![]() |
#8701 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A co pisza na pudelku? Cytuj:
Cytuj:
Wystarczylo strzelic 1 bramka wiecej i bylby spokoj. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jesli wedlug ciebie Piquet specjalnie dotknal pilke to nie ma co z toba dyskutowac, kontakt byl praktycznie nieswiadomy, zawodnik Chelsea kopnal go w reke, nie mial nawet czasu zeby ja zabrac.
I co ma do rzeczy kto to napisal, czy ktos na onecie czy nawet na pudelku? Skoro to sprawdzone informacje, oneciarz po prostu to wkleil, zeby zamknac usta kibicom chelsea, ktorzy sie zalili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8703 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
Tak jak pisałem wcześniej, Chelsea stać na perfekcyjną grę obronną i dobry atak co było widać we wczorajszym spotkaniu. Szkoda, że Barcelonie nie dane było zagrać optymalnym składem bo gra na pewno wyglądała by inaczej. Toure na środku boiska robi różnice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8705 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ALbo lepiej: jestem slepym idiota ;-) Dwa w 1! Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() hahhaah
http://sport.wp.pl/kat,1752,wid,1110...l?ticaid=17fc0 Jak mnie takie cos smieszy,niewykorzystac tak wiele sytuacji i jeszcze weszyc spisek,niedlugo wsrod siebie beda szukac kogos kto sprzedal mecz.
![]() |
![]() |
#8707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Faul na Alvesa był, ale przed polem karnym. Tam się przepychali, a Malouda wpadł w pole karne, szukał kontaktu i się położył, liczył, że sędzia da się nabrać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8708 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak czy siak Barcelonie nie należał się finał. Chelsea w 100% zasłużyła na finał i to ona powinna w nim grać. Właściwie mogła strzelić coś więcej i by miała spokój, ale z drugiej strony mogły to być te rzuty karne, których nie wiadomo dlaczego nie dostała. Barcelona sfuksiła niemiłosiernie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8709 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chcialbym przypomniec ze bramka dla Chelsea tez padla dosc szczesliwie,bo naprawde rzadko wpadaja takie bramki z powietrza gdy przeciwnik wchodzi nakladka.
![]() |
![]() |
#8710 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie przesadzaj juz z tym szczescie ;-) Jeszcze troche i kazda bramka bedzie szczęśliwa ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8711 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem na jakiej podstawie to tak oceniasz bo ja na takiej ze Barcelona strzelila bramke z 18metra gdzie pilka byla w zamiarze wysunieta do Iniesty,gdzie takie warianty sa cwiczone podczas treningow i czesto padaja takie bramki,zas Essien sobie kopnal naciskany przez obronce z powietrza pilke z 30(25?) metra co sie odbila komus od plecow,gdzie sam kontakt strzelca z pilka to jeden wielki przypadek.Dostrzegasz roznice?
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 07-05-2009 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8712 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To taka norma w polfinalach LM ;-) My tu gadu gadu, a Ruch jest bliski awansu do finalu Pucharu Polski ![]() Edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 07-05-2009 o 18:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8713 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Zdążyłem obejrzeć ostatnie 10 minut wczorajszego meczu, ale i tak emocje były niesamowite. Włączam TVP2, patrzę, 1:0. Myślę - no, Chelsea ładnie grała albo sędzia jakiś fałszywy. Ale 93 minuta to coś niesamowitego. Ten strzał rozpaczy Iniesty. I Barca w finale! Tak czy siak, wiedziałem że Barca zagra w finale. A sam finał? Będzie prawdziwym świętem futbolu. Już nie mogę się doczekać. Ah, co to będzie za mecz. I mam tylko jeden dylemat. Komu kibicować? ![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() taki jest futbol, raz Essien 'sfuksi', bo odda w najważniejszym meczu strzał życia, raz Iniesta 'sfuksi', bo odda w ostatniej minucie idealny strzał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8715 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Chcesz mi powiedzieć że Chelsea która przeważała Barce w większości aspektów i 'moim zdaniem' w dwumeczu była zespołem lepszym... Nie zasłużyła na finał? Spokojnie mogę powiedzieć że 'patrząc na cały sezon'. Manchester i Barcelona zasłużyły by być w finale, ale kur** nie pieprz mi że drużyna która nie dała grać Barcelonie swojej piłki, drużyna która zagrała mądrzej, po prostu lepiej... Nie zasługuje na finał. Zacznijcie może od początku to sobie po piszemy przez 50 stron... Jak już zacząłeś o zasobności portfela to może w następnym poście coś o 'braku historii' ? a może pokusisz się by dodać swoją cegiełkę do tematyki murarstwa ? antyfootball, też ciekawy temat... Szkoda że pasujący bardziej do Barcelony. Jak drużyna walcząca o finał Ligi Mistrzów z najlepszą kadrą na świecie może oddać w półfinale tylko jeden celny strzał na bramkę? Śmieszne. W każdym razie mogę tylko pogratulować tego, że ten jeden strzał wystarczył by pokonać brzydko grającą Chelsea. p.s John Terry po meczu, poszedł do szatni Barcelony i pogratulował piłkarzom Guardioli zwycięstwa. Klasa. ps.2 Eric Abidal zaskakująco przyznał, że zahaczył Nicolasa Anelkę podczas wczorajszego półfinału pomiędzy Chelsea i Barceloną. Francuz, który z konieczności zagrał w defensywie, zobaczył czerwoną kartkę po tym, jak sfaulował swojego rodaka, który wychodził na sam na sam. Abidal twierdzi, że zrobił to dla dobra swojej drużyny: "Kryłem Nico Anelkę, ponieważ byłem stoperem. Sędzia uznał, że go faulowałem - miał rację." "Jeśli bym mu pozwolił, zapewne strzeliłby drugiego gola. Poświęciłem się. Zawsze jest to rozczarowujące, kiedy nie można zagrać w finale."
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 07-05-2009 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Ciekawe, że Chelsea zaczęła grać na poziomie "europejskim", dopiero wtedy, kiedy kupił ją Abramowicz? =/ Nie chcę się tu kłócić. Przyznam, we wczorajszym meczu Chelsea powinna wygrać, ale było jak było. Nic tego nie zmieni. Btw. Proponuje zmienić avatar na:
![]() ![]() K.Jay Ostatnio edytowany przez K.Jay - 07-05-2009 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Zdjęcie rulez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8718 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Obawiam się, że finał będzie dość nudny (jak na taki mecz), co można wnioskować po spotkaniach w ubiegłym sezonie ; (
|
![]() |
![]() |