|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() Hytry jaki jestes taki jestes i nie mi ani nikomu z tego forum to oceniac, co najwyzej po twoich wyczynach tibijskich (gubienie pz na battle etc
![]() Powiedz mi po co wogole z tym durniem wdajesz sie w dyskusje... ? W starciu z idiota nie masz najmniejszych szans, najpierw znizy Cie do swego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem...
|
![]() |
#14462 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() W Tibii jak i RL jest ****** (w miejsce gwiazdek wstaw "najładniejsze" słowo jakie znasz) Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 08-05-2009 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14463 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra -.- przyjebales sie do tego hytrego a sam jakbys mial jakies problemy ze soba hytry to spoko koles a po focie sie nie ocenia. i ważne info
Sir Leszcz[*] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() Hytry jest wporzadku i ma wielu prawdziwych przyjaciol w przeciwienstwie do karola ktory jest sam jak pionek;P
A nie sorry Karol ma pare kolegow na VT hahaah |
![]() |
![]() |
![]() |
#14465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Leszek!
Jesteś nubem i peszek ;> Poszedłbyś do szkoły lepiej ,ostatnio podobno pojawiłeś się na rozdaniu świadectw ,żeby pożegnac się z klasą ,prawda? Niech zgadnę ,staminy brakło?
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() Karolu Karolu.... rozbawiles mnie do lez
![]() Co do chudniecia to jest to moja sprawa ( no bo przecierz facet z avataru to ja hahahaah) xD
![]() |
#14467 |
Użytkownik Forum
|
![]() huehuehue to pewnie imargam on ma tak czajnik zryty HAHAHAHAHA dziecko z ADHD.
Dzis o 6.50 skilla pokazal jak Xespoza ganial <rotfl> |
![]() |
![]() |
![]() |
#14468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ej Infamia jestem ciekaw czym sie kierowales wybierajac ten nick .(zrozum mnie dobrze to zaden atak na twoja osobe;p)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14469 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gralem Voyphoxem ( a raczej noobilem ) i chcial grac ze mna kumpel na furorze, to zalozylem konto nowe i myslalem sobie nad nickiem. Byla to lekcja polskiego, i czytalismy Pana Tadeusza. Uslyszalem wtedy w jednym z fragmentow owej epopei slowo "infamia". Jakos zapadlo mi ono na tyle, ze chcialem stworzyc postac o takim nicku, jednak podejrzewalem ze jest juz taki nick. Wtedy splynelo mi z nieba slowo nitroraptor. Polaczylem obydwa slowa laczac je w Infamia Nitroraptor.
the end
![]() |
#14470 |
Użytkownik Forum
|
![]() hytry jest bez kitu dobry ziomek, jak jakies problemos macie to zapraszam do legnicy
![]() |
#14471 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14472 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze sie przykladam do nickow
![]() dzieki edit Youen May 10 2009, 01:04:12 CEST Killed at Level 228 by Detektor Skonczyly sie zarty ![]()
shisha master Ostatnio edytowany przez Voyphox - 10-05-2009 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 50+
Skille: 81/67
Poziom mag.: 17
|
![]() Za co padł?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14474 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo mnie w*****al na tym tibia.pl ze hytrego jechal z tych roznych kont dzidzi
![]() |
#14475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() rusek ty jebana kurwo zebys zdechl arbuzojebco
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Youen cry u Andrzeja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14478 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Lokacja: Katowice
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Ehh mogles mowic ze go orasz tego dzieciaka bym sie przyłączył bo mnie tez tym w*****a kozaczeniem na forum chodz jestesmy po jednej stronie ale pizda is zawsze pizda nie karol?
Ostatnio edytowany przez Jety - 10-05-2009 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14480 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jułen może wkońcu na dwór wyjdziesz po 5 latach PG. Tylko 1 problem jest słońce jak tyle lat siedziałeś w piwnicy i expiłeś to będzie cie razić do Wigilij.
JUŁEN JEBIESZ KAŁKIEM KAKAŁKIEM I JEB SIE W CZOŁO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SMIERDZISZ SMIERDZISZ I S*******AJ BO CIE NIE LUBIE WYJEBKE MAM NA CIEBIE SMIECIU PLACZ DALEJ PACANIE WYPIEPRZAJ SMIERDZISZ ELVIS NADAL ŻYJE |
![]() |
![]() |