego?:>
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
|
@up, tak,piszę teksty, od czasu do czasu kleję bity. Ale nie jest to póki co na tyle dobre, żebym jakoś to ujawniał.
Rexibol powodzenia, piona |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Metiu, z jakiego osiedla jestes? To te na wrzucie to właśnie moje..
ten tekst pisalismy na 2ch.. ja pisalem gdzies okolo 15 minut, i poprawialem z 10 a czitos w 15 minut napisał i poprawił ;p niedługo nowy kawałek.. oto fragment tekstu: Walcz by wygrywać: na tym świecie nie ma bez walki wygranej jak judasz mozesz postawić na przegranej ja tak napewno nie zrobie od razu sie nie poddam tego co mam mojego zycia od razu nie oddam wszystkie sprawy staram sie do konca wyjasnic chcesz tego moge ci wszystko szybko rozjasnic reszta bedzie jak nagram i uslyszycie.. ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
Rexibol, dobry kawalek, pjona ; ]
ja tam nie probuje swoich sil xd |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
a ja potrzebuje teraz majka.. z 4 kumplami planuje sie zrzucić na pojemnościówke ;p ale to jest wydatek 300z;
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
|
Cytuj:
Broniewskiego, a co? Ostatnio edytowany przez metiu - 11-08-2008 o 21:33. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
przydworcowe
ten czitos co ze mna nagrywal jest z antoniuka oO a Ty ktora strona? ;p
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
Ja zaczynam rapować. Mój pierwszy tru rap utwór. O wakacjach.
WAKACJE Wakacje, okres w życiu piękny Choć to czas naprawdę pierdolnięty Dwa miesiące odpoczynku Dla Anieli to okazja do łażenia po rynku Nowak siedzi w domu Pije piwo po kryjomu Kowalski przesiaduje na boisku Niestety, dostał od dresa po pysku Nie ma dla nas miejsca Miejsca bezpiecznego W którym spędzę wolny czas, kolego Pójdę na blokowisko Wyciągną ode mnie wszystko Bo Nowak jest pijany Wziął nóż z kuchni mamy Zaczyna mi grozić I jak superbohater się wozić Dwa promile w ciele Cóż począć, przyjaciele ? Oddać mu komórkę, hajs Tak, kurwa, very nice...
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok ! Na zawsze tu <333
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
To ja się pochwalę
To taki 'diss' na pewnego lamusahttp://www.wrzuta.pl/audio/1hCmSEMsF...nie_wiedzialem
Ostatnio edytowany przez Kornio249 - 26-08-2008 o 20:22. Powód: Literówka, rze hooy |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
białystok wita ; dd u nas jest wielu poczatkujacych MC.. jakie osiedle ziomek?
piona.. ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: Pietropawłowsk Kamczacki
Świat: swój
|
a ja jestem jedynym mc w tym kraju który nie nagrał jeszcze żadnego kawałka xd
podczas imprez bawimy się z kumplem w freestyle, nie powiem nawet nieźle czasami wychodzi... ;d Ostatnio edytowany przez skuug - 04-11-2008 o 20:57. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Eudezet
|
|