|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
Bardzo sporadyczne, leciutkie zawieszenia, równie rzadko muzyka się nie chce odtwarzać, markowe słuchawki po jakimś czasie zaczynają przerywać.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
wiechy ;p i rozluzowalo mi sie wejscie od sluchawek i bardzo latwo je odlaczyc xD
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
|
A ja w swoim W 580 miałem kiedyś banalny problem, który dotykał chyba większości posiadaczy pierwszych egzemplarzy tego telefonu - pękające klawisze. Wada czysto technologiczna, nie mająca praktycznie nic wspólnego z użytkowaniem. Był to tylko problem estetyczny bo w funkcjonalności nie przeszkadzało to ani trochę.
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
A moje oryginalne słuchaweczki HF padły po jakimś czasie bez powodu. Chociaż to może od nagannego zwijania ich w kłębek : /
|
|
|
|