![]() |
#9382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2009
|
![]() Czeeesc wszystkim.
Ogladam anime od dwóch lat i najlepsze na jakie się nadziałem to naruto , bleach i dragonball które obejrzałem jak byłem jeszcze wysokości śmietnika ( takiego małego ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Pradatorek
Moje najszczersze kondolencje. Skoro przez 2 lata oglądania uznajesz te anime za najlepsze no to naprawdę współczuje.
![]() |
#9384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Co ty przez 2 lata oglądałeś że Naruto, Bleach i DB wypadają jako najlepsze?
Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9385 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam Cię!
Polecam ci przejrzeć temat w poszukiwaniu ciekawych tytułów bardziej "poważnych od naruto czy db". A jeśli lubisz anime, może spodobają Ci się mangi? www.onemanga.com oraz www..manga-lib.pl To angielsko oraz polsko języczne strony, w których znajdziesz mangi on-line. Serdecznie polecam! : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9386 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Argen
Jaki ty miły ;p Niech się uczy młody, że tu lekko nie ma ^^ Bo wyrośnie nam kolejna Illya czy Milano xD @Predatorek Po pierwsze: Witam w największym temacie na owionie. Niestety w tej chwili przechodzimy mały kryzys, ale to tylko przejsciowe problemy. Uważaj na Rayze i jego tentacle, oraz zbanowanego flame dude'a Grocix-sama. Po drugie: Od siebie polecam Fate Stay/night, Full metal alchemist, Code Geass i Death Note. Tak na początek żeby nie sypać "legendarnymi" seriami ;p Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-05-2009 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2009
|
![]() Jak się rzucili... współczuje zmarnowanego czasu...
Signed Ilja. IliJa has escaped ( to z pokemonów jakby ktoś nie teges ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() No coż, jeśli za zmarnowany czas uznajesz realizowanie swego Hobby, to jeszcze szczersze kondolencje.
@Poniższy Oj, niefajnie. Ciasno musi być. Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 04-05-2009 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9389 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Azur
Delikatnie, jest zagrożenie że to legendarny Illya. Tylko elyta ma na tyle siły żeby go obrażać. Chcesz to walcz z nim... ale pamiętaj że możesz skończyć w obrazkowym grobie! Illya to ty? Wracaj do nas! Nawet nie wyobrażasz sobie jak nam ciebie brakuje! A zwłaszcza mnie, może to zabrzmi nie szczerze.... ale ja ciebie kocham! Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-05-2009 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9390 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Illya, czy nie Illya, to muszę stwierdzić, że ja przychodząc tutaj w czasach spamu nie byłem tak mile witany. ;<
@Top: Brnę dalej w Code Geass i muszę stwierdzić, że wraz z Death Notem w obejrzanych przeze mnie anime zajmuje 1. miejsce. ;p
![]() |
#9391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. Zajrzyjcie w mój Animelist i powiedzcie, co powinienem jeszcze obejrzeć :s Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 04-05-2009 o 18:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9392 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @GargoinX
Kim ty jestes? To były czasy spamu, mieliśmy 5 no-life'ów którzy w ciągu 12h potrafili napisać 100+ postów. A teraz potrzebujemy nową krew bo stara ekipa się wykruszyła ;p A illya to jest legenda tego tematu.... jednak swoją postawą doprowadził to tragicznej jak widać, banicji ;p Code Geass jest lepsze od DN! I Guren MK2 I Kallen i C.C! To wszystko jest ponadprzeciętne. @Azur Wszytko co mam ja, Grocix i DDoS na anime-planet ^^ Powinno ci wystarczyć na najbliższe 2-3 lata ;p Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-05-2009 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @nowy
strzeż sie frizza....uwierz... ale i siema wszelkie zachowanie Illyopodobnie [animeowej tez] będzie tępione ^^ @Gar bo to nie były czasy kryzysu :/ Illya był cholernie niesławny..
![]() |
![]() |
#9394 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Yhm One Piece już jest przetłumaczony, a Naruto i Bleach nie ma, mógłby ten od RAW do OP zrobić scany NiB i dać SleepyFans!!!
Nie mam siły na DB Kai i FMA:B coś, laptop odmawia do tego posłusznego działania z HDD zewnętrznym i muszę kopiować na dysk laptopa anime podwójna robota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() był
![]() pamiętasz? http://forum.tibia.pl/showthread.php...31#post2161531 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139860&page=43
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-05-2009 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9398 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() taaa.
Illya jest taką legendą jak wrzód na rzyci mile widzianym "gościem" Anyway - zacząłem czytać Strongest Disciple Kenichi. Przyjemna manga. Już 200 chapter... Argh
![]() |
![]() |
![]() |
#9399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Czasami żałuje, że nie było mnie tu za czasów Illyi.
A tak btw. co to za animu? A raczej skąd ta postać. http://i305.photobucket.com/albums/n...5262167057.jpg
![]() |
#9400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() @kuma
nie wiem co to za animu, ale wiem jedno : ruch*** bym ja... @toradora Zajefajne... podobalo mi sie... byla chwila refleksji po skonczeniue. TYle. |
![]() |
![]() |