![]() |
#1041 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: ze ze wsi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uhaehue hehe
Profesja: Royal Paladin
Świat: Tibia
Poziom: 100
Skille: 100/84
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dashers
|
![]() Fail to iceinz, ktorego kochaja polaczki z forum, a tak naprawde jest debilem i bije 100 ed'em dragi w veno, a gada, że z gry trzeba czerpać radosc...mega radosc jak woi z draga sie lootnie i 3k normalnie...a tego maziego na poi pokaralismy xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Deyh - 30-03-2011 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Yo yo yo
![]() ![]() Zaczynamy: 3 mio. expa ale troche puzno ![]() ![]() Tutaj dobijam 59 lvl ![]() ![]() Jeszcze raz.. bohow niestety nie bylo ![]() ![]() Wtedy bylismy na hero i tak zawsze se szedlismy na wrl jednego ![]() ![]() Z jednego wylecial skull staff ![]() ![]() Jeszcze przedtem robilem kumplem Bs'a ![]() ![]() w 2 postcie dalej jade ![]()
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() A tu nagroda kumpla
![]() ![]() Hettman mi pokazal troche edron i gdzie mam expic ![]() ![]() A tu tak naz walili priestess i jeszcze wiencej co nie ma na fotki ze bylo hard xD (ciekawe gdzie ja jestem kto mnie znajdzie? xD) ![]() Demon ![]() ![]() ![]() Jakies monki i te priestess ![]() ![]() Fajny czar sie znalazl ![]() ![]() I narescie 59 lvl ![]() ![]() ![]() To by bylo na tyle ![]() KOMMENTUJCIE PLEASE!!!!
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Taser Knajt
Profesja: Knight
Gildia: Almighty
Poziom: 92
Skille: 81/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Kuzwa pomyśl zanim coś napiszesz. Skąd możesz wiedzieć ze to mu radości nie sprawia? Bo Ci nie sprawia to jemu też musi? Akurat może on woli bić dragi a nie bocić gdzieś po kątach tibi.
Szczerze? "Krytycy z internetu śmieszą mnie aż do łez" ![]() Ostatnio edytowany przez Taserek - 30-05-2009 o 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Taser Knajt
Profesja: Knight
Gildia: Almighty
Poziom: 92
Skille: 81/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Odezwał sie kozaczek z neta. Wyjdź.
![]() |
![]() |
#1048 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() To ide sobie poexpić... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Poznań
Gildia: Dashers
|
![]() Cytuj:
#Iceinz Tak expienie sprawia mi wielka radosc nie wychodze z domu i tylko expie na dragach w veno. Get a life. y0 EDIT:a i jeszcze wrzucam sski na forum zeby pokochaly mnie forumowe polaczki Ostatnio edytowany przez Kuro_Warrior - 30-05-2009 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
![]() |
![]() Chuja wiesz o Iceinzie to po pierwsze. Skad mozesz kurwa wiedziec, ze na dwor nie wychodzi? Masz na to jakies dowody? To zamknij sie kurwa i nie pisz w tym temacie jak Ci cos nie pasuje.
Przepraszam Cie Iceinz bardzo, ale ten pierdolony dzieciak mnie w*****l. Czekam teraz na Twoja jebana odpowiedz i wiadomosc jaki to ja nie jestem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2009
Lokacja: K
Profesja: Druid
Świat: guardia,isara
|
![]() siemanko jestem tu nowy mam takie pytanie czy gra drutem na guardi jest oplacalna ? ile tu chodzi bp icicle avalanche ? z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ca'bool
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() @up
To pytanie jest na Game-Chat.. @Kłutnia Przestańcie się kłucić.. Śmiejecie sie z iceinza ze expi na d lair.. co byscie zrobili jak na veno d lair macie 170k/h expa a na jakichs jebanych marach,quarach itp macie 100-150.. na vDragon lair expia same facc nooby co nie potrafia zabic dla. dlatego jest tam dobry exp. Mowicie ze iceinz nie wychodzi na dwor i wgle.. dlaczego oprucz lagow niema go na tibi.. nieznam osoby ktora usiedziala by w domu caly dzien.. Chyba ze sie upra lub nie moga. Śmieszy mnie to jak ktos opowiada o kims cos o czym wogole niema zielonego pojecia.. Najpierw sprawdzcie czy macie racje a potem to napiszcie.. To tyle. Pozdro.
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2009
Lokacja: xD
Imię: Twój Stary :)
Profesja: Rookstayer
Świat: Mars
Poziom: 500
Skille: 199/199
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() i popieram |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2009
Lokacja: K
Profesja: Druid
Świat: guardia,isara
|
![]() no i co ze na game-chat jest ? odpowiedziec nie mozesz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kajna: icicle 2,5k~ ava 3k~
Co do reszty tematu. Co za problem żebym poszedl solo bić sobie Frosty z sd, może dle poi z Ca'bool'em( ![]() ![]() ![]() Przecież gram nie dla Was tylko dla siebie i własnej satysfakcji. Nie obrażam sie że ktos ma takie zdanie o mnie jakie ma, bo przecież mamy wolność słowa..., ale czasami te kłótnie zaczynają sie od błachostki a kończą na przekleństwach (obrażanie rodziców szczególnie)... I jeszcze jedno i tak jakbym expił np w Yalahar to by i tak niczego nie zmieniło, ale to już inna historia... Ss kumpla z rl który znowu zaczął grać po ponad 3 letnim odpoczynku ![]() fezzio: gz, szkoda ze mnie nie było ![]() ![]() 3majcie sie ![]() ~Ice ![]() Ostatnio edytowany przez IceniX - 31-05-2009 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemq, widzę że temat ruszył tylko szkoda, że już beze mnie (tibia zanudza)powód, Guild Wars. A co do tych kłótni z moimi idolami(sarkazm) to nie warto z nimi pisać oni są jak dziennikarze dasz im temat i masz całą stronę zapełnioną jaki ty nie jesteś. Powodzenia w dalszej grze (Marecki zuap je fszystkie !! Kuro wybieram cie! a i Deyh- Pokebol ić !)
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 31-05-2009 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2009
Lokacja: xD
Imię: Twój Stary :)
Profesja: Rookstayer
Świat: Mars
Poziom: 500