|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Mialem 29 knighta skille 64/62 bron 35 atk. Juz bylem na mino tower w darashii
wbilem 34 lvl, ale tam czesto jest sporo ludzi kradna lootbagi itp. moze ktos pomogl by mi wybrac jakies dobre expowisko? gdzies gdzie napewno zarobie, bo mam na charze tylko 5k. |
![]() |
![]() |
#43 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() mam pytanko a jak kupie pacca i chce go aktywowac po wejsciu na tibia.com to co musze kliknac ???
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Crouch
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Elysia
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 12
|
![]() Witam,
czterokrotnie w kilkuminutowym odstępie czasu próbowałem zamówić Single Premium Time przez kartę płatniczą Visa, z negatywnym rezultatem, po czym moim oczom ukazał się komunikat, że na moim koncie nie ma możliwości zamówienia premium przez kartę płatniczą. Czy taka blokada jest dożywotnia? Czy jest jakaś szansa na odwołanie się od niej? Proszę serdecznie o pomoc i pozdrawiam, Cro~. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Zaloguj sie na swoje konto na tibia.com i tam masz napisana informacje o nowych dniach premium. Wystarczy to zaakcpetowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Goddess Hathor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Schfiftyfive
Świat: Selena
Poziom: 75
Poziom mag.: 56
|
![]() I kto tu jest "fri neo pac dziecko" ... Do tego jeszcze czytać z zrozumieniem nie potrafisz. Wszędzie gdzie byś nie zerknął na informację o tym tygodniu darmowego czasu premium, to przeczytałbyś że jest on aktywowany automatycznie. Głupcze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() no wlasnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wiem, później nie chciało mi się edytować postu, a moje konto miało Pacc'a, więc to pomyłka ze względu na nie doczytanie.
Temat do zamknięcia pls.
Ostatnio edytowany przez Shivek - 08-06-2009 o 08:19. |
![]() |
![]() |