![]() |
#9762 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 05 2009
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 105
|
![]() @DDoS
Tak, tylko ciekawe nie równa się dobre. Z resztą, są gusta i guściki, dla mnie NGE właśnie ze względu na swoją złożoność, jest anime numer jeden, jak narazie. @Illya Dziecku zabrakło argumentów?:< |
![]() |
![]() |
![]() |
#9763 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jeśli chodzi o SE to pierwsze 30 ep jest po prostu genialne z tygodnia na tydzień nie mogłem sie doczekać następnego epa. Potem tak strasznie spie#%$li to anime, że szok.
@NGE Oglądałem, podobało mi się i nawet chwilę rozmyślałem. Ale jak ktoś szuka zbyt głębokiego przesłania, w czymś co go nie posiada i co gorsza je znajduje no to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Dobra który z was to rayza , nie powiem gimposowi... xd
Stworze jakąs partie ... ew moj next nick po banie to bedzie NGEdo< |
![]() |
![]() |
![]() |
#9765 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9766 |
Zbanowany
|
![]() @eerion
U mnie Wolf's Rain jest na trzecim miejscu, seria też świetna. Na drugim jest Saikano ![]() @Huncz Głębokie przesłanie jest w Paranoia Agent, trochę mniej głębokie jest w Saikano. A NGE, jak już pisałem, można uznać za studium ludzkiej psychiki. @Illya Fail :< Tylko dobitniej pokazałeś swój, i tak już żenujący, poziom. Ostatnio edytowany przez Akiyama_Mio - 09-05-2009 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9767 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zwijam i tak tu nic dobrego sie nie dzieje ... NGE lowers... pff
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9768 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Pa, z tego co widzę, nikt tu za Tobą płakać nie będzie. @Topic Nie zna nikt jakiegoś przyjemnego ecchi? Większość co prawda już oglądałem, ale może jest tu ktoś z większym stażem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9769 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @Mio
Girls Bravo - bardzo hardcorowe ecchi, bardzo mi się podobało niczego innego na chwile obecną sobie nie przypominam a nie chce mi sie listy wyciągać ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9770 |
Zbanowany
|
![]() @Huncz
Girls Bravo już oglądałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9771 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Idź sobie na tanuki czy gdzie tam chcesz. I mam nadzieje, że tutaj witasz po raz ostatni. Nie chcemy twojego kolejnego powrotu. Cytuj:
Cytuj:
A są to tytuły: 1. Hajime no Ippo (które z jakiejś paki mam na anime planet wpisane w watched. Fail xD) 2. Gundam Seed: Destiny 3. Chrno Crusade 4. Canvas 2 5. Claymore (Claymoar!) 6. Hack//sign 7. hack//gift 8. hack//liminality 9. gungrave 10. Onegai Twins 11. To heart 12. Karas 13. Gantz 14. Magic Knight Reyearth 15. Rurouni Kenshin 16. Peace Maker Kurogane 17. Samurai 7 18. Matantei Loki Ragnarok 19. Full Moon o Sagashite 20. Kimi ga Nozomu Eien 21. Vision of Escaflowne 22. Paranoia Agent 23. Popotan 24. Noir 25. Hack//roots 26. Only Yesterday 27. Cooking Master Boy 28. Myself; Yourself 29. Ai Yori Aoshi 30. Monster 31. Karin 32. Scrapped Princess 33. Paradise Kiss 34. Dears 35. Stellvia of the universe 36. Kakyuusei 2 37. Mahou Sensei Negima 38. Nagasarete Airantou (dokończyć) 39. Genshiken (2gi sezon) 40. Wagaya no Onari Sama 41. Ergo Proxy 42. Gigantic Formula 43. School Days 44. Higurashi 45. Hyakko 46. tale of memories+melodies 47. Zoku Natsume Yuujinchou (2gi sezon) 48. Blood+ 49. Akare iro ni Somaru Saka 50. Sayounara Zetsubou Sensei (2gi sezon) 51. Cowboy Bebop Movie 52. Saikano (właśnie odkryłem, że mam je ściągnięte. OAV też xD) I weź tu coś wybierz >.> edit: Jak nie oglądałeś to Nagasarete Airantou. Obejrzałem pierwszy odcinek jakiś czas temu i jest to bezczelne ecchi.
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 10-05-2009 o 00:10. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9772 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Akiyama_Mio
Polecam Golden Boy, stare anime. Jednak kreska w miarę ok, przyjemnie się ogląda. Mi się podobało. @Eerion 28. Myself; Yourself - polecam!
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 09-05-2009 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9773 |
Zbanowany
|
![]() @eerion
Oglądałem to co wymieniłem, ale po przejrzeniu Twojej listy przypomniało mi się, że Onegai Teacher/Twins i Akane-iro też oglądałem. A Saikano to dramat wojenny połączony z romansem, IMO świetne połączenie ![]() @Koszyk Z tym, że ja chce albo ecchi albo jakąś spokojną, szkolną komedyjkę w stylu K-ONa czy Toradory. @Edit do eeriona Nagasarete Airantou też oglądałem, nie specjalnie mi podeszło ![]() Ostatnio edytowany przez Akiyama_Mio - 09-05-2009 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9774 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Golden boy jest ecchi...
Ew. mogę Ci polecić Ikkitousen ale tam to pant shoty only ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 09-05-2009 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() ~Akiyama_Mio.
Może Minami-ke? Opowiada o perypetiach trzech sióstr. Nie brak w tej serii humoru i przyjemnie się ogląda. Przynajmniej mi się podobało. : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Czyżby kolejne wielkie odejście z serii Illyowych? Congratulations.
![]() |
#9777 |
Zbanowany
|
![]() @Koszyk
Aaa, to to... Pomieszało mi się z innym tytułem ^^ W każdym razie, szukam jednak innych klimatów. @Anitaaa Minami-ke tez już niestety widziałem, ale szukam właśnie czegoś podobnego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9778 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha , wiedziałem że jak jakiś żałosny popis odstawie to odrazu się okarze że jednak nikt tu mnie niechce , no i dobra niech tak już bedzie , mam rzeczy do roboty nie zwiazane z anime. Dobra Cya nie wróce , nie musicie odpisywać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Damn to idz juz sobie!
ehh wkoncu przeczytalem eyeshield 21 najnowszy chapter. Fajny bo fajny czekam na wiecej =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9780 |
Fallen Angel
|
![]() @eerion
Wszystko tylko nie numer 43 ![]() @okołotopicowo Narazie zawiesiłem na troche ogladanie anime, ale zostalem blisko klimatu, pogrywam w japonskiego fpp, Shogo. Ktoś ta gre jeszcze pamieta?