![]() |
#1922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() ja bym sie bardziej wstydził uciec od leadera z kimś i "log? -ye, utana vid and log" no ale cóz
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Użytkownik Forum
|
![]() 50 lvl jest tak wolny ze zanim dobiegłem do dworc's to kazał biec na lizardy więc raczej bym nie zdążył
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Gildia: NIC
|
![]() Bla , bla , bla . NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDA
![]() |
#1925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() grebol nie pisz mi zebym Cie nie zabijal, popimo tego ze Cie lubie walczysz przeciwko "mnie";]
etun jestes idiota i zydem... nie smieja sie z ciebie jak sie jakasz i placzesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
|
![]() no co ty on jest teraz bohaterem zrobil rebelie po to zeby serb nim dowodzil "rzal j bul"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Kino Zakondix
Poziom: 110
|
![]() Pozdrawiam Kieepha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrawiam Kino !
![]() |
#1931 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Nikolcie :*
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrawiam wszystkich i ch** *_*
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Pozdrawiam Mame <lol50>
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() brawo zirkov kimkolwiek jesteś! zostałeś oficjalnie członkiem AB teamu! riki tiki kanaliki
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powered by akon:
"CI WSZYSCY KTÓRZY CHWILOWO SĄ PO OBU STRONACH I SZYKUJĄ SIĘ ŻEBY DOJŚĆ DO ŻYDÓW...ZNAM WASZE NICKI...ALE TRAKTUJE TO JAKO CHWILĘ SŁABOŚCI...NIE BĄDŹCIE JAK SZUJE, ALBO W JEDNĄ ALBO W DRUGĄ. CHCECIE POMAGAĆ MURZYNOWI? ZASTANÓWCIE SIĘ BO BĘDZIECIE JEGO PSAMI TAK JAK BYŁY BUDASY I Z ROBI Z WAMI DOKŁADNIE TO SAMO...ALE TO WASZA BROCHA. DAJE WAM I WSZYSTKIM KILKA DNI NA OGARNIĘCIE SIĘ....BO JAK KTOŚ SIĘ NIE POTRAFI DOGADAĆ I CHCE PRZEZ TO ROBIĆ WOJNE, TO PROSZĘ BARDZO, NAS NA TO STAĆ I TO WY ODEJDZIECIE Z SERWERA Z PUSTYMI RĘKOMA." propaganda _/
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Każdy orze jak może
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() A ja raczej powiem ze hipokryzja. Bo w pewnych kręgach mówi jedno a w innych mówi piękne słowa jak orator do tłumu.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2008
|
![]() Nie wiem jak to tam jest miedzy wami i czemu sa jakies dziwne rozłamy ale chyba grupie trzymajacej wladze (tzw. hlvle) troche przesadzili bo zostawili dla siebie najlepsze expowiska ,a reszta ma grac na takich samych prawach jak normlani gracze.Bo podejrzewam ,ze nic takiego robic nie moga ,a chyba nie to im sie nalezy za tyle miesiecy wojny ? Wydaje mi sie ,ze dlatego ludzie teraz sie buntuja , bo nie moga wykorzystywac w zaden sposob tego ,ze tyle sie nameczyli zeby "przejac" server ,a teraz stali sie normalnymi graczami i szukaja krwi,problemow zeby sie wyladowac i cos porobic
![]() Jak juz mowilem to moja "teoria" bo z ludzmi z Morgany raczej kontaktu nie mam i nie wiem co tam sie dzieje bo odciolem sie od tego calkowicie.Wnioskuje po tym co czytam na forach. Love and Peace panowie i panie ![]() /Kafarek