|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Akurat karolku drogi stoje na furorze o wiele dluzej od ciebie x] pamietam jak byles malym 100ekiem ktory chuja mogl a teraz jestes 220ek i tez chuja mozesz :/ a z lvlami nie lece bo czasu nie mam a i tak jak juz tak sie chawilsz to jestem kila przed tobą =D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2009
|
![]() Jestem z innego servera, wiec sorry, ze sie wtracam, ale mam do was jedno pytanie. Otoz slyszalem, ze wyzej wymieniony Youen to legenda Furory. To prawda, ze koles ma niebagatelne pvp (podobno jest lepszy od samego Dempaha?). Jezeli ktos moglby mi opowiedziec o nim kilka slowek, bylbym wdzieczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14625 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no musiałem
H@H@H@H@H@H@H XD
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#14626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Chodzą słuchy że urodził sie jako syn młynarza i od tej pory jest biołym-wojownikiem Tibi.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#14627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14628 |
Guest
|
![]() Jety mi troche na Haszka pasuje
![]() Ale dobra, teraz troche fanu. No i kaFau Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
![]() Ukryty tekst:
![]() ![]() ![]() Ukryty tekst:
Dobra, PozdRo ![]() Ostatnio edytowany przez Yakky - 21-05-2009 o 15:43. |
![]() |
![]() |
#14629 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
ta to prawda, jestem de bezd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Dla siebie i może jesteś "de bezd" szkoda że dla innych jesteś tylko wysranym z chuja uzależnionym od Tibii człowiekiem.
![]() |
#14631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Ehhh ja chcem furore 2 lata temu gdzie petro(pozrawiam cie Bartek)mial jakis respekt za to ze wymeczyl ten lvl..Kazdy chcial jego pomoc itp..Draco i akcja na kazzo..ehh..Bring back old time?Kiedys tez pamietam jak stalem w trapie(140ek) to 5 osob nie moglo do yellowa a teraz?Zgon po 3 turach -.- PRO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() każdy to powie że na Furorze jest parę takich osób które swoje jedyne życie mają przed PC
![]() ![]() GL & HF GRAJĄC PO 15H W TIBIE ! postrzegany jako złodziej, Maks ;D ps, zawsze nad wami pierdo.....i zydami oleeeee
;[ Ostatnio edytowany przez Flows - 21-05-2009 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14633 |
Guest
|
![]() Wychaczyłem mega Gifa u ziomka na MYS
Ukryty tekst:
Ten ''zonk'' miśka mnie rozjebał totalnie ;D A wy się spinacie, kto jest biały a kto czarny, kto ma 8 lvl a kto 300, kto gra w Tibię 15h a kto 1h, co to ku*wa za wyznaczniki. Każdy z was chciał by mieć ten 300+ czy ile tam, a ci co maja to gdzieś się tu nie wypowiadają. Tylko ja jestem wyjątkiem bo robie to dla fanu ( co nie znaczy, że 300 lvl było by fajnie mieć, ale nie ma czasu grać ![]() Dlatego panowie i panie pełen luzzz i obczajcie mine tego miśka, bo się nie moge od śmiechu powtrzymać ![]() X |
![]() |
![]() |
#14634 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dobry pocisk xD
![]() |
![]() |
#14635 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() ta , ty wiesz lepiej co ja robie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Chicago
Imię: Vol'can
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Jety
chyba zaczne do ciebie mowic masta naucz mnie jak to jest byc kims na pvp? PLX? Ja przynajmniej pokaze jeden z moich charow co moge grac lub gram, wiec mozesz mnie dojezdzac ile chcesz, a pisac bede pisal na furorze, bo moze chce grac lub gram lub gralem ;-] wiec Peace ;-] jak cos znaczy (pokoj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14639 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14640 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie macie sie do czego przy*ebac to poruszacie ten sam temat po raz setny, chociaz juz dawno sprawe wyjasnilem. Jak nie macie pomyslow to moze pocisnijcie mi po starych, to takie popularne na tym forum.