|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() po dłuzszej chwili czytania tematu jak juz chcialem wylaczyc bo nie chcialem sie logowac zeby napisac cos to zauwazylem ze jestem zalogowany i napisze...
leniswo,niesmialosc?? jak wszyscy nie walcze kurcze ale sie rozpisalem na miesiac nie musze nic na forum pisac ![]() @edit juz mi sie zachcialo edytowac... co to aspolecznosc bo niechce mi sie sprawdzac?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() jestem leniwym, pojebanym optymistą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Nie mam wad, jestem zbyt idealny ; D
|
![]() |
![]() |
#27 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Lenistwo, aspołeczność, nieśmiałość, ADHD.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2009
Lokacja: Tarnów
|
![]() Lenistwo? Zespół Down'a itp itd... <spam>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() -Podejmowanie nie przemyślanych decyzji i wypowiadanie nie przemyślanych kwestii, potem żałowanie tego.
-Lenistwo do tego co muszę, a nie lubie. -Brak radości z tego, co kiedyś mnie cieszyło... Czy walcze? Ta. !
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Same lenie tutaj o.0
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Ci, którzy leniwi nie są, robią coś konstruktywnego, zamiast siedzieć na forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z pewnoscia lenistwo. Niesmialosc. To ze nie potrafie gadac z nowo poznanymi ludzmi :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lenistwo I nieśmiałość. Przebijcie mnie.
I nie, nie uwierzę, że któryś z was zabija ludzi i je ich ręce. @down: o widzę, że znawca dobrego wideło. I tip my hat to you, sir.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 01-06-2009 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ogólnie swoje wady znam (ba, niektóre nawet lubię), większość jak mogę to przekuwam w zalety. Poza tym wada to pojęcie względne. To, że jestem w czyichś oczach olewackim, egocentrycznym, sarkastycznym leniem może być dużą wadą - mnie to ułatwia życie, często przy zerowych stratach własnych (sam lubię złośliwość i ironię u innych ludzi). Oczywiście jeśli korzysta się z nich w pewnych granicach.
@Misza Carllllll! It kills people! Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 01-06-2009 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() No więc tak jak większość lenistwo, ale również stosuje wiele wulgaryzmów w rl, staram się z tym jakoś walczyć ale nie wychodzi mi. Do negatywnych cech mógłbym też dodać plucie. Może wydaje się wam to śmieszne, ale często pluję i często również wśród kobiet, a to przecież nie wypada... ale jednak zdarza mi się... pracuje nad tym. Hmm, z tą nieśmiałością to różnie bywa... czasem jestem aż nazbyt śmiały. Jednak na ogół jednak nieśmiałość też jest jednak z takich gorszych cech, ale ona po paru głębszych zanika.
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() A wiec to prawda! Te forum zamieszkuje rzadka odmiana leni patentowanych i musze przyznac, ze jestem jednym z nich, pozatym zbyt duza pewnosc siebie (chociaz to czasami nie jest zle), chamstwo, niecierpliwosc. Ciekawe jak wy supporterzy strona sie zajmujecie, lenie i do tego dupki zoledne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nieufność,niska wiara w siebie
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 05 2009
|
![]() ja mam bardzo zla ceche, otoz wymyslam na pewna "kolezanke" z klasy bardzo obraźliwe fraszki. zacytuję jedną z nich.
"Rzecz to bardzo niebywała, kiedy ojcu staje pała, Anka biegnie wnet do niego by obciągnąć ch*ja jego." Niestety takich tekstów jest 10 na minute więc uważam że weszło mi to w krew i uznaję to za swoją złą cechę. japierdole ą ę |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() -lenistwo (biorę się za sprawy w ostatniej chwili)
-nieśmiałość (próbuję z tym walczyć) -zbytnie stresowanie się, może nerwica (walka, technikami relaksacyjnymi) -przeklinanie (w domu przy rodzicach nawet przeklinam próbuję z tym walczyć) -niecierpliwość (nie walczę, zaś mój ojciec potrafi siedzieć w samochodzie 12 godzin i mu dobrze) -długie siedzenie na kompie -mniej ruchu (problemy zdrowotne miałem i nie ćwiczyłem w szkole 2,5 roku to się przyzwyczaiłem) -daje sobie dmuchać w kaszę (przez co każdy mnie w klasie zaczepnie, kopnie czy coś mi zrobi w klasie, ale postanowiłem, że to koniec teraz oddaje i to czasem tak, że nikt mnie nie chce tykać już (jestem wysoki i silny i to mój atut jak się żuci na mnie kilku XD) -lekka aspołeczność -możliwa hipochondria
Ostatnio edytowany przez Ascaron - 01-06-2009 o 21:44. |
![]() |
![]() |