|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2009
|
![]() Siema jestem Mash mam 12 lvl palladyna na refugi mam skille 43/34 i niewiem czy skilowac jeszcze czy expic . Skilluje na foldzie na frost trollach bo lootaja sie speary a na gobliny nie chodze bo duzo ludzi i jakos gosciu przejdzie zabije goblina i mowi ze skiluje prosze o pomoc numer gg 5704323 piszcie nawet jesli jestem niedostepny .
moje eq: Steel Helmet Plate Armor(zbieram na Noble Armor) Plate Legs Dwarven Shield(mysle o Beholder Shield) Leather Boots(planuje Crocodile Boots) Speary(zwykle) Narazie skilluje a potem zobacze!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Będzie masa gadania typu : skiluj do 50/40 albo 60/40 ... A powiem ci jedno. GRAJ JAK LUBISZ !!!
Dobrze ci się gra? GRAJ! Chcesz bić dragi? Idz bij. Jak padniesz to będziesz wiedział, że musisz mieć wyższy level. Jak dalej nie bedziesz dawał rady, to znaczy, że czas skilowac. --- Osobiście Ja do 20 lvl, skilowalem do 75 dysta i na 42 do 80 i 15 mlvl, potem już wcale. Ale to tylko JA. Każdy gra, jak mu wygodnie. <ja już nie gram> |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@Top Expij rób questy szlajaj się z kumplami na hunty ale nie skilluj strata czasu
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Uczyc sie a nie cale dnie spedzac przy ,, tipji ''
Skilowac a nie cale dnie spedzac przy ,, óczeniu siem ''
![]() Ostatnio edytowany przez Befsztyk - 26-05-2009 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grulix
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja 10 palem wbiłem 84 skilla, potem do 80 lv w ogóle nie skilowałem. Potem tylko do 105 dista chciałem dobić. Guardy schodziły na 25 lv na hita z rs.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() gdzie skilowales bo na gobach za duzo ludzi i jak jakis przejdzie to ci zajebie goby ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co do kolegi 10 lvl i 80 dysta to zapewne (jeżeli mówi prawdę) skilował z kolegą na Monku (albo na MC na monku). Ja ci nie poradze, bo ja skilowalem na Monku na mc, aczkolwiek Knightem na non-pvp skilowalem od 63/62 na slimie a potem od 72/72 na monku (i nie wiem czy nie za mocno bedzie bił, dlatego te 65 shielda trzeba mieć wg. mnie.) Skończyłem skile kiną na 80/79 i powiedziałem basta. |
|
![]() |