![]() |
#1861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
A poza tym to prawda! Andrzeju, obaj wiemy, że masz pvp jak moja babcia (przepraszam Babcię :*)... Ale generalnie chyba nie możesz mówić też, że jeśli dla Cię Flow vt i pixele były "toxyną", to są nią dla wszystkich? ![]() Poza tym, Robercik ostatnio był na pixelach i było fajnie, nie? ![]()
![]() |
|
![]() |
#1862 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
A gdzie napisałem że dla wszystkich? A pvp mam napewno lepsze niz Ty ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() NAPINAĆ, NAPINAĆ, NAPINAĆ!!!!!11
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiszu nie chwaliłeś się ,że Twoja babcia to adde :S Byłem na pikselach i mnie prawie zamordowaliście bo hotkeyi nie miałem ustawionych
![]() |
#1865 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() by the way, last thing and im gone
Cytuj:
Cytuj:
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak chcesz mnie w*****ć to se nowe konto zrób, bo na to i na ciebie mam po prostu wyjebane. dziekuje
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2008
|
![]() Bardol zostaw Robercika w spokoju
![]() ![]() Tak w ogole to pozdro dla wszystkich ![]() ![]() Od waszego kochanego Kafarka ![]()
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze masz jakiś kompleks mniejszości w stosunku do mnie bo jak sie uczepisz jednego to trzymasz sie tego uparcie. se trzymaj to nadal i se pisz co se chcesz. mam tylko nadzieje, że pamietasz ze w wakacje masz do bełchatowa przyjechać
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
NEW WAR ON MORGANAA LUDZIE LUDZIE FLOW SIE ROZBILO CHECK IT OUT http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2620527 . [joke] /\/\/\/\ ![]() kurde kaffar bylem w czestochowie ale zero kontaktu do was miałem bo akurat modem sie spalił przed wyjazdem a romek to nieogar i telefonu do was nie umiał załatwić ;ddd,
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robercik niestety ale tak wyszło że jesteśmy rl'ami :|.... ALE I TAK CIĘ KOCHAM <3<3<3 :*:*:*::*:*:*:*:*:*:*
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Guest
|
![]() A co masz coś do ludzi ze wsi? Uważasz, że są gorsi? Może sam mieszkasz na wsi i masz kompleksy????????
|
![]() |
![]() |
#1877 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2008
|
![]() Cytuj:
Wiec raczej byś nie mial zbyt duzych szans ![]() :*
![]() |
![]() |
#1878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Na Hetmańskiej ona ma siedzibę swą,
Marma Rzeszów, którą starą kurwą zwą, Powiem Ci kur*o, czemu nienawidzisz mnie, Bo ja jestem z Tarnowa, Tarnów nie pierdoli się, Moje serce bije a w nim tylko Jaskółka, W moich żyłach płynie krew biało niebieska, Moje miasto Tarnów, oraz Unia to mój klub, Twoim miastem Rzeszów, no i za to Ch*j Ci w dziób, Lalalalalalalalalal.. Rzeszow dziwko,derby blisko !! Ostatnio edytowany przez AxeVice - 23-05-2009 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Robciu, "napinaczu", jak tam maturka? ![]() ![]() kissy dla Kakeja mojego mega rl ziomka, musimy zagrac w koncu kosza zebym Cie rozwalila hy ![]() no i Endrju tez pozdrawiam i caluje, zebys o mnie nie zapomnial!! od czasu moich glupich matur nie mam z Toba kontaktu i wiesz, wypadalo by zatesknic, my bath :* do zobaczenia niedlugo mam nadzieje i dajcie znac chlopy jak zyjecie ![]() Nikolcia Wasza Ulubiona^^ |
|
![]() |
![]() |