![]() |
#9701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @DDoS
Nie... na 200 postów na tą chwilę tylko ~30 dostało warna. Więc jak widać jak się chce można nie robić offtopów. Tym razem Gimli jakoś lekko się z nami obchodzi. Trzeba z nim pogadać może jakoś uda załatwić się tą sytuacje. Kolejna wiadomość od Gro Kod:
Dzisiejszy dzień był zajebisty, trzeba to powtórzyć. Kod:
@Gro yeah xD! JAK impra to impra xD Kod:
"We're not dead yet!" Kod:
@azur cuz this is sparta! Kod:
@Minna THIS IS TAIGAAAAAAA @Gimlos ANTA BAAAAKA?! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-05-2009 o 19:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @up
No to mam szczęście. ![]() Widzę że czystka się tu zrobiła. ![]() ![]() ![]() @topic A oglądał ktoś Onegai: Teacher lub Twins?? Ostatnio edytowany przez Grycan - 08-05-2009 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9703 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Tak wpadlem zeby sie zapytac czy ktos wie dlaczego nie widac zadnych updatow KNJ, czy autor sie poddal czy co... ale z tego co widze malo kto jest jeszcze w stanie odpowiedziec... naby jedne.
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Olewajac tych na banicji jestem obecnie na pozycji 9tej... nalegam o okazywanie naleznego szacunku, bo teraz gdy polowa tematu sie wykruszyla przyszedl czas na ostateczna bitwe. No to jak Ilya? Twoja armia 4chan vs moja armia Loli? Czy laczymy sily bierzemy sobie ten temat? ![]() Cytuj:
![]() A jak juz sie wkreciles w HSD Kenichi podpowiem ci ze jest na onemanga wersja "oryginalna" zwana HSD czyli podstawowy plot autora z ktorego wyewoluowala obecna historia. W duzej mierze jest to jak HSD Kenichi ale znacznie bardziej okrojona i skondensowana.
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 08-05-2009 o 19:45. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9704 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Que
Twoim tokiem rozumowania to ja jestem teraz królem! Hahahahahah! Nakazuję ci usunąć całe loli z dysku! Nipah~! Frizz-Sama Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-05-2009 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Best Owen was Her AMV
http://www.youtube.com/watch?v=ny2_HeEuM4o ( 0:36 , 1:08 , 2:20+ara'ara , 2:49 - aż dreszczyk przechodzi takie cool ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9706 | |
Satyryk
|
![]() Cytuj:
A tak btw, nikt mi nie odpowiedzial czy to Strike Witches jest warte ogladania... Mam dostep do wersji niecenzorowanej a z tego co widzialem sa sceny gdzie mogloby sie to okazac fajne, ale dla kilku scen nie bede 6 odcinkow sciagal.
![]() |
![]() |
#9707 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9708 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9709 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9710 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Anyway ten typ robienia "AMV" zrobił sie już żałosny. Koleś wpadł na fajny pomysł, a teraz powstaje 15 milionów kser, które chcą być "kul"
aha "Amazing Nuts" nie jest żadnym hentaiem. Po prostu taką nazwę wymyślili i tyle ![]() A ja się może jutro zabiore za drugą serię Natsume Yuujinchou
![]() |
![]() |
![]() |
#9711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() damn, jak tylko polazlem pic to wy zaraz beemnie bany lapiecie, wstretne gady. Btw co do naruto jeszcze zem nei cyztal tak samo z bleach chyba zaraz zaczne najnowszy ep, a potem podziele sie wrazeniammi z marnymi resztkami ktore zostaly.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9712 | |
Satyryk
|
![]() Cytuj:
I co sie dzieje z Onemanga? Onepiece wyszedl wczoraj czy przed, Naruto juz wyszlo popoludniu, a Bleach dopiero teraz sie pokazal... Cos sie nam SleepyFans obijaja... spia pewno.
![]() |
![]() |
#9713 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() erm bleach byl juz wczesniej jeszcze zanim wylazlem do parku, ale spoko. btw zdam relacje jutro bo znowu dostane bana za pisanie psotow po pijaku.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9714 |
Satyryk
|
![]() A ja ci ja zdam juz dzisiaj...
Wybielacz Ukryty tekst:
![]() |
#9715 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Que
Myślisz że ja należy do tych "dorosłych"? Po prostu uważałem co pisałem, a przy offie dodawałem lekką dygresje na temat anime. W każdym razie mam nadzieje ta sytuacja się zmieni, bo tym razem jednak nie odwalilismy akcji rodem z 4chana. @Bleach Powoli zaczynam skreślać to anime, już jedna kreska postawiona. Autor odwalil pare numerów, przez które ta manga sporo traci. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @Bleach
Mi sie akurat chapter podobał. No ale macie racje, Ukryty tekst:
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9717 | |
Satyryk
|
![]() Akurat anime wybielacza to imho kazdy powinien sobie podarowac, zeby tworcy zczaili ze bezmyslne dodawanie fillerow nie pomaga. W tym wypadku manga jest i tak o niebo lepsza od anime, a sama manga tez nie jest niesamowita, wiec poza rozdmuchana popularnoscia wybielacz nie ma wiele do zaoferowania. Pierwszy chapter byl dobry, potem juz tylko z gorki.
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ohayou Gozaimasu. Za krótka namową Corgaar postanowiłem wrócic do tematu, ale zorientowałem się własnie, że zanim zdążyłem to zrobic okazało się, że spora jego częśc została zbanowana
![]() @poza tym: opłaca się oglądac seirei no moribito? (lub jakoś tak).
Ostatnio edytowany przez Nari - 09-05-2009 o 04:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9719 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok co do naruto
Ukryty tekst:
co do wybielacza Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
![]() |
#9720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Wy spać nie umiecie?? (to do tych co piszą posty od godziny 00:00 do 06:00
![]() @topic O Dżizasss!! No i nie mam co oglądać po "Blood+" i "K-ON!" (jeszcze ich nie skończyłem ale cóż ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 09-05-2009 o 13:19. |
![]() |
![]() |