|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://uploadhyper.com/file/2699/SIRUCKER.cam.html
mozna powiedziec ladnie 'zaexpili' ![]() edit, chcialem nazwe tematu '[pvp-enfo]190mage+ pada pro exp profit' ale zjadlem slowo pada ;x
![]() Ostatnio edytowany przez Rav - 13-05-2009 o 16:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Nie no nie rozumiem tego - zgranie w biciu spoko wszystko ok , ale czego na H*ja te nooby rzucają się tak na deda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Świat: Nerana
![]() |
![]() No dobra ale kurde... to była drużyna , i jak wspólnie kogoś zabijają i sobie pomagają to loot też powinnien byc wspólny... Na no-pvp jak się noobki rzucają na loota to od razu tylko ,,widac że to noob-pvp'' albo coś w tym stylu tutaj nooby się rzucają jak nie wiem , ciało rzucają żeby nikt nie ruszył , no ale przecież PVP ma poziom i wszystko jest git...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() nie chciałbyś 3x softow za free?
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Nawet nie wiedziałam, że waterloo jeszcze istnieje. Cóż, zawsze lubili atakować i robić pułapki na niewinnych graczy. Ps. Poprawiłam tytuł.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Wątpię, aby ktokolwiek z mózgiem (nawet na ~200 lvlu) nosił tyle par softów w BP.
@co do filma No koleś jakoś tam ogarniał, biegał sobie, zakładał SS i się manasował, ale żadnej większej próby ucieczki nie było, chociaż chyba i tak nie miał większych szans. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Atakujący średnio ogarniali imho. Zabili swojego (chyba) gościa, trafiali w siebie nawzajem jak koleś skakał po drabince. A ten 190 MS nie miał żadnych szans, za dużo ludzi tam było. Ale i tak ogarniał, mógł jeszcze próbować atakować co najwyżej, bo do pz i tak by go nie wpuścili.
@2up Nie, no w sumie żadna różnica, między odpaleniem bota na frostach, a expieniem ręcznym z przeczuciem, że im wyższy lvl masz, tym większa szansa, że zaraz ktoś wpadnie po ciebie z uwagi na exp i loot. Ostatnio edytowany przez Virlan - 13-05-2009 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze. Emes sam pisał się na śmierć, bo pływał za nimi a na dodatek wyszedł ze statku. Po drugie. To, że trafiali siebie jest okazem BRAKU bota. Nie mieli reatacku. Po trzecie. Nie srajcie, że nie miał szans, bo jak odbieg na statek i wybiegli za nim wszyscy, a na dole został 1, mógł wlecieć na dół, m walla za siebie, przesunąć typa, m wall koło siebie, czekać aż zniknie i w długą. Proste, nie? ;_) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Jakoś ja dawałem rade trafiać z run we wroga skaczącego po schodach jeszcze zanim wprowadzili hotkeye. I nie uważam tego za jakiś wyczyn. Tym bardziej z hotkeyami. To chyba niezły przykład na to, jak boty odbierają graczom skilla ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
Team co atakował, hum, widać, że dzieci updejtu 7.8 - jeden mwall wystarczył by ten MS padł znacznie wcześniej (wiem, że jest szybki na 190 poziomie gość... ale ich tam było 3 ;o) - wtedy jak pobiegł w stronę Guide Thelandil. Jeśli nie tak, to powinni stać na górze przy drabince, żeby go przepchnąć jak skakał. Co nie zmienia faktu, że frag to frag - dobry. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 14-05-2009 o 01:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Cytuj:
no i kombos665 ma racje, co to za team (ktory na 101% byl na ventrilo czy innym gownie) ktory przesuwa sobie cialo jak glupie nedzne szuje. kazdy bedzie sie bil byle by 1k dostac, co za zasrusy za przeproszeniem. jak ja ide na pk nigdy nie ma tak zeby krasc czy przesuwac cialo. chyba ze stoi jakis noobchar kolo nas...
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Cytuj:
Masz racje ale to chyba tylko na pvp : p
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() Kamerzysta dostał 20% expa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() GL. To nie ots, że ludzie nie ogarniają co się wokół nich dzieje. Btw. przez CAŁY FILM, na dole stoją 2 osoby i m wallują plecy żeby nie mógł uciec, więc Twój masterplan by nie wypalił ;x.
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 14-05-2009 o 13:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszam na Aldore/Danubie.
@bemo To, że mam tu wpisanego chara z Secury, nie znaczy, iż posiadam tylko jednego, więc papa zamknięta i ogarnij. ;-) @Koszyk Btw. przez CAŁY FILM, na dole stoją 2 osoby i m wallują plecy żeby nie mógł uciec, więc Twój masterplan by nie wypalił ;x. Jakbyś nie zauważył, gdy ms odbiegł w róg, na dole została 1 osoba i 1 m wall znikł. Gz ogara, wbij większy niż 20 - pogadamy. ;-) |
![]() |
![]() |