![]() |
#3261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Imię: Rone epso
Profesja: Royal Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 79
Skille: 84
Poziom mag.: 18
|
![]() Najlepsze zdjecia z tibijskich metingow jakie widzialem to jakis z furory, jeden goscio tak sie napierdolil ze wlozyli mu banana w dupe
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Stan: Niegrający
Imię: Blood of Chaos
Skille: miażdżą
|
![]() ahahah no co ty xD
o k u r WWA ale wstyyd ;ppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
|
![]() jaki wstyd ? chyba jaka przyjemnosc H@H@H@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jest tu jakas polska gildia w miare dobra rekrutujaca lvle 50+?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3265 |
Użytkownik Forum
|
![]() rookgaard circle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() Spox napewno powykonuje z chlopakami jakies questy, ale pierw musza wyjsc na maina ;;;;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() ciekawe te zmiany w pvp są
powinni jeszcze dodac ze jak jakies gildie chca wojny to wpisuja sie albo wypelniaja jakis formularz i wtedy maja na sobie free fragi, tylko znow powstanie problem noob charow na openkach, tego jeszcze nie rozwiazali. Update jest ogolnie <wow> jak tak dalej pójdzie to bedzie mozna na kazdym serwie PVP grac 12 miesiecy w roku bez lizania dupy nikomu. Moze warto by bylo raje twina zakupic ![]() edit a moze to jakis meeting na arcanii byl ale nie pamietam juz za bardzo , w kazdym razie zdjecie takie na forum tibia.pl było, obstawiam furore, jako ze to serwer zapelniony krejzi ludzmi, jesli ktos jeszcze nie wie to akurat stamtad byl koles ktory napierdolil matke krzeslem, choc zapewne kazdy to wie.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 28-05-2009 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
Użytkownik Forum
|
![]() zobacz kto sie podpisal, sami ludzie typu 150 mag w rzadzacej gildii, poczytaj posty dalej a znajdziesz "cipsoft don't give up". wiekszosc ludzi nawet nie zastanowila sie nad tym czy to jest uzyteczne, przeczytali ladnie napisanego posta a nastepnie zobaczyli ze 5 osob napisalo signed i zaczeli tez sie dopisywac zeby byc fajnymi, i w ten sposob powstalo 136 stron postow w ktorych co drugi wpisuje signed signed <"wow nareszcie mysle tak jak wiekszosc">
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3271 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2009
Lokacja: Szczecinek
|
![]() chcesz heriaxa kupic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() lol krejzi byles w warze i poba ci sie ten poomysl 20 fragow na 1 osobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
Użytkownik Forum
|
![]() @krejzi decade
nie chce być fajny. to moje własne zdanie. dobrze wiem czemu podoba ci sie ten pomysł, ale pewnie zmienisz zdanie jak pół twojej gildii bedzie sie na*******ac z inna i powbijacie black skulle.. to bedzie c hHh ujnia na maxa, znudzi ci sie takie ciagle expienie. pozostaje jeszcze kwestia noobcharow.. pewnie zrobiloby sie ich od zajebania po upie zeby miec wolne fragi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Właśnie patrzę, kto się podpisał. Ludzie od 10 poziomu do maksymalnego.
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 29-06-2010 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
Użytkownik Forum
|
![]() war wykancza, zeby na bieżąco sobie forse dorabiac i siedziec na gatherach trzeba sporo czasu i wytrzymalosci, tak jak ja siedzialem do 1 nie raz, a o 6 pobudka do szkoly to myslisz ze ile mozna tak pociągnąć? Chcialem miec tibie do grania jak nie mam co robic a zrobila sie z tego gra dla gry, nie mowie ze war nie byl fajny ale gdyby ten pomysl cipow wszedl w zycie walczace strony nadal moglyby sobie wziac party, skoro obie strony godzą sie wyjsc na openke w umowione miejsce to rownie dobrze moga sobie party dac... tyle ze nie oplacaloby sie robic sneakow. Nie mozna by tez kogos wtedy huncic do bólu i ubijac do zrookowania.
A na obecna chwile nie ma opcji graj normalnie i badz neutralny, mozesz sie nie logowac albo padac co chwile od kogos albo lizac wszystkim dupsko, chocby od szwedzkich pekerow majacymi pro albo mainy w tych lepszych gildiach, bo z polskimi da sie dogadac albo ich rozjebac. Nie mialem zamiaru lizac nikomu dupy to przystapilem do tych ktorzy walczyli o swoje ale to juz nie jest zwykłe granie wtedy dla zabicia czasu, wtedy nagina sie swoje zajęcia w rl pod to zeby moc pojsc na war itd zreszta chyba sami wiecie jak to wyglada. a powiedzmy ze teraz zrzucilem z siebie tą manie i chce sobie grac w tibie godzinke dziennie jak wroce z roboty sprawdze gg nk i nie mam co robic, to jak mialbym grac tak jak wczesniej? teraz wolalbym opcje neutralna kupujesz fajnego chara na allegro, expisz sobie godzinke i ukladasz itemki w depo, i nie sypiesz za wolnosc forsą naokoło jak TD. Gralem na no pvp ale tam ludzie są wyjątkowo chamscy i mnożą sie chary jak mrówki, a jak nie sa chamscy to są to boty 24/7 wyjątkowo automatyczne obslugiwane bez ludzkiego udziału, wole pustsze serwery, ale na pvp powinno sie dac normalnie grac, a do takich wybitnych wojenek powinny byc imho pvp enforced. gonzo nie mow nic o warach chociaz ty, przesiedziales occido vs sieje w pzcie chowales sie z tylu openek i w koncu uciekles na inny swiat, nie mow ze lubisz padać, prosze cie nie mow nic na ten temat sam powinienes wyjebac na no pvp PS. powiem tak, lubie pvp, ciezko by mi bylo tylko expic, w koncu biegalem tez non stop z RS... moglbym sie na*******ac do oporu, ale siedziec caly dzien i odrabiac dla 20 minut klepania to tez troche bez sensu. Koszty walk sa strasznie duze, teraz mi sie nie usmiecha pilnowac caly dzien bota po to by zarobic sobie na jakies glupie sdki i manasy i pograc sobie kilkadziesiat minut, przeciez to wszystko wirtualne jest, co innego zarobic na paliwo do motocykla caly dzien zeby w godzine wyjezdzic, a co innego caly dzien siedziec dla pikseli ktore biorą sie znikad i tez idą w godzine. Zarabianie kasy potrzebnej do PVP jest dla mnie rownie bezsensowne jak kazaliby dzieciakowi napisac w podstawowce 1000 razy na nastepny dzien w zeszyciku "Tibja óczy i wyhowóje". Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi no ale trudno zawily post mi wyszedl. szczecinek sie dopierdoli gonzo sie dopierdoli trol sie dopierdoli no ale zobaczymy moze pozostal na tym forum ktos bez nerwicy
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 29-05-2009 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
|
![]() Decade ta gra po prostu nie jest dla dzieci.. chcesz grać w spokoju? to kurwa walcz o to, nie po to zapierdałem przez 1,5 roku na selenie jak pies przez 16h dziennie na vt tylko po to zeby teraz logowac sie po openie z 40 hp...
a pozatym zawsze możesz zostać jako grasz neutralny wobec wojny. Do reszty.. Wytrzymaliśmy potiony..., nowe blessy... ale tego już chyba nie wytrzymamy.. ![]()
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 30-05-2009 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
--- Btw. Może sytuacja na Elysii się zmieni, słyszałem od Hampusa, że Hichama pokarali hackerzy. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Ostatnio edytowany przez Gonzo - 30-05-2009 o 02:38. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() Taa mialem mu po expic ale mnie wkurzyl murzyn i go haknelem
@krejzi ale ty poryty jestes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
|
![]() Arioc hakną typ z seleny, prawdopobnie dał Antonowi passy żeby grał na battlu a anton podał je dalej do złej osoby.
![]() |
#3280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
|
![]() decade@
kazdy sobie musi radzic jeden am 10 knightow na bocie 2 kupuje kase na allegro a 3 tak jak ja moze byc hakerem i nikt nie placze o kase na expa ![]() @ co do updejta niema sensu sie nawet wypowidadac mam nadzieje ze temat na tibia.com wniesie cos do tej sprawy i da do myslenia cipkom @ mogl zjechac murzyna tak do 200 ![]() |
![]() |
![]() |