![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Nowa plyta HG ku zaskoczeniu niezla.
|
![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() http://miskes.wrzuta.pl/audio/6SJsmc...kes_-_przyjazn
tego chyba nie dodałem... Hmmm prosił bym o opinie... pracowałem nad nagrywkami itd jakos 2 miesiące... w porównaniu z pierwszymi songami, jakoś to wygląda? ; D
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
|
![]() HG z "Klucza" jest dla mnie strasznie chu*owe. ale na "Drodze" pokazali, ze mimo ze sa HG to i tak moga miec fajne bity i niekoniecznie kazda piosenke o jaraniu jointow i pier*oleniu policji... pare tam sie takich znajdzie, ale Wlasnie Tak, czy 63 Dni Chwaly to sa piosenki, ktore sa inne ; p
@Snopeczek no nie moge z tej twojej piosenki ; p kozak straszny : ) @up fajne fajne ; pp tylko szkoda ze takie krotkie... link do kawalka Snopeczka xdd Ostatnio edytowany przez Emcess - 30-04-2009 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=52IQ9I91uZE --------------- A ten kawalek 'Sen' zajebiaszczy, gratulacje. Edit - mega kawalek 'Juz od '99 plyne'
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 01-05-2009 o 11:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() U mnie w mieścinie wczoraj Góral był i powiem wam, że więcej ludzi było rok temu na Dodzie ;p. Nawet udało mu się trochę ludzi rozruszać
![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pod napływem pozytywnych komentarzy na temat krążka, zdecydowałem się przesłuchać i...
Dla mnie nawet więcej niż 'niezła'. (nie spodziewałem się, że kiedykolwiek to napiszę) @edit Coś czuje, że nowy album 3W też będzie kozak, a ten singiel mega. Ogólnie rok '09 wydaję się być zajebistym, poza tym co już wyszło czeka nas jeszcze WFD, 3W, Tetris, Ortega, Pezet/Małolat, Numer Raz i parę innych a nawet w zagranicznym takie kozaki jak Raekwon, Method Man & Redman czy Eminem. Zacieram ręce. Ostatnio edytowany przez Thug' - 01-05-2009 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Świat: Danubia
|
![]() Wg. mnie nowa plyta HG jest slaba, dobre na niej sa wg mnie 3 kawalki, droga, 63 dni chwaly i ktoregos dnia
![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyznam, ze wczesniej tego HG malo sluchalem, w sumie to jest pierwsza ich plyta przesluchana przeze mnie w calosci i jest dobra, nawet bardzo w porownaniu do tego co wczesniej obilo mi sie o uszy w ich wykonaniu.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, Chada też. Podobno jeszcze Peja ma coś wydać ale jakoś specjalnie na to nie czekam. A wie ktoś może co z solówką Ero? Bo gdzieś czytałem, że jednak nie wyjdzie w tym roku ale to było jakiś czas temu, może się coś zmieniło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Off: za co Emcess bana dostal? @down Fisz raczej nic.
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 01-05-2009 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Orientujecie się co tam Fisz kombinuje bo na necie nie mogę znaleźć info?
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do Chady to ma być promovideo nie długo , więc może wyjdzie.
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
|
![]() hemp gru = waszka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A promo Chady juz jest dawno - http://www.youtube.com/watch?v=XGEPTivmu2c
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() edit
promovideo Chady już jest http://www.youtube.com/watch?v=O6opwTUaRjs a najlepsze jest: "Jak nie masz hajsu to zajeb to z empiku" "Premiera albumu, który najprawdopodobniej dostępny będzie tylko w sprzedaży internetowej przewidziana jest na 19 czerwca." xd
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze Ostatnio edytowany przez kleofast - 02-05-2009 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Moja druga nagrywka:
http://snopeczek.wrzuta.pl/audio/6dh...ile_zwatpienia We własnym imieniu zapraszam też do przesłuchania pierwszej: http://snopeczek.wrzuta.pl/audio/6Ne.../esenope_-_sen Konstruktywna krytyka mile widziana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Snopeczek te drugie fajne, chociaz mi sie bardziej podoba "Sen" ; pp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() @Down
Nienawidzić jakiegoś gatunku muzyki, a uważać za debili ludzi, którzy go słuchają to jednak jest różnica. Tym bardziej, jeżeli głównym argumentem jest to, że teksty raperów są płytkie, w przeciwieństwie do tych z muzyki popularnej. Ostatnio edytowany przez Kem3s - 06-05-2009 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
|
![]() e tam, na kazda muzyke znajda sie hejterzy.. ja tam metalu nie trawie np. : )
|
![]() |
![]() |